Merak ettiğim bir konu var fikriniz var mıdır?

Rica ederim kaçıncı haftada hamileligin zamanı geçmeden aşıları olman gerek bian önce kaydı yaptırmalısın
Şu an 15 haftadayım, yarın gidicem yanıma bu sefer tahlillerimide alırım hem kayıt açtırırım hemde ne yapacaklarsa yaparlar zaten iki hafta sonrada kendi doktoruma gidicem

Benim derdim gezmek tozmak degil. Sizin gibiler gezsin havalansin diye azalmiyor bu hastalik. Ve ben iki ayda bir muayene olmam gereken bir hastalığa sahibim. en son subatta muayene olabildim sayenizde. Hastaneue gitmeye ödüm kopuyor. Azicik disinizi sıksanız poponuzun uzerine otursaniz 3 yılı bulmayacak. Kime ne anlatıyorum. Saglik personeline bile acımayan beni mi düşünecek.

Şu an 15 haftadayım, yarın gidicem yanıma bu sefer tahlillerimide alırım hem kayıt açtırırım hemde ne yapacaklarsa yaparlar zaten iki hafta sonrada kendi doktoruma gidicem
Aşı zamanı da yaklaşmış zaten sag salim kucagına alırsın bebegini inşallah

Bunlari yazarak bilinçli oldugunu soylemen de ekstra komik

Ya sen git bu laflarını kuralla uymayanlara söyle tamam mı tatlı herkes bir değil

Bunlari yazarak bilinçli oldugunu soylemen de ekstra komik
Ya sana laf yetiştirmicem ben sokağa çıkma yasağı varken çıkmıyorum veya toplu yerlere gitmiyorum. Sağlık bakanı ne diyor maske mesafe hijyen bu kurala uyun diyor bende çok şükür uyuyorum her allahın günüde sokaklarda değilim zaten o yüzden bana karşı boş duyar kasma tamam mı? Git bu laflarını uymayanlara söyle o hafta sonları kendini taksim sokaklarına atanlara söyle ine atsan düşmeyecek yerlere gidenlere söyle veya maskelerini aksesuar olarak kullananlara söyle veya karantinada olması gerekirken dışarı akanlara söyle tamam mı tatlım

Sizin gibiler yuzunden bitmiyor pandemi
Aile bireyleriyle görüşen insanlara pis pandemici muamelesi yapılmasına anlam veremiyorum. Konusahibini alt kattaki eşinin ablasına gitti diye, dikkatsiz, kural tanımaz insanlar kategorisine soktunuz. Zaten hamile ,bakın endişelenmiş zaten . Ben mesela ilk üç ay annem babam kayınvalidem dahil kimseyle görüşmedim. Torunlarını göremediler. Tedbirlerimiz dahilinde artık görşüyoruz (sadece aile bireylerimle) Şu an anne baba abi ablasıyla görüşmeyen var mı? Amaa işin gırgırında olup maskesiz dolaşan, gezip tozan, kısır günü yapan, eğlence düzenleyen fink atan insanlar için aynı düşüncedeyim elbette. Bence öfkeniz onlara olsun.

Görümcesi pozitif oldugu halde soylememis farkinda misiniz? Kusura bakmayin ofkem herkese. Aylardir bir doktora gidemiyorum. Bu süreçte zehirlendim kendim atlattim. Gitmeye korktugum icin. Hepimiz birbirimize karsi sorumluyuz. En cok saglik çalışanlarına, hastalara ve cocuklara karsi sorumluyuz.

Görümcesi hatalı zaten. O konuya değinmemiştim. Benim böyle bir durumda tavrım çok sert olurdu o kişiye, eğer pozitif olduğunu bile bile görüşme yapıyorsa. Ama aile bireyleriyle görüşen kişilere de böyle ithamlarda bulunmanız ne kadar doğru tartışılır. Dediğim gibi anne baba ablasıyla görüşmeyen var mı.. Geçmiş olsun.

Ben görüşmüyorum. Geleni de kabul etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…