Merak ettiğim bir konu var fikriniz var mıdır?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar geçenlerde konu açmıştım görümcem virüse yakalandı vs vs diye bir gün öncede onlarlaydık ama bizim haberimiz yoktu ertesi gün söylenmişti diye şimdi görümcem bugün rapor almak için sağlık ocağına aramış sonradan da beni sormuşlar hamilelik durumu var mı diye o da evet demiş o zaman sabah aç karınla gelsin kan tahlili yapacağız demişler... bende bunu merak ettik bana neyin tahlilini yapacaklar ki şimdi? Bilgisi olan var mı? Yarına kadar çok merak ederim ben aklımdan da kötü kötü şeyler geçiyor...

Bakan yok mu veya fikri olan sağlık ocağını arıcam fakat bizim burada telefonlara pek bakmıyorlar

Gorumceniz de kara cahil miymiş pozitif oldugu halde hamile kadinla gorusuyor? Yani gercekten anlayamiyorum. Poponuzun uzerine otursaniza hamile hamile pandemide gezip duruyorsunuz.

Gorumceniz de kara cahil miymiş pozitif oldugu halde hamile kadinla gorusuyor? Yani gercekten anlayamiyorum. Poponuzun uzerine otursaniza hamile hamile pandemide gezip duruyorsunuz.
Önce bi konuşmana dikkat edersen sevinirim, doğru düzgün bir şey bilmeden de atar kesmen çok komik. Gezip durmuyorum alt katıma iniyorum... gittiğim yerde de insanlara sırnaşmıyoruz mesafemizi koruyoruz.

Önce bi konuşmana dikkat edersen sevinirim, doğru düzgün bir şey bilmeden de atar kesmen çok komik. Gezip durmuyorum alt katıma iniyorum... gittiğim yerde de insanlara sırnaşmıyoruz mesafemizi koruyoruz.
Mesafe koruyup o evin bardagindan çay iciyorsunuz

Çon bilgilisin gerçekten sağlık ocağında covid testi yapıldığı nerede görülmüş sizin orda nasıl bilmem ama bizim burada belli başlı bir hastane yapıyor sağlık ocağı değil
Kan ile antikor testi yapiliyor. gorumcen sana yanlis aktardi belki de.

Hamile olunca saglık ocagında kayıt yaptırıyorsun gebelik takibi yapıyorlar aşı zamanı geldiginde falan arıyorlar seni gidip gebeyken 2 defa aşı oluyorsun saglık ocagında bu test de gebelik ile ilgili büyük ihtimal hormonlara falan bakıyorlar ilgileniyorlar işte gebeliğin saglıklı ilerlemesi için

Olabilir ama kendi ayrı bir doktorun varsa da yinede yapıyorlarmı ben daha açtırmadan bile orada kayıt bir ara gittim yanımda tahlillerim yok diye açmadılar öyle de kaldı

Olabilir ama kendi ayrı bir doktorun varsa da yinede yapıyorlarmı ben daha açtırmadan bile orada kayıt bir ara gittim yanımda tahlillerim yok diye açmadılar öyle de kaldı
Yapıyorlar çünkü hamileyken 2 defa tetanoz aşısı oluyorsun bunu hastane değil saglık ocagı yapıyor benim kendi doktorum var mesele sürekli kontrole gittigim ama saglık ocagı da ayrı bebek Dogunca da bazı aşıları orada yaptırıyorsun yine

Bundan sonra evinizde oturursunuz insallah allahin izniyle nasipse kismetse hı?
Şimdi sana şunu sorucam bu üç yıl böyle gitse veya önür boyu hep evinde mi kalıcaksın? Belki hastalığa yakalanmazsın ama psikolojini kaybedersin. Benim gittiğim belli başlı yerlerim var gittiğim yerde de insan cümbüşü yok maskemiz takılı mesafeyede uyuyoruz ee ellerimizide girip çıktığımız yerlerden sonra dezanfekteliyoruz. Allaha şükür bilinçsiz değiliz çıkıyorsakta önlemimizi alıyoruz bilinçsiz, maskesiz vs sokağa çıkanlardan çok şükür değiliz

Anladım o zaman o yüzdendir büyük ihtimal biraz olsa içim ferahladı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…