Mentor mu Motiva mı bilgisi olan var mı bu iki marka arasında kaldım acil meme büyütme ameliyatı olucam ve 6 gün sonra ameliyatim)

Merhaba ben 2.dogumumdan sonra çok özgüven kaybettim sütüm kesildiği için göğüslerim çok indi düz duruyor bende amaliyat olmak istiyorum ama ücret konusunda hiç bir bilgim yok şu sıralar çıkamıyorum malum Corona çocuklar vs derken bana bilgi verir misiniz ne kadar fiyata oldunuz amaliyatinizi ve memnun musunuz ne kadar sürede günlük yaşantınızda döndünüz

Merhabalar siz hala çok güzelsiniz
Ücretler özel hastanelerde 13 binden başlıyor(Benim arastirmalarima göre)

Ben 21 yaşındayım ve küçüklüğümden beri istiyordum büyümesini ama ameliyat hiç dusunmemistim.
Bir iki ay doktor aradım araştırdım istersen bu süreçte yardımcı da olabilirim
Sonunda bir klinik keşfettim kampanyalı fiyatı 15 binden
Eğer daha uygun istersen devlet hastaneleri de yapıyor ama ameliyat gününü 3 ay içinde veriyor
Ben özelde karar verdim 1 hafta sonra ameliyattaydim
Hastanede bir gün kaldım testler her şey dahildi özelden mesaj atabilirsin
Ayy şimdi farkediyorum bana yazmamissin galiba ama benim sürecim bu şekildeydi

Birde politech allergan tarzı markalar da var
Motiva veya Mentordan bence vazgeçmeyin
Fakat en günceli ve güzeli değişir kişiden kişiye ama Motiva bence

Devlet hastanesi silikon göğüs estetiği vb. Şeyler yapıyor mu ? Hangi bölüm oraya gidebilirim çünkü özel hastane için şuan maddiyat sıkıntı yani

memnunum gayet 1. haftadan sonra iyileşiyorsunuz 2.haftada dönersiniz o da maksimum 2. hafta yani ben 1. haftada döndüm

Bende kas alti olucam. Instagramda motivanin sayfasina girdim yine gaza geldim fuzeleri gorunce
Benim suan A ama gecen ay uzun sure sonra regl donemi b oldum Allahim o mutlulugu anlatamam gozumu alamiyodum. Ama regl gecince A ya donduler sonra kilo verirsem -a oluyo
Cok cesaret verdin bana valla Obur ay buzamanlarda belirtmis olurum insallah

Devlet hastanesi silikon göğüs estetiği vb. Şeyler yapıyor mu ? Hangi bölüm oraya gidebilirim çünkü özel hastane için şuan maddiyat sıkıntı yani
Yapıyor tabii Bağcılar iyi diye biliyorum hatta
Plastik cerrahi mi oluyor öyle büyük ihtimalle fakat randevu geç veriliyor
Birde korona döneminde bilmiyorum arastirman lazım

Hic korkma dune kadar korkudan oluyordum. Korkulcak bisey degil. Okadar degiyorki muhtesem oluyor muhtesem

Hic korkma dune kadar korkudan oluyordum. Korkulcak bisey degil. Okadar degiyorki muhtesem oluyor muhtesem
Ya cok tesekkur ederim insallah 2 haftaya bende aynisi yazarim buraya. Kararliyim yillardir aklimdan cikmio olcam yaza istedigim seyi giyinerek giyicem.
spor yaptigimda karin kasi yapsam orantisizliktan belli bile olmuo sanki. Bencede kesinlikle degicek. Simdilik tarihim 15 aralik

Banada yardimci olunn lutfeeeen nagorcmu mentormu motiva nin arasnda kaldim

15 ocakta ameliyat olacağım motiva ergonomix seçtim doku yumuşaklık ve sağlamlık olarak en çok kafama yatan bu oldu :) az kaldı heyecanlıyım umarım rahat geçiririm :)

Banada nagor yada motiva dedi dojtor mentoru tercih etme dedi tuzde 80 doluluk var dedi oda dalgalanma yapiyor ilerki zamanlarda dedi

Banada nagor yada motiva dedi dojtor mentoru tercih etme dedi tuzde 80 doluluk var dedi oda dalgalanma yapiyor ilerki zamanlarda dedi
Mentorun yüzde yüz dolu olanları da var ayrıca türkiyede kullanan doktorlar da var ama mesela ben ayşegül sivri ile görüştüğümde bu yüzde yüz dolu olanı sordum ekstra fiyat çıkacağını söylemişti.

Bana niye turkiyeye gelmedi henüz dedi neye inanancagimizi sasirdik

Bana niye turkiyeye gelmedi henüz dedi neye inanancagimizi sasirdik
Erdem güven mentorun xtra gel yani son versiyonunu kullananlardan biri mesela. Forumda ona olan biriyle konuşmuştum. Tam dolumlu kullanılıyor şuan türkiyede. Ama sanırım az.

Diğer markaları bilmiyorum ama mentorun 3 ayrı modeli var sertten yumuşağa doğru. Sert olan sert değil de işte diğerlerine kıyasla öyle deniyor.
Bu yumusaklik dereceleri de hasta tercihine göre. Motivanin yanında daha sert kalacağını sanmıyorum yumuşak olan modelinin

Mentorun yumuşaklık dereceleri var evet koheziv 1 olan en yumuşağı diye geçiyor, koheziv 3 en sert. Model olarak da “memory gel xtra” olanı en son çıkan tam dolumlu son teknoloji. Ben mentorun eski tip koheziv 1 yumuşaklıkta olanı ile motiva ergonomixi karşılaştırdım ve dokundum, yumuşaklık anlamında motiva daha iyiydi, ve tam dolumlu olmadığı için mentor içerde katlantı yapıyormuş bu da kapsül oluşumunu ve yırtılma riskini destekleyen bir faktörmüş. Bir de mentorun eski tiplerinde asıl mesele yumuşaklık değil yüzey özelliği. Ya tam pürüzlü ya da düz yüzey kullanıldığı için bunlar insan vücudunun protezi yabancı cisim olarak algılamasında maalesef olumsuz etkiye sahip imiş. “Nanotexture” denilen ne pürüzlü ne pürüzsüz yüzey şuanda vücuda en uyumlu ve kapsül kontraktürü ve bakteri biyofilmi oluşmaması açısından en güvenli yüzeymiş.

Yani şuan mentoru tercih edecek olsaydım kesinlikle “memory gel xtra” olanı tercih ederdim. Motivadan sonra aynısını çıkarmış zaten mentor da.

Pürüzlü yüzeyin kapsül oluşumuna engel olduğu için daha çok tercih ediliyor. Nanotexture ilk defa duydum, motiva mı kullanıyor bunu
Bide FDA onaylı tek marka mentor bence yumuşaklığından daha önemli bir şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…