Mentor mu Motiva mı bilgisi olan var mı bu iki marka arasında kaldım acil meme büyütme ameliyatı olucam ve 6 gün sonra ameliyatim)

Radimova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
38
10
25
Motiva FDA onaylı mı
Doktorum evet dedi fakat baska bir yer motiva mentorun muadilidir dedi.
Ameliyata az kaldi ve korkularım var
Arkadaşlar aranızda Motiva taktıran var mı ?
Varsa kaç CC?
Lütfen belirtin çok korkuyoruuum

Bende ve ablamda motiva var . Yuvarlak şekilde en doğal olan motivadır. 3 doktor da motivayi onerdi bana ben elstradan para verdim almak icin motivayi. Ayrıca ablamda 1 yıldır bende 1 aydır var hiçbi şekilde sıkıntı olmadı her şey çok iyi

Hangi doktora yaptırdınız acaba
Ayy cidden mi çok karıştı aklım iyi ki yazdınız memnun musunuz yumuşaklığı nasıl

Bende motiva sectim daha dogal gorunumlu geldi. Daha olmadim aralikta ameliyatim ama nedense sadece motiva icime musamba koymiycakmisim gibi geldi. Instagramda sayfasi var olanlarin yorumlari ve forolari cok dogal cok guzel.

Bende motiva sectim daha dogal gorunumlu geldi. Daha olmadim aralikta ameliyatim ama nedense sadece motiva icime musamba koymiycakmisim gibi geldi. Instagramda sayfasi var olanlarin yorumlari ve forolari cok dogal cok guzel.
Yuvarlak mı tercih ediceksiniz birde kaç CC acaba doktorunla bir kez mı görüştün nasıl oldu
Ben muayene için gittim hocam ben sizi istiyorum dedim hemen ameliyat günü aldım salı günü oluyorum Allah izin verirse siz nerede yaptiricaksiniz

Ergonomix secicem ama daha cc hic bilmiyorum. Yurtdisindayim yuz yuze gorusunce karar vericez 275-310 arasi olur bence.
ilk karar verdigimde cok cok dogal olsun buyuk olmasin soyle olsun Boyle olsun diye dusunuyodum simdi git gide buyutuyorum tam c cup olsalar yeter simdi bazen a bazen -a
Cok cabuk iyilesirsiniz insallah. Ben artik takilsinlar bi an once kurtuliyim diyorum uzun sure arastirinca cok bilgi kirliligi oluyo, yazada yaklasiyoruz tamamen iyilessinler istiyorum.

Evet ameliyat oldum bendede ve şu an bir gerilme hissi yaşıyorum çokta acı yok
Abartılacak kadar
Verdikleri sütyen inanılmaz sıkıyor beni nefes alamıyorum o derece
Motiva Round kullandım
Sorusu olan varsa yazabilir yardımcı olurum
Hastaneden yazıyorum önerilir

Canim ben dun oldum. Motiva ile cok guzel sonuclar aldigini soyledi doktor. Motiva tercih ettik. Doktorum profesor ve cok tecrubeli. Kendisine guvendim acikcasi.Kasalti mi olacak?Mentor ve motiva yumusaklik ayni imis. Ama kasustu olursa dalgalanma olmasi zormus motivada ondan tercih ettim ben de benimki kasustu

Valla beni arastir daha dune kadar korkudan buralara yazip duruyordum saolsun burdaki arkafaslar beni sakinlestirdi hic korkma. Suan cayim elimde fistikyiyorum saka gibiHele de kas ustu ise inan ben agri sizi yasamadim. Sadece memem süt dolu gibi. Anne misin

Motivanın ergonomix diye bir çeşidi var ben de onu araştırıyordum ameliyattan önce. 3 doktora gittim istediğim doktor mentor kullanıyordu ben de o doktoru istediğim için kabul ettim. Mentor zaten protezlerin en kalitelisi ama motivada çok iyi bir marka. Hatta bir arkadaşım motiva istediği için onu takan bir doktora ameliyat olucak. Mentor biraz sert bir protez motiva bir tık daha yumuşak diye biliyorum. İkisini de tercih edebilirsiniz bence ikisi de kaliteli

Aaa buarada sen de olmussun asagiyi okumamistimKac cc canim kasalti mi
Eveettt kasalti oldum 17 Kasım'da Motiva Round 300 CC benim boyum 176 omuzlarında geniş anca kaldırır dedi çokta doğal durdu ama şu an annemin yardımıyla yatıp kalkıyorum sende de durumlar öyle mi duru ayy yeşillendir benii yarın pansumana gidicem senin doktorun kimdi

Bu arada 21 im evli değilim

Gecmis olsun
Acilar korkulcak kadar mi
Araligin ortasinda benimki bi heycan bi korku var ama bi an once yapip kurtulup iyilesiyim istiyorum

Bende 300 CC yuvarlak mentor var, doğal olarak mentorcuyum. Ve Türkiye'de en çok tercih edilen markadır Mentor.

Motivayı birkaç aydır bu forumdan duyuyorum öncesinde böyle bir markadan haberim bile yoktu, 8-10 doktor gezmiş olmama rağmen.

Bu markaya yorum yapamayacağım ama şuna eminim,
3 sene önce bu forumda motiva'dan bahsedilmiyordu bile. Araştırma dönemlerimde mutlaka adını görürdüm.

Son düzenleme:
Hayirrr bana kas altı yapılmasına ragmen gayet iyiydim acı eşiğine de bağlı biraz tabi ama ben regl acısina o kadar alışkınım ki bu hiç bir şey gelmiyor
Çok çabuk geçer inşallah bana da yazarsın buradan oldum diye
Ameliyatımin ikinci günü metrobüse bindim sen düşün o kadar
Birde senin goguslerin var mı hiç mi yok minik bir çıkıntı mi var nasıl sorması ayıptır ama merak ettim benimkide 300 CC

Gecmis olsun
Acilar korkulcak kadar mi
Araligin ortasinda benimki bi heycan bi korku var ama bi an once yapip kurtulup iyilesiyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…