Bende ve ablamda motiva var . Yuvarlak şekilde en doğal olan motivadır. 3 doktor da motivayi onerdi bana ben elstradan para verdim almak icin motivayi. Ayrıca ablamda 1 yıldır bende 1 aydır var hiçbi şekilde sıkıntı olmadı her şey çok iyiMotiva FDA onaylı mı
Doktorum evet dedi fakat baska bir yer motiva mentorun muadilidir dedi.
Ameliyata az kaldi ve korkularım var
Arkadaşlar aranızda Motiva taktıran var mı ?
Varsa kaç CC?
Lütfen belirtin çok korkuyoruuum
Bende 400 yuvarlak ablamda 375 yuvarlak varMotiva FDA onaylı mı
Varsa kaç CC?
Hangi doktora yaptırdınız acabaBende ve ablamda motiva var . Yuvarlak şekilde en doğal olan motivadır. 3 doktor da motivayi onerdi bana ben elstradan para verdim almak icin motivayi. Ayrıca ablamda 1 yıldır bende 1 aydır var hiçbi şekilde sıkıntı olmadı her şey çok iyi
1.ay olmasına ragmen yumusadi diyebilirim. İhsan türkmen doktorumHangi doktora yaptırdınız acaba
Ayy cidden mi çok karıştı aklım iyi ki yazdınızmemnun musunuz yumuşaklığı nasıl
Ne kadar verdiniz ben hakan bulama yaptırmayı düşünüyorum1.ay olmasına ragmen yumusadi diyebilirim. İhsan türkmen doktorum
Hic duymadim adini. Ben ekstradan protezlerle beraber toplam 17 bin ödedim ama dikleştirme de dahilNe kadar verdiniz ben hakan bulama yaptırmayı düşünüyorum
Yuvarlak mı tercih ediceksinizBende motiva sectim daha dogal gorunumlu geldi. Daha olmadim aralikta ameliyatim ama nedense sadece motiva icime musamba koymiycakmisim gibi geldi. Instagramda sayfasi var olanlarin yorumlari ve forolari cok dogal cok guzel.
Ergonomix secicem ama daha cc hic bilmiyorum. Yurtdisindayim yuz yuze gorusunce karar vericez 275-310 arasi olur bence.Yuvarlak mı tercih ediceksinizbirde kaç CC acaba doktorunla bir kez mı görüştün nasıl oldu
Ben muayene için gittim hocam ben sizi istiyorum dedim hemen ameliyat günü aldım salı günü oluyorum Allah izin verirsesiz nerede yaptiricaksiniz
Evet ameliyat oldum bendede ve şu an bir gerilme hissi yaşıyorum çokta acı yokMotiva FDA onaylı mı
Varsa kaç CC?
Canim ben dun oldum. Motiva ile cok guzel sonuclar aldigini soyledi doktor. Motiva tercih ettik. Doktorum profesor ve cok tecrubeli. Kendisine guvendim acikcasi.Kasalti mi olacak?Mentor ve motiva yumusaklik ayni imis. Ama kasustu olursa dalgalanma olmasi zormus motivada ondan tercih ettim ben de benimki kasustuMotiva FDA onaylı mı
Varsa kaç CC?
EveetttAaa buarada sen de olmussun asagiyi okumamistimKac cc canim kasalti mi
Bu arada 21 im evli değilimValla beni arastir daha dune kadar korkudan buralara yazip duruyordum saolsun burdaki arkafaslar beni sakinlestirdi hic korkma. Suan cayim elimde fistikyiyorum saka gibiHele de kas ustu ise inan ben agri sizi yasamadim. Sadece memem süt dolu gibi. Anne misin
Gecmis olsunEvet ameliyat oldum bendede ve şu an bir gerilme hissi yaşıyorum çokta acı yok
Abartılacak kadar
Verdikleri sütyen inanılmaz sıkıyor beni nefes alamıyorum o derece
Motiva Round kullandım
Sorusu olan varsa yazabilir yardımcı olurum
Hastaneden yazıyorum önerilir
Gecmis olsun
Acilar korkulcak kadar mi
Araligin ortasinda benimki bi heycan bi korku var ama bi an once yapip kurtulup iyilesiyim istiyorum