Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba özelden konuşabilir miyiz aynı doktora ameliyat olucam yardıma ihtiyacım var1.ay olmasına ragmen yumusadi diyebilirim. İhsan türkmen doktorum
Benim doktorum sadece mentor taktığını söyledi ve kendisi Serenay Sarıkayanın sıla Türkoğlu’nun vs bir çok ünlünün doktoruMerhabalar uzun. Zaman geçmiş aradan kas üstü 350 CC takilacak ama arion mentor veya motiva henüz karar vermedim tavsiyelerinizi bekliyorum 25 ocakta ameliyatim var çok stresliyim karar veremedim
Sorunuz bana mıydı Evet ben operasyon geçirdimSiz operasyon geçirdiniz mi
Sorunuz bana mıydı Evet ben operasyon geçirdim
Kusura bakma canım formda yeniyim evet sorum sizeydi iki gün sonra ameliyatim var mentor motiva veya arion bunların arasında kaldım mentor ve motiva silikonlar diğerine göre 10 bin daha pahalı o sıkıntı değil kas üstü olucak göğüs dokum var çünkü ama sert dururmu endişesi var.sizin proteziniz mentor sanırım ne zaman takıldı ve ne durumdalarSorunuz bana mıydı Evet ben operasyon geçirdim
Rica ederim Benim doktorum sadece mentor takıyordu ki benim aklımda da hep mentor vardı. Açıkcası forum öğrendim diğer markaları sadece mentoru biliyordum. Benim 2.ayım bitti özellikle yan kısımları yumuşadı aman aman değil ama güzel Doktorum zaten bunun uzun bir süreç olduğunu en az 6 ay sabretmem gerektiğini söyledi. 6.ayda meme kıvamına gelecektir. Ben çok memnunum açıkcası tüm süreçtenKusura bakma canım formda yeniyim evet sorum sizeydi iki gün sonra ameliyatim var mentor motiva veya arion bunların arasında kaldım mentor ve motiva silikonlar diğerine göre 10 bin daha pahalı o sıkıntı değil kas üstü olucak göğüs dokum var çünkü ama sert dururmu endişesi var.sizin proteziniz mentor sanırım ne zaman takıldı ve ne durumdalar
Teşekkür ederim cevabın için bugün anestezi işlemlerimi hallettim benimde mentor olucak ona karar verdik inşallah hızlı ve güzel bı iyileşme süreci ardından yeni memelerime kavusurumRica ederim Benim doktorum sadece mentor takıyordu ki benim aklımda da hep mentor vardı. Açıkcası forum öğrendim diğer markaları sadece mentoru biliyordum. Benim 2.ayım bitti özellikle yan kısımları yumuşadı aman aman değil ama güzel Doktorum zaten bunun uzun bir süreç olduğunu en az 6 ay sabretmem gerektiğini söyledi. 6.ayda meme kıvamına gelecektir. Ben çok memnunum açıkcası tüm süreçten
Hadi bakalım her şey gönlünüzce olsun. Hayalinize kavuşuyorsunuz ve bu mükemmel hissettiriyor. Biraz uzun ve sabır isteyen bir süreç umarım çok iyi geçerTeşekkür ederim cevabın için bugün anestezi işlemlerimi hallettim benimde mentor olucak ona karar verdik inşallah hızlı ve güzel bı iyileşme süreci ardından yeni memelerime kavusurum