- 19 Ocak 2017
- 6.968
- 20.214
- 37
-
- Konu Sahibi menekseeee
benim amh değerim 5, doktor bir tık yüksek dedi. sizinki kaçtı acaba?
peki siz yüksekliğe rağmen mi hamile kaldınızAslında yüksek değil 2,6 ile 6,8 arasıydı sanırım hep değer aralığı. Yüksek görmek istiyorsa doktorunuz bana bakabilir 14
Yumurta reservinizi ölçüyor. Ona göre doktor yorumluyor ne zaman menopoza girebileceğinizi.Şuanda yaptırılan amh testi
İleride kaç yaşındayken menapoza gideceğimizi saptiyor mu ?
peki siz yüksekliğe rağmen mi hamile kaldınız
peki adet düzensizliğinizi varmıydı? yani fazla yumurta fazla adet olmakmı demek oluyor. çok araştırmadığım için bilmiyorum bu konu bağlantısınıTüp bebekle hamileyim. Fazla yumurtanın faydaları olduğu kadar zararlarını da yaşayarak.
Benim de tüp bebekle 2. Bebeğim oldu.Tüp bebekle hamileyim. Fazla yumurtanın faydaları olduğu kadar zararlarını da yaşayarak.
Tüp bebekle hamileyim. Fazla yumurtanın faydaları olduğu kadar zararlarını da yaşayarak.
peki adet düzensizliğinizi varmıydı? yani fazla yumurta fazla adet olmakmı demek oluyor. çok araştırmadığım için bilmiyorum bu konu bağlantısını
peki adet düzensizliğinizi varmıydı? yani fazla yumurta fazla adet olmakmı demek oluyor. çok araştırmadığım için bilmiyorum bu konu bağlantısını
Benim de tüp bebekle 2. Bebeğim oldu.
Valla benim de hiç bilgim yok?bu kişiden kişiye bünyeden bünyeye
Evli mi bekar mı
Çocuk doğurmuş mu
Sigara içiyor mu
Beslenme , yaşam , genetik faktörler vs pek çok değişken var.
Annanem 55 de girmiş annem 46 teyzem 35 bildiğim kadarıyla
Yani bunun tek bir cevabı olamaz.
Bence bir kadın doğum uzmanı ile görüşüp gerekli testleri yaptırın.
sğl. gerçekten netten bir sürü araştırma yapsam bu kadar net ve açık anlatım bulamazdım :)Çok yumurta aynı anda birkaç yumurta büyümek istemesi, bağlantılı olarak Lh yüksekliği ile çatlama olmaması ve yumurtaların kiste dönüşmesi doğal olarak az adet. Büyük bir kısır döngü.
Belirtisi var mıymış aşırı yumurta atılmasının?Valla ben de çok üzülüyorum. Çok yakın arkadaşım. Onunki hızlı bir şekilde rezervleri bitmiş. Doktor ayda 15-20 arası yumurtasının oluştuğunu ve atıldığını söylemiş. 20 yaşına gelince de rezerv kalmamış. Ailesi de önemsememiş zamanında.
Sadece kanaması oluyormuş. Mens dönemlerinde bebek bezi kullanıyormuş. O bile bir iki saat içinde doluyormuş.Belirtisi var mıymış aşırı yumurta atılmasının?
şu muhteşem tebrik mesajlarını yanıtlayıp hemen bakacağım,geliyorum :))Valla sastim kaldim. Normalde 6 gün ve yatagima, kiyafetime sizacak kadar yogun olurdu. Simdi 5. Gün temizleniyorum. Ben eski düzenimi normal sandigimdan simdiki duruma sasiriyorum ama dediginiz gibi belki de normali bu.
Endokrinoloji, kadin dogum, ev doktoru hepsine kan verdim. Ev doktorum ne güzel iste, az olmasi daha iyi bile dedi.Otrera uzaktan teshis koyamazsiniz belki ama fikrinizi duymak isterim.
Yalnız çok gençsiniz ve değerleriniz normalmiş neden endişe ediyorsunuz?Söz konusu kanama miktarının azalması ise tek başına bir belirti sayılmaz.En belirgin belirtisi adet düzensizliğidir.yani adet döngünüzün dengesizleşmeye başladığı dönemBu aradaki 4 yilda ne gibi belirtiler yasadiniz acaba? Ben 28 yasindayim, adetim her zaman cok yogun olurdu. Son bir yildir miktarda azalma yasiyorum. Degerlerin hepsi iyi geldi, asiri kansizlik vardi. Kac doktora gittim hepsi inanilmaz rahat, hersey normal diyorlar. Ama ben korkuyorum acikcasi.
Kansizlik düzeldi simdilerde ama adetim hala eski yogunlugunda degil.
Çok üzüldüm yaşadığı soruna, umarım östrojen takviyesi ise yarıyordur.Sadece kanaması oluyormuş. Mens dönemlerinde bebek bezi kullanıyormuş. O bile bir iki saat içinde doluyormuş.
Pek bilgim yok. Sadece kanaması inanılmaz fazlaymış. Bebek bezi kullanıyormuş. O bile bir iki saate doluyormuş. Ailesi hep normal, gençsin, kanın fazla diyormuş. Meğerse rezervleri bitiyormuş kızın. Hipofiz bezi ile alakalı bir sorunu olduğunu söylemiş dok