• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

menegon ve lucrin ihtiyacı olan varmı

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
318
Eskişehir
elimde 6 kutu menegon 75 ıu var.hepsini 350 tl ye verebilirim. ücret almak zorundayım. çünkü hesaba katmadığım masraflar çıktı. kusura bakmayın.

Son düzenleme:
yok arkadaşım ya gonal ler bile yetti arttı bana. hastaneyi değiştirdim ama. ilaçrın onunla alakası yok. öbürkündede gerek yok dediler. menegonlara. hem yazdılar hemde elde kaldı.

sevgılı kayracım hangı merkeze gectın canım tedavı ıcın ben senınle memorılade bulusmustuk hatırladınmı lukrın ıcın.....

tedavınde bol sans arkadasım

kayracım hayırlı olsun

ne den kararınız degıstı canım ... memorıalden vazgecme nedenın nedır ben merak ettım canım anlatabılırmısın

sevgılı karamel dusuncen cok guzel lakın beles kelımesı bence sozcuk olarak olmamıs..... burada ınsanlar beles bulduk demıyoruz ucretsız bulduk dıyoruz ..

sevgıler...

sevgılı karamel dusuncen cok guzel lakın beles kelımesı bence sozcuk olarak olmamıs..... burada ınsanlar beles bulduk demıyoruz ucretsız bulduk dıyoruz ..

sevgıler...

canım ben kotu bı sey demek ıstemedım bıraz espırı gıbı gelıyor bana beles yoksa hepımız aynı yolun yolcusuyum ben yardım etmeyı cok ısterım bı baskasına mutlu olurum yanı
yanlıs anlasıldıysa kusura bakmayın

tamam karamelcım.... sorun yok tatlım...... ıns. ıhtıyacı olan bırıne verecegın ılac ugur getırır canım

sevgılerle

Back