- 20 Ocak 2015
- 9.453
- 13.622
- 448
- 40
Kaç sayfa olmus ben hepsini okumadım ellerim kirilsa diyeceğiniz yorum yapmadım, okuduğum birşeyi sordum sadeceNeyi kastettigimi yukarıda açıkladım.buraya konu açan elim kırılsın ayrıca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç sayfa olmus ben hepsini okumadım ellerim kirilsa diyeceğiniz yorum yapmadım, okuduğum birşeyi sordum sadeceNeyi kastettigimi yukarıda açıkladım.buraya konu açan elim kırılsın ayrıca
ben evliyim bekarken calismadigim donemlerde sadece 1 ay sirf kazanilmiş hak olsun ilerde ne olur ne olmaz diye bir sefer aldim onun disinda hep calistim zaten ihtiyac duymadim oyuzdenHaha kesinlikle aynı çalışıyor.
Bu arada baban memur emeklisiyse sen de çalışmıyorsan ya da evli değilsen babanın maaşından faydalan. O zaman annen %60 sen %30 alırsın %90 olur %75 yerine.
Onu kullandim malesef.keske öyle bir hakkım olsa şuan uzaklaşmaya o kadar çok ihtiyacım var ki.Memur olduğuna göre ücretsiz izin hakkın olduğunu biliyorsundur. Önce o izin hakkını kullan, kafanı dinle. Ondan sonra karar ver.
Neyi kastettigimi yukarıda açıkladım.buraya konu açan elim kırılsın ayrıca
Çünkü çok fazla haksızlığa uğradım gerçekten.hem de en zor zamanlarımda. Zor zamanlarım derken cidden zor zamanlarım.yani baba vefatı, akabinde bebek kaybı. Tüm bunların üzerine gözünün yaşına bakilmama durumunu aynen yaşadım.tayin hakkiniz var ucretsiz izin hakkiniz var becayiş var neden illa istifa ?
her yer ayni degilki memurlugundan vaz gecme tayin isteÇünkü çok fazla haksızlığa uğradım gerçekten.hem de en zor zamanlarımda. Zor zamanlarım derken cidden zor zamanlarım.yani baba vefatı, akabinde bebek kaybı. Tüm bunların üzerine gözünün yaşına bakilmama durumunu aynen yaşadım.
500-600 kadar da düşük değil ama yine de yetmez 1000 civarları kira vermesen bile. Yüksek olsa evli ve çalışan insan kalmazdıBen açıkçası bilmiyordum bu kadar düşük olduğunu maaşın.kiram olmayacak geçinirim diyordum,kendimce bu çıkış yolunu bulmuştum.ama bahsedilen rakam çok çok düşük
Ay çok ilginç gerçekten. Milletin bir tarafları ayrılıyor memur olayım da gerekirse Urfa’da Mardin’de çalışayım diye. Sizde 24 yılı mı dert ettiniz kendinize? Ne olacaktı? Devlet 10 sene çalışanı emekli edip beleş maaşa mı bağlayacaktı? Bulmuş da bunuyorsunuz. Umarım pişman olmazsınız58 yaş a tabiyim.bunu demek istemiştim.bu da şuan meslekte 11.yılın içindeyim.daha 24 yıl çalışmam gerekiyor omur varsa tabi
Artik onun gibi bi sey. 60 yasa kadar calismak.gerekiyorEmekli yapılmayan memurluk mu var?
Nasıl bir rapor ve ne ise yararSözleşmeli memursanız, ücretsiz izin hakkınız vb yoksa bir psikiyatri Dr ile görüşürüz rapor alabilirsiniz.. Raporunuza itiraz etseler bile psikolojik olarak zor zamanlarını sorun olmaz
Normal hastalık raporu.. Hayatında zor zamanlar geçiren bir arkadaşım bu şekilde 3 ay psikiyatri heyet raporu aldı.. Biraz kafasını dinledi, hayatında yolunda gitmeyen durumları düzentmeye çalıştı.. Geldiğinde çok iyiydi ve istifa etmediği için mutluydu.. Hastalık sadece fiziksel değil, ruhsal da olabilir.Nasıl bir rapor ve ne ise yarar
Ya Allah aşkına sakın istifa gibi bir yol düşünmeyin. Psikiyatristen alınan rapor ileride sıkıntı çıkarabiliyor, tabi görev tanımınıza da bağlı. Tayin olmazsa becayiş ilanı verin, 5 seneyi doldurmuş memursanız ücretsiz izin hakkınız var, yani bu sürede yapabilecek bir meslek edinebilirsiniz. Benim arkadaşım ücretsize ayrıldı eşiyle aynı işyerinde olup boşanma aşamasında oldukları için bu süre zarfında ders verdi özel ders, el işleriyle uğraşırdı internetten satışa başladı. Gercekten Allah saglık versin bir yol elbet bulunur, istifa etmeyinNasıl bir rapor ve ne ise yarar