Memuriyetten istifa ve boşanma durumunda babamdan yetim aylığı alabilir miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dacci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dacci

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
277
382
18
Mrb arkadaşlar. Benzer durumu yaşamış veya konu hakkında bilgisi olanlar vardır belki.
Ben şuan memurum.evliyim.hayatimla ilgili ciddi kaRar asamasindayim.sartlar beni bu noktaya getirdi lütfen kimse yargılamasın. Memuriyetten istifa ve boşanma durumunda babamdan yetim aylığı alabilir miyim

Alırsınız. Ama yetim aylığı dediğiniz şey babanızın maaşının %25’i olacak. Bunu da göz önünde bulundurun.

Sagolun.babam emekli sandığından emekli idi.tahmini tutar nedir acaba bilginiz var mı

Ablam alıyor babamdan 600 lira. Babam yüksek dereceli memur emeklisiydi. Yani öyle ev geçindirecek hayat kurdurtacak bir miktar değil. En yüksek 700-750 olur.

Doktorlamı kaçıyorsunuz?

Doktorlamı kaçıyorsunuz?
Bu ikonu kullanmak bugüne nasip olmuş.
:oha::oha::oha:

Doktorlamı kaçıyorsunuz?
Yok be doktor kaçmaz hiç sanmiyorum ama :KK53:

Doktorlamı kaçıyorsunuz?
Bravo tebrikler, geleneği bozmadınız mutlu musunuz şuan

Alirsin evet ama istifa sart mi? İşinin olmasi daha güzel degil mi? Esinden ayrilmayi da dusunuyorsan meslegine daha cok sarıl derim.
Isyerinde cok sıkıntıliyim ,aslinda kucuk bir yere tayin istemek hep icimde olan sey izmir in ilceleri gibi.ama malesef boyle bir nokta tayini icin torpil gerekiyor.calistigim kurum sikintili malesef

Yok artık dediğim noktada biri çıkar
Ne yoku bal gibide daniskası var dediğim anlardayım

Evet alabilirsin ama mermurluğunu yakma asla derim :KK57:

Evet alabilirsin ama mermurluğunu yakma asla derim :KK57:
Inanin aylardir bunu dusunmekten yoruldum.aslinda o kadar uzucu bir karar ki bu farkindayim.onca emegi bosuna mi verdim kpss sinavlar vs. Diye.10 yildir calisiyorum,ama bizde emeklilik de yok gibi birsey.onceden 20 yili dolduran emekli olabiliyordu.artik olunmuyor

Back
X