- 1 Haziran 2022
- 3.797
- 11.410
- 33
Bize minnoş diyorsun da elin seyinde gittiğin otel kayıtları seni miyavlatmis. Can sıkma ikile . Önce mülakatları geçip meslek sahibi ol ondan sonra öt .Fındık aklıyla iki saattir konuşan sensin minnoş kedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize minnoş diyorsun da elin seyinde gittiğin otel kayıtları seni miyavlatmis. Can sıkma ikile . Önce mülakatları geçip meslek sahibi ol ondan sonra öt .Fındık aklıyla iki saattir konuşan sensin minnoş kedi
Teşekür ederim beni ağlatan sizin cahilliğinizdi ama geçti gözyaşlarımi sildim şuan daha iddialiyim bebeğimİki dakika önce valla otelde sohbet ettik diye ağlayan biri için biraz fazla iddialısın bence
Beş sene saklanıyor Allahım her efsaneye mi inanır bir insan. Lozanın da yüzüncü yılı doldu bak petroller hep bizim artıkEvet gbt nde kayıtlı olarak saklanıyor bir ömür
Yok ayol ne hırslanacam, kocamın kahvaltı hazırlamasını beklerken vakit öldürüyorum işte. Eski konuları bir yoklarım genelde kimmiş neymiş diye.Bakıyorum iyce hirslandin devam mmmm yapıştır bacım
Buna cevap bile vermeye değmez burası benim konum sen ikile güzelimBize minnoş diyorsun da elin seyinde gittiğin otel kayıtları seni miyavlatmis. Can sıkma ikile . Önce mülakatları geçip meslek sahibi ol ondan sonra öt .
İşte o kadar cahilsin ki Fransız petrol şirketlerinin güneydoğudan birbir yavaş yavaş çekildiğini personellerin başka kurumlara aktardığını bile bilmiyorsunBeş sene saklanıyor Allahım her efsaneye mi inanır bir insan. Lozanın da yüzüncü yılı doldu bak petroller hep bizim artık
İnşallah değmiştir otelde geçirilen iki geceye. bi de vasatsa yazıkBize minnoş diyorsun da elin seyinde gittiğin otel kayıtları seni miyavlatmis. Can sıkma ikile . Önce mülakatları geçip meslek sahibi ol ondan sonra öt .
Tabiii hatta biliyorsun seçim zamanında orda bulunan doğalgazla ödendi hep faturalar falanİşte o kadar cahilsin ki Fransız petrol şirketlerinin güneydoğudan birbir yavaş yavaş çekildiğini personellerin başka kurumlara aktardığını bile bilmiyorsun
Ya çok cahilsin be güzelim ama konuyu saptırma sulandirmada çok başarılısın güçlü yönlerini sayıyorum sana şuanTabiii hatta biliyorsun seçim zamanında orda bulunan doğalgazla ödendi hep faturalar falan
Branş din kültürü mü?İşte o kadar cahilsin ki Fransız petrol şirketlerinin güneydoğudan birbir yavaş yavaş çekildiğini personellerin başka kurumlara aktardığını bile bilmiyorsun
Branşınızı çok merak ettim nedir?Ya çok cahilsin be güzelim ama konuyu saptırma sulandirmada çok başarılısın güçlü yönlerini sayıyorum sana şuan
Senin bana cevap vermeye Yök puanin yetmez :) artistlik yapacağına mabadin yiyorsa referansina sorsana bakalım yediğin hurmalar seni tirmalayacak mi ? Gerçi bu üslup cirkefkik ve olmayan zeka seviyenle referans gerektiren bir sınava gireceğini öngörüyormuyorum rahat rahat git sinava bişi olmaz . Referanslı sınavlar seni fersah fersah aşıyor bellikiBuna cevap bile vermeye değmez burası benim konum sen ikile güzelim
Ay tabi be çirkin bişidi kukusu HIV virüslü eskortlardan başka kimse ona evet demez sanmam değmediİnşallah değmiştir otelde geçirilen iki geceye. bi de vasatsa yazık
Tesekkkur ediyorum evet bunu tüm samimiyetimle söylemiştim gereksiz bilgi bana saklı kalsaydi. Zira sitedeki kimseyi tanımıyorum yargılanmak eleştirilmek gibi beni yalana iten kaygılarım yok doğru neyse onu demiştimEğer farklı farklı insanlarla çok sayıda otel kaydınız varsa sıkıntı olabilir. Onun dışında 1,2 kez sevgilinizle bir otele gittiniz diye sorun olmaz. Öyle olsa kimse atanamazdı. Öğretmenlik alımlarında terör bağlantısı var mı,siyasi eylemlerde bulunmuş mu ona bakarlar. 1,2 kez otele gittiniz diye elenmezsiniz korkmayın yakında belli olur zaten. Ek olarak kimseye sevgilinizle otelde ne yaptınız bunu açıklamak zorunda değilsiniz. Kime ne yani? Keşke sabaha kadar sohbet ettik kısmını yazmasaydınız insanlar inandırıcı bulmayıp dalga geçebilirler nitekim geçmişler de
Cirkin olan senin kalbin kötü niyetli kadın. Islah olmanı diliyorumAy tabi be çirkin bişidi kukusu HIV virüslü eskortlardan başka kimse ona evet demez sanmam değmedi
Otel kültürü ve mülakat bilgisi edebiyatı fakültesi.Branşınızı çok merak ettim
OtelBranşınızı çok merak ettim nedir?
nedir?
Evime ateşler de salinsin mi?Cirkin olan senin kalbin kötü niyetli kadın. Islah olmanı diliyorum
Mülakattan çok kocası öğrenir diye endişe etmiş gibi geldi bana.Bir de siz evli bir çocuk annesisiniz.
Evli barklı çocuklu kadının bin yıllık kaydına bakmazlar. Evlilik içinde kalmış olsanız onu takıyorsunuz derdim ama o kadar da değildir herhalde