Memur olarak atanmış ama farklı sebeplerden dolayı 2010 kpssye tekrar girecek olan arkadaşlar gelin bu seneki sınav hakkında konuşalım ..bu seneki hedefiniz ne hangi kurumu düşünüyorsunuz ,sınava nasıl çalışıyorsunuz ,sınava girme amacınız ne ?
ben 5 yıllık memurum ...
bu sene inş.. kpss ye tekrar girmeyi düşününyrm.kpss (B) ile alan uzmanlıklara başvurmayı düşünüyorum ...
ben değilde ablam gecen sene ilk kez sınava girdi, atandı. ama gittiği yerdeki insanları pek sevemediği için dersaneye yazıldı tekrar girmeyi düşünüyo. şuan dersaneden ayrıldı sınava hazırlandığı yıldan kalma defterlerinden calısmayı planlıyo.
merhaba mutfak robotu ben de 3 yıllık memurum 2010 kpss ye girmeyi düşünüyorum. teknik kadroya atanmak için bakalım hayırlısı . bu arada B grubunda uzmanlıklar varmıki. ben A grubunda var biliyorum. ondada sanırım lisans bitirene kadar yaşım geçecek. o yüzden en mantıklısı 2010 kpss dan 90 almak ve Tekniker olmak
selam zynp ...hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama kpss b yani kpss 3 puanı ile de alım yapılan bir çok uzmanlık var ..ben işletme mezunuyum (lisans) ..o yüzden denk düşerse başvuracağım ...hele bir sınava girelim de ...ben hiç çalışamıyorum valla .en son 2004 te girdim sınava herşeyi unutmuş gibi hissediyorum kendimi..80 ve üzeri alırsam yatıp kalkıp dua edeceğim :)))))
ben de 2004 ve 2006 ya girmiştim ama 2004 teki puanla atanmış . çok yanlış yapmışız. önlisansım ve VHKı yazdık Bilgisayar Teknikerliği için gireceğim yeniden bakalım hedefim en az 90
2004 te kpss ye girdiğimde özel de yoğun çalışıyordum ders çalışmadan girdim 81 le atandım şumdi 3 ay var bakalım eylülde açıklanınca yazarım inşallah :) (öyle umut ediyorum )
ben de lisans düzeyinde girdim 83 almıştım hiç çalışmadan ..ama lisans çok zor soruları ..önlisans soruları lisansa göre çok kolay..önlisans olsam ben kafadan 90 ve üstü alırdım da ...aman ne bileyim yaaa ..nasip kısmet işi bunlar
zeynep alp önlisans olarakmı atandın??önlisans olarak 81 almıştım atanamadım kamu yönetimi mezunuyum şu anda lisanstan giricem ama hazırlanmadım özelde çalışıyorum halen bakalım napıcaz.erteliyoruz hep ama eminim düzene girmeyi başarıcam.hepinizin Allah yardımcısı olsun..