• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memory Foam topuk dikeni skechers

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Bayanlar daha öncesinde topuk dikeni hakkında konu açmıştım bu ayakkabıyı önermişti çoğunuz teşekkür ederim herkese bu ayakkabıların KALIBI nasıl acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim kişi 39 numara giyiyor

ben de var bu ayakkabıdan normal spor ayakkabı .topuk dikenine faydası olacağını hiç sanmıyorum.topuk dikeni bendede olmuştu 3 sene önce .ayağa sürülen krem doktorun onerdıği ayak hareketleri.her gün evde bile farklı topuk boyunda terlik ayakkabı giydim.her ayakkabının topuğuna konulabilecek topukluk satın aldım medikalden 2 3 aya geçti

ben de var bu ayakkabıdan normal spor ayakkabı .topuk dikenine faydası olacağını hiç sanmıyorum.topuk dikeni bendede olmuştu 3 sene önce .ayağa sürülen krem doktorun onerdıği ayak hareketleri.her gün evde bile farklı topuk boyunda terlik ayakkabı giydim.her ayakkabının topuğuna konulabilecek topukluk satın aldım medikalden 2 3 aya geçti
teşekkür ederim ancak kullanıcı yumuşak tabanla yürüyebiliyor o yüzden buna yöneldik

teşekkür ederim ancak kullanıcı yumuşak tabanla yürüyebiliyor o yüzden buna yöneldik
nıke Adidas a göre daha konforlu evet ama nike air max 90 ayakkabı da rahattır .alınabilir bir ayakkabı sheckers ben memnunum.internetten alın fiyatlar daha uygun 250 ye almıştım ben siyah rengini

nıke Adidas a göre daha konforlu evet ama nike air max 90 ayakkabı da rahattır .alınabilir bir ayakkabı sheckers ben memnunum.internetten alın fiyatlar daha uygun 250 ye almıştım ben siyah rengini
evet araştırdım çok haklısınız kalıbı nasıl oluyor acaba deneme imkanımız yok kişi 39 giyiyor mary foam alsak kalıbı nasıl olmalı

Topuk dikeni olan biri denemeden ayakkabı almamalı bence...

evet araştırdım çok haklısınız kalıbı nasıl oluyor acaba deneme imkanımız yok kişi 39 giyiyor mary foam alsak kalıbı nasıl olmalı
kalıbı geniş değil ben 36 giyiyorum tam oluyor ayağıma.morhıpo 1v1y gibi sitelerden alırsanz olmazsa hemen iade edebiliyorsunuz zaten

Ne yaptiysam gecmedi
Evde disarda surekli topuklu ayakkabi giydim gecti
Rahat giyebilecegin yukseklikte ev ve disari ayakkabısı terligi al
Sadece yatarken cikar
Baski topukta degil burunda oluyor ve zamanla geciyor

Back
X