- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda yeri yokki avm lerdede yokNeden gidip yerinde deneyip daha iyi bilgi sahibi olmuyorsunuz?
teşekkür ederim ancak kullanıcı yumuşak tabanla yürüyebiliyor o yüzden buna yöneldikben de var bu ayakkabıdan normal spor ayakkabı .topuk dikenine faydası olacağını hiç sanmıyorum.topuk dikeni bendede olmuştu 3 sene önce .ayağa sürülen krem doktorun onerdıği ayak hareketleri.her gün evde bile farklı topuk boyunda terlik ayakkabı giydim.her ayakkabının topuğuna konulabilecek topukluk satın aldım medikalden 2 3 aya geçti
nıke Adidas a göre daha konforlu evet ama nike air max 90 ayakkabı da rahattır .alınabilir bir ayakkabı sheckers ben memnunum.internetten alın fiyatlar daha uygun 250 ye almıştım ben siyah renginiteşekkür ederim ancak kullanıcı yumuşak tabanla yürüyebiliyor o yüzden buna yöneldik
evet araştırdım çok haklısınız kalıbı nasıl oluyor acaba deneme imkanımız yok kişi 39 giyiyor mary foam alsak kalıbı nasıl olmalınıke Adidas a göre daha konforlu evet ama nike air max 90 ayakkabı da rahattır .alınabilir bir ayakkabı sheckers ben memnunum.internetten alın fiyatlar daha uygun 250 ye almıştım ben siyah rengini
Hımmm anladım. Siz 39 alın eğer olmazsa değişim ya da iade hakkınız var diye biliyorum/burda yeri yokki avm lerdede yok
teşekkür ederim sağolunHımmm anladım. Siz 39 alın eğer olmazsa değişim ya da iade hakkınız var diye biliyorum/
kalıbı geniş değil ben 36 giyiyorum tam oluyor ayağıma.morhıpo 1v1y gibi sitelerden alırsanz olmazsa hemen iade edebiliyorsunuz zatenevet araştırdım çok haklısınız kalıbı nasıl oluyor acaba deneme imkanımız yok kişi 39 giyiyor mary foam alsak kalıbı nasıl olmalı
deneme imkanımız yok amaTopuk dikeni olan biri denemeden ayakkabı almamalı bence...
çok sağolun çok teşekkür ederimkalıbı geniş değil ben 36 giyiyorum tam oluyor ayağıma.morhıpo 1v1y gibi sitelerden alırsanz olmazsa hemen iade edebiliyorsunuz zaten
deneme imkanımız yok ama
çok sağolun teşekkür ederimbenim ayağım nike da 37.5
ama Skechers da 36.5 giyiyorum
kalıpları geniş biraz sanki
güzel fikir çok sağolun çok teşekkür ederimcm cinsinden yazıyor ayakkabı satılan sitelerde
siz alacağınız kişinin ayağını mezura ile ölçün
rica ederim şifalar diliyorum hastanızaçok sağolun çok teşekkür ederim
Allah razı olsun Rabbim can derdi vermesin kimseye zorrica ederim şifalar diliyorum hastanıza