MEMORİAL ŞİŞLİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BURDA MI?

ben de bu duruma çok üzüldüm 9 ay surekli sorun surekli kontrol sürekli tahlil ve tek transfer o da tutmasına rağmen 2.5 boyunca koruyucu herhangi bir şey kullanmamak ki çok sordum aslında doktorlarıma ama malesef gerekli görmediler keşke hamile kalınca birkaç ayrı doktora daha gitseydim:KK43:
Peki yazışmalara çok bakamadım ama ,sizin asıl problem neydi ? Yazmışsınız mutlaka ama ksr bakmayın bulamadım

Aslında böyle bi ihtimal düşünmekten ziyade her hastada yaşanabilcek durumdur ,neden bunu göz önünde almadılar ki üstelik burası çok tutulan bi merkez ,üzülmekle birlikle,şaşırdım doğrusu
aslında çok söyledik eşimle beraber üstelik 9 -10 aydır orada tedavi görüyorduk sürekli tedavi tahlil bu surede 1 kez transfer oldu ve hamile kaldım ve 2..5 aylıkken kalp atışı da alındı ve sonraki hafta kalbi durdu aslında uzun sure orada tedavi olmamıza rağmen çok söylememe rağmen sadece pregesteron fitil yeterli dediler şimdi keşke bir kaç doktorla daha görüşseydim hamileliğimi en azından şu an bu üzüntüleri yaşamıyor olurdum. kürtaj olmak ayrı bir durum bir de sonrasında aylarca tekrar tedavi olamıyor insan. şimdi bile hatırlayınca gözlerim doluyor :KK43:

Peki yazışmalara çok bakamadım ama ,sizin asıl problem neydi ? Yazmışsınız mutlaka ama ksr bakmayın bulamadım
estf aslında sabit bir sorun yok sadece 39 yaş olunca yeni de evlenince direkt tüp bebek olsun istedik. genetige giden tüp yumurtalar A++ olarak gitti ama genetikte sorun göründü genetiğe gitmeyen tek yumurtamda yine a kalite denildi ve fresh transfer ve tuttu ama sonra kalbi durdu:KK43:

aslında çok söyledik eşimle beraber üstelik 9 -10 aydır orada tedavi görüyorduk sürekli tedavi tahlil bu surede 1 kez transfer oldu ve hamile kaldım ve 2..5 aylıkken kalp atışı da alındı ve sonraki hafta kalbi durdu aslında uzun sure orada tedavi olmamıza rağmen çok söylememe rağmen sadece pregesteron fitil yeterli dediler şimdi keşke bir kaç doktorla daha görüşseydim hamileliğimi en azından şu an bu üzüntüleri yaşamıyor olurdum. kürtaj olmak ayrı bir durum bir de sonrasında aylarca tekrar tedavi olamıyor insan. şimdi bile hatırlayınca gözlerim doluyor :KK43:

estf aslında sabit bir sorun yok sadece 39 yaş olunca yeni de evlenince direkt tüp bebek olsun istedik. genetige giden tüp yumurtalar A++ olarak gitti ama genetikte sorun göründü genetiğe gitmeyen tek yumurtamda yine a kalite denildi ve fresh transfer ve tuttu ama sonra kalbi durdu:KK43:

Sakın kendinizi suçlamayın .Allah'ın bildiği var ki nasip etmedi .Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inş... Ne diyelim her şerde vardır bi hayr..
Yumurtalarınız mı genetiğe gitti embriyolar mı anlayamadım ? Bir de fresh transfer ne oluyor ,dondurulmamış taze transfer mi ?

Sakın kendinizi suçlamayın .Allah'ın bildiği var ki nasip etmedi .Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inş... Ne diyelim her şerde vardır bi hayr..
Yumurtalarınız mı genetiğe gitti embriyolar mı anlayamadım ? Bir de fresh transfer ne oluyor ,dondurulmamış taze transfer mi ?
embriyolar genetiğe gitti 2 embriyo A++ kalitedeydi sanırım eylül ayı civarıydı genetikte olumlu sonuç gelmeyince yeniden denedik 1 embriyo 3 gun direkt tranfer edildi. evet canım dondurulmamış ama insan yinede hamilelik için bu kadar çaba sarfederken ben hamilelikten sonra başka doktora teyit ettirmeliydim:KK43: canım sen sen ol hamile kalınca tamam artık deme mutlaka 2. ci yada 3. cu doktor görüşü al mutlaka canım

embriyolar genetiğe gitti 2 embriyo A++ kalitedeydi sanırım eylül ayı civarıydı genetikte olumlu sonuç gelmeyince yeniden denedik 1 embriyo 3 gun direkt tranfer edildi. evet canım dondurulmamış ama insan yinede hamilelik için bu kadar çaba sarfederken ben hamilelikten sonra başka doktora teyit ettirmeliydim:KK43: canım sen sen ol hamile kalınca tamam artık deme mutlaka 2. ci yada 3. cu doktor görüşü al mutlaka canım
Seneler önce hemşire olan bir arkadaşım bulunduğumuz ortamda şöyle bir cümle kullanmıştı .
Anne adayının mutlaka 2 doktoru olmalı ..
"biri özel de diğeri devlette" şimdi anlıyorum bunu ...Sıkıntısını çekmeyen bilemezmiş demek ki .. İlgilenen öncelik doktor kadrosu kimdi bahseder misiniz ?

bende inanamıyorum hala bu durum beni çok üzüyor keşke başka bir kaç kadın doğuma gitseydim tedbiri elden bırakmasaydım diyorum ama artık malesef geçti ve şimdi kürtaj sonrasında rahimin kendini toplamasını bekliyorum:KK43: en az 3 ay dedi kürtajı yapan hekim:KK43:
İnşallah bu son denemen olur canım benim🙏🏻Rabbim çok bekletmesin

Eklentiler

• B8C4AD7E-A934-4ADD-8053-5B592565F73D.jpeg
    B8C4AD7E-A934-4ADD-8053-5B592565F73D.jpeg
    38,4 KB · Görüntüleme: 88
Hamilesiiinnn 🥳🥳
Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼🙏🏼
Bende cuma günü kan yaptırıcam.
Kaçıncı gün embriyosu? Kalite neydi? Genetik testine gitti mi?
Canım çok teşekkür ederim🙏🏻3. Gün embriyosu, hepsi 1. Kalite dendi. Bizim merkezde a veya b kalite denmiyor. 1. Yada orta kalite deniyor. Pgt ye de dr karşı, hem pahalı hem %100 güvenilir değil diyor. Bu 3. Transferim umarım tutar, yoksa 3. Kez opu olucam😢

Yarın ilk görüşmeye gideceğiz semra ve gönül hanımla muayene ediyorlar mı acaba ilk görüşmede?
Hayirli olsun, ben de Gonul hocaya takip oluyorum. Eger randevu olustururken Semra hocayi da istiyorum derseniz ona gore randevunuz olusturuluyor. Bol şans simdiden umarim bu tedavinizle pozitifi gorursunuz 🌼

Canım bu sabah şu meşhur idrar tahlili yaptım, bugün 9. Gün. Predictor early yaptım. Bi baksana sen de🙏🏻
evet canım bu hamile olduğunu gösteriyor hem 9 gunun belkide ikiz bile olabilir.ayyy inan çoook sevindimm:)))) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşalllah maşallah nazar değmesin rabbim isteyenlere de nasip etisin

X