MEMORİAL ŞİŞLİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BURDA MI?

Tedaviniz hakkinda bu kadar olumsuz olmayin, insallah transferiniz tutar ve yenisini dusunmek zorunda kalmazsiniz
Memorialde istediginiz muddetce pgt yaptirabilirsiniz tabiiki, onunuze bir engel koymuyorlar, imkani olana yapmalarini da oneriyorlar hatta...
İnatla size pgt yapmamalarinin sebebi neymis acaba

merhaba benım de pgt sonucu 3 embriyom kötü gelmisti. kötü gelen embriyoyı mu transfer ettiler.. şişli memorial i araştırıyorum da laboratuvar ın iyi olduğunu duydum

Gereksiz pahalıymış, anlamsız bir sebep.. Bir de 7 embriyom vardı, 30 tane olsaymış yaparlarmış ama 7 tane azmış..

Gereksiz pahalıymış, anlamsız bir sebep.. Bir de 7 embriyom vardı, 30 tane olsaymış yaparlarmış ama 7 tane azmış..
7 embriyodan pgt den saglikli donen olmazsa diye riske girmek istememis onlar. Ama 7 cok iyi bi rakam, 1 tane de olsa saglikli donen olurdu mutlaka. İsguzarlik etmisler

Ama yine de bu 3lu transfer icin pozitif ol lutfen

7 embriyodan pgt den saglikli donen olmazsa diye riske girmek istememis onlar. Ama 7 cok iyi bi rakam, 1 tane de olsa saglikli donen olurdu mutlaka. İsguzarlik etmisler

Ama yine de bu 3lu transfer icin pozitif ol lutfen
Aslında negatif düşünmemin gerçekçi sebepleri var. İlk evliliğimde hemen hamile kalmıştım ancak bu 15 sene önceydi ve kürtaj oldum, yaşım küçüktü. Şu anki evliliğimdeyse eşim testis kanseri oldu ve kemoterapi gördü, bu olayın üstünden yaklaşık 10 sene geçti, ben dna hasar testi istediysem de spermiyogram orta görünüyor diye taze sperm kullandılar ve toplanan 19 yumurtadan 9 u döllendi ve ne denedilwrse 5. Güne hiçbiri gitmedi, 3. Günde donduruldu bir kısmı. Kemo öncesi dondurulmuş sperm kullanılsın demiştim en baştan. Sadece spermiyogram iyi diye taze kullandılar. Şimdi embriyolarda sorun olduğunu düşünüyorum sperm kaynaklı diyor. Ama bu transferi de yapalım dedi. Bir çelişki var. Deneme tahtası oldum.

Anladim canim, cok gecmis olsun hakkin var, kafanda cok soru isareti kalmis, isteklerin geri cevrilmis... Ben de bu yaklasimi anlayamiyorum, doktorlarimizin bizi guvende hissettirmesi gerekirken kocaman bir soru isaretiyle basbasa birakmalari dogru degil..

Acikcasi Memorial pek cok konuda titiz davraniyor ve genetik dahil tum laboratuvarlar hastanenin icinde oldugu icin surec cok tikir tikir isliyor.

İnsallah hakkinda hayirlisi olsun umutsuzsun ama Allah yuzunu en kisa zamanda guldursun. Bu transfer sana surprizle donsun

Amin canım, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

merhaba bende ön görüşmeye gideceğim. semra hanım sadece ön görüsmede mi bılunuyor. sonrasında doktor mu seçiyoruz

merhaba bende ön görüşmeye gideceğim. semra hanım sadece ön görüsmede mi bılunuyor. sonrasında doktor mu seçiyoruz
Ben diğer doktorları tanımadığım için doktor seçimi yapmadım. Erkek bir doktora randevu vermişlerdi. Adını hatırlamıyorum kusura bakmayın. Eşimle benim hikayemizi öğrendi, genetik olarak rahatsızlıklar var mı bunu sordu. Yaptırdığımız tahlil sonuçlarını inceledi. Daha sonra beni muayene etti, eşimi sperm testine ve üroloji doktoru Mehmed Murat hocaya yönlendirdi. Daha sonra Semra hoca da gelip beni muayene etti. İzleyeceğimiz yolu anlattı eşimle bana. Ben çok memnun kaldım her doktordan. Çok ilgililer. Fazla yoğunlar, biraz bekledik ama değdi. İnşallah tüp bebek tedavisi için birikimimizi tamamlarsak oraya gidicez

merhaba benım de pgt sonucu 3 embriyom kötü gelmisti. kötü gelen embriyoyı mu transfer ettiler.. şişli memorial i araştırıyorum da laboratuvar ın iyi olduğunu duydum
hayır kötü gelen embriyoları transfer etmediler. onlar a kalite gitmesine rağmen kötüydü pgt de denildi. sonraki ay tekrar denemiştik onda da 2 yada 3 yumurta oldu ama 1 yumurtadan embriyo elde edildi onu da 3 gun embriyosu olarak genetiğe göndermeden transfer ettiler canım. yani 5 gunu beklemeyelim gitmeyebilir anne rahmi daha iyi diyerek transfer ettiler aslında bende önceki embriyolar A ++ kalite olmasına rağmen kötü gelince belki de göndermek istemediklerini düşündüm. bir de 10 aydan daha uzun süredir orada tedavi olduğum için belki bunu transfer edelim artık deneyelim diye düşündüler belki de. gerçi genetiğe gitmemesine 3. gün embriyosu olmasına rağmen aslında hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu ve aralıktan bu yana 4 ay kayıp regl olana kadar en az 2-3 ayda kürtaj sebebiyle rahmin dinlenmesi gerekiyor en az 6 ay kaybetmiş olduk yani tekrar başa sardık

bu arada semra hanım tüm doktorlarla sonuçları hemen hemen hergun değerlendiriyor. toplantılarına sürekli şahit oldum. ben gönül ve ipek hanıma gidiyordum kürtaj sonrası mecbur bekliyorum şimdi rahim hazılansın diye zaman zaman farklı doktorlara denk gelsende dosyaları ortak inceledikleri için sorun olmuyor ve ben genelde kendi hekimlerime randevu oluşturuyordum sorun olmuyordu. ayrıca sgk raporuna da indirim yapıyorlar canım birraz uzun oldu yazdıklarım ama

bu arada canım memorial da sgk raporun varsa indirim yapıyorlar bilgin olsun belki bankoda ki çalışan kızlar atlayabilirler bu konuyu ama zehra hanımla konuşursan yapıyorlarmış bana öyle söylemişlerdi

tabi senin yaşını bilmiyorum ama tup bebek tedavisi ilaçları tahlilleri tedavi paketi derken bütçeyi çok yoruyor. ben ben artık ödemelerin miktarlarını takip bile edemiyorum canım. belki faydası olur diye yazıyorum umarım faydası olur

maşallah canım 7 embriyo çok iyi biz 1 yada 2 tane gönderebiliyoruz. gerçi başka bir doktor embriyoların pgt sırasında belli yuzdelerde zarar görebildiğinden bahsetmişti ama memorial illa göndermek istiyor sadece 3 gunu geçip 5. gune gidebilen embriyoları gönderiyor benimkiler sanırım kasım falandı o zaman 295 dolar embriyo başına para istiyorlardı yani 2 tanesine ortalama 600 dolar civarı para ödemiştik

inan canım bende 2 yıl oldu neredeyse uğraşıyorum bir umut diye işte allahtan umut kesilmez bende memorial şişli de 10 aydı geçti. kürtajlar tedaviler pgtler inşallah bu sefer olacak umudumu yitirmedi. ama sana şunu kesinlikle söyleyebilirim memorial şişli de eğer embriyoların 3. gunu geçerse 5 güne gelinde mutlaka ama mutlaka pgt ye gönderiyorlar tabi onayını alarak özelllikle isteniyor pgt hele hele belli yaşın üstündeysen inşallah bu mubarek üc aylarda allah tüm bebek sahibi olmak isteyenlere nasip eder hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

çok geçmis olsun canım pgt keske yollasaydın transfer öncesi belli olmayabilir bu embriyoların sağı solu. doktor bana birincide 3 embriyo anormal geldi fakat ikincide belkide üç tane normal gelecek misal dedi. deneye deneye ve muhakkak pgt yollayarwk

bu sgk raporunu nasıl alıyoruz canım evet baya indirim sağlıyormus

Canım benim 2 opu oldu şimdiye dek. İlkinde 9, ikincide 19 yumurta toplandı ama hiçbiri 5 e gidemedi. Hepsi 3. Gün. Dolayısıyla pgt ye de yollayamaz memorial bence. Ama ya 3. Gün diye transferi yapmazsa bahçeci gibi? Ondan korkuyorum.

Canım yaşın kaç? Bir arkadaşım memorialda transfer oldu, şimdi sınucunu bekliyor. 42-43 ve 45 yaşında hamile olanları görmüş geçen haftalarda orada. Sakın moralini bozma

merhaba sizde ki sorun nedir bende geçen ay görüştüm memeoraille eşimde kromozomda transkalosyon var yücel bey 5 embriyodan 2 si sağlıklı gelir dedi ama inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…