- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dil bilgisi kısmını bilmiyorum ama bir çok yerde yaş almak daha çok kullanılmaya başlandı. Bence daha güzel
hehe alemsin ya. geçen sene bende de bi travma oluşturmuştu o çubuklar. ne zaman yapsam hep tek çizgi. bi daha da elime alıp yapmam dedim. resmen korkulu ruyamdır o çubuklar benim...
Ben hiç idrar testi yapmadım biliyor musunuz
Ben hiç idrar testi yapmadım biliyor musunuz
onu ben büyüttümm ama annem sadece meme verdi gece bebekken bile ben bakardım çok istemiştim erkek kardeşim olsunn altını mamasını ozamanlar bez yıkanıyodu onları bile yıkardımm oda şimdii bana başka bağlıdır candır o cann
tabi bütün bunlar çocuğu bu hallere sokmaya bir sebepmidir tabiki hayır ama kime diyimm
onu ben büyüttümm ama annem sadece meme verdi gece bebekken bile ben bakardım çok istemiştim erkek kardeşim olsunn altını mamasını ozamanlar bez yıkanıyodu onları bile yıkardımm oda şimdii bana başka bağlıdır candır o cann
tabi bütün bunlar çocuğu bu hallere sokmaya bir sebepmidir tabiki hayır ama kime diyimm
kızlarr ben kaçarrr size iyi gecelerrr yarın görüşürüzzzzz
neden canım?.........
kızlarr ben kaçarrr size iyi gecelerrr yarın görüşürüzzzzz
muhtemelen 10 gun görüşemeyeceğiz allah a emanet ol canımm
Gerek olmadı :) Hep korunduk zaten, adetlerim de düzenlidir, çocuk istediğimizde de Memorial'ın yolunu tuttuk :)
Bir tek transferden sonra yapayım dedim ama tuttum kendimi :) Bu kez bakalım dayanabilecek miyim.
eğer yaparsan inş çift çizgi görürsün :))) bööööyle "doğru mu görüyorum" diye şaşı şaşı bakarsın inş
Görüşürüz canım ben de kaçıyorum.
Sevdacım 10 günde kaç sayfa birikir bilmiyorum Özet geçeriz artık sana :)
Sağlıkla git gel inş.
çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlı
Cokkk gecmis olsun...bende lap.olucam dikis atiyolar galiba kotumu yaaa
çok dıkıs olmuyo sezyal cımcık kadar bişey oluyo rahatsız etmıyo ben ıkı kere oldum lap rahat ol
gunaydın şekerler
gecmısı okuyayım dedım ama hepsını okumaya sabrım yetmedı
:)
canım ben soyle cevap vereyim g nın olusu yumuşama ile oluyor mesela bebek kelimesini ele al bebegi dersin bebeyi olmaz bebek kelimesinin sonundaki k yumusadı g oldu
canım soruna cevap verdim ama inş anlatabilmişimdir