- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
bu arada canım bir yazı paylaşmışsın ya başka topikten kopyalayıp çok hoşuma gittiii
Çok güzel değil mi :) Bizi ne kadar güze özetlemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada canım bir yazı paylaşmışsın ya başka topikten kopyalayıp çok hoşuma gittiii
qingdao hoş geldin
evet canım doğum ani oldu ama sabahın körü aradım kordon kanı bankasını sezaryan 3 te dedim kitler yetişti o saate kadar..herikisininkinide bağışladım merkezden gelip doğumun sonuna kadar beklediler ve kanları teslim aldılar...geçen hafta aradılar derinin kordon kanında denizininden daha çok kök hücre varmış ve miktar olarak saklanmaya daha uygunmuş..tekrar tüm tesler bitince bilgi vericekler.ayrıca şunuda öğrendim ki eğer kordon kanı yıllar içinde kullanılmazsa atıyorum 2 yıl sonra elimiz bollaşınca kanımızı bedelini ödiyerek kendimize tekrar alabiliyormuşuz ya da allah korusun ihtiyaç anında kullanılmamışsa kendimiz kullanmak için alabiliyormuşuz...bu bile önemli bence..hiç bir yükü ve maliyeti yok...doğumun erken olma ihtimaline karşılık kit erken edinilirse eğer her şekilde doktorlar saklanması taraftarı..
hos bulduk inci nasılsın bugun birara bostu burası ne sen vardın ne mikro bende yatmayan sayfaları bitireyim dedim hafta sonu yokum cok sayfa birikmez ins
Ne dedim ki ben
Özlememiş gibi mi görünüyorum aşk olsun
Çok güzel değil mi :) Bizi ne kadar güze özetlemiş
yaaa ben yazana kadar benim dogum yılım gecmis bane bane yaaaa
hos bulduk canım nasıl gidiyor hamilelik annelik :)hoşgeldiniz kızlarrrrr
Çok şükür canım.
Hafta sonu yine mi geliyorlar?
Ben de yokum büyük ihtimalle. Misafirimiz gelecek.
şaka yaptım tatlımmm alınırmışta benim arkadaşımmmm
evet kesinliklee çok güzellll.aynende bizi anlatmışş ve bu arkadaşlıkların sağlam olduğu da yazıyodu bizimkide öyle olucak inş...
yaaa ben yazana kadar benim dogum yılım gecmis bane bane yaaaa
kıyamam ben size yaaaa. yerim ben onların küççük ağazlarını merak etme canım. dualarla inş en kısa zaman da çıkacaksınız ordan. Allaha şukur özeldesınız. ya bide evletlerde kalaydınız inş bu yaşadıklarınız ileride başınıza gelebilecek (Allah korusun) şeylerın kefareti olur da sağlıklı huzurlu ömurleri olur bizim minnoşlarınbütün gün döktürüyorsunuz valla ben geçmişi okuyana kadarda çil yavrusu gibi dağılıyonuz ha:)
derinle deniz den haberlere gelelim şimdide:)
hastanede adları tembel ve uykucu bebeklere çıktı:) 8 saatte 1 45cc sütle besleniyorlar..çok şükür her ikiside sadece anne sütü ile besleniyor mama takviyesine gerek kalmıyor.ama ben görseniz hoştain ineklere bağladım durumu iyice:) çok şükür allaha bu anlamda bari iyi gidiyor..
emmiyorlar tabi hala bugün deniz 45 cc 37 ccsinde uyuya kaldı...derine zaten 6 satta 1 biberon deniyorlar oda yarısını ancak emiyor gerisi yine sondadan...doktor bu şekilde çıkaramam dedi bugün..ben emzireyim dedim biberonu emmeyen prematüre bebek seni hiç tutamaz dedi...beklemek zorundayız dedi...geçen bi bebek vardı 38.haftaya kadar bekledik onun kide çok geç gelişti dedi..bayılıyordum nerdeyse..4 hafta daha ne yaparım bilmiyorum...tabi böyle olunca eşim bu akşam balıkesire döndü annemle kaldık yine burda..işiyle ilgilenicek biraz 10 gündür burda daha ne kadar kalacağımızda belli değil üstelik..,,
kötü oldum ama sen de gidiyorsun bebeklerimde yok ne yapıcam ben şimdi diye ağladım...gittiğinede üzüldü...ayy ne bilim yaa...
allahım sana yalvarıyorum bebeklerime güç ver artık evimize dönelimm...
hos bulduk canım nasıl gidiyor hamilelik annelik :)
yok canım bu sefer onlar gelmeden biz annemlere gidiyoruz benim hayatta boyle ya annemdeyiz ya misafir var cok sukur Allah baska dert vermesin
geçmişe dalmasaydın canım yetişirdin belki kaçtınn
kızlar ben usulca okuyup kacacaktım ama olmadı sohbet guzel oluyor ama benim yatmam lazım yarın uyuklamayayım opuyorum sizi iyi geceler
Ay canım ya Hep mikro'nun yüzünden
hos bulduk canım nasıl gidiyor hamilelik annelik :)
hoşgeldiniz kızlarrrrr
tamam kabul ediyorum bu topikte ne olursa suçlusu benimmm
şükür canım şimdilik iyiyiz ama görmeden hep bi tedirginlik var bugün yine dayanamadım test yaptım duruyomu diye nasıl geçer bu iki hafta
kızlar ben usulca okuyup kacacaktım ama olmadı sohbet guzel oluyor ama benim yatmam lazım yarın uyuklamayayım opuyorum sizi iyi geceler