- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hos bulduk canım nasıl gidiyor hamilelik annelik :)
yok canım bu sefer onlar gelmeden biz annemlere gidiyoruz benim hayatta boyle ya annemdeyiz ya misafir var cok sukur Allah baska dert vermesin
hoşşş gördükkkkk :)
Ortağın da benim
Ne testi yaptın
Benim yılıma geldik Ve ilk mesaj benden oldu
Yarına sarkar diyordum ama çenemiz durmuyor ki
kimseyi kaçırmak istemiyorum. ne olmuş ne bitmiş. bu arad benımde doğum yılım :)
sende çıkamadın geçmiştenn bak ben hiç girmedim bile baktım çok sayfa var
dimi ama :))
idrarrr. eşime diyorum şöyle bi 15-20 tane alsanmı kalp atışını görene kadar dalga geçiyo benimlee:)))
biraz uyku duzenım bozuldu bide bu aralar. yarında kısmetse annemlere gidicem. süpriz olacak :) bavul falan hazırladım. uyku falan kaçtı
ay şimdi yaşlı hissettim kendimiii ama benden büyükler vardı dimi topiktee
sanki artık ufaktan yatsak mı eşim hadi diyoo artıkk
biraz uyku duzenım bozuldu bide bu aralar. yarında kısmetse annemlere gidicem. süpriz olacak :) bavul falan hazırladım. uyku falan kaçtı
ay şimdi yaşlı hissettim kendimiii ama benden büyükler vardı dimi topiktee
annenler ne zaman gidiyo canım sanki öyle bişey okudum doğrumu
Ne yalan söyleyeyim ben yapardım her halde
sen daha ii bilirsin incicim ama bende öyle biliyorum. türkçede yaşlanmak aslında "yaş almak"tan türemiş. değil mi?Hadi kaçalım toptan
Oh ne güzel :)
Burada kimse yaşlı değil kuzum
Hem yaşlanmak demeyelim yaş almak diyelim
evet malesef 2-3 mart gibi yolcular. konyaya çıktı babamın tayini. şehir içide değil. konyadan sonra iki saat daha yolları var. varda var işte
o testlerde sürekli tek görmeye alışmıştım şimdi kardeşime verdi parasını baştan ben isteyince getir dedim.bu arada kardeşim erkek 18 yaşında ya abla yeter artık diyoo
artık herşeyi biliyo uşağım sayemde eşi zorluk çekmiycekkk
35 yaşında biri vardı sanırım. hem ne demek yaşlı falan. anam şimdi devır değişti. artık 40ından önce kimseye yaşlı denmıyo 40ından sonrası da orta yaşa giriyo
Hadi kaçalım toptan
Oh ne güzel :)
Burada kimse yaşlı değil kuzum
Hem yaşlanmak demeyelim yaş almak diyelim
evet malesef 2-3 mart gibi yolcular. konyaya çıktı babamın tayini. şehir içide değil. konyadan sonra iki saat daha yolları var. varda var işte
o testlerde sürekli tek görmeye alışmıştım şimdi kardeşime verdi parasını baştan ben isteyince getir dedim.bu arada kardeşim erkek 18 yaşında ya abla yeter artık diyoo
artık herşeyi biliyo uşağım sayemde eşi zorluk çekmiycekkk
sen daha ii bilirsin incicim ama bende öyle biliyorum. türkçede yaşlanmak aslında "yaş almak"tan türemiş. değil mi?
sağol canım amin...Allah tez zamanda kavuştursun inş.
evet orası öyle. zaten bu sene hem abımın düğünü hem benım doğumum derken çok ayrı kalmayacağız inş. ama ramazana kalmaz temelli giderler. kısmet yaa. dediğiniz gibi sağlık olsunda gerisi boş..he he yaş almak güzelmişşşş.henüz gencim o zaman kızlarrrr
sağlıklı olsunlar yeter canımmm uçakla heryer yakın şimdii
Allah tez zamanda kavuştursun inş.
Çocuğu ne hallere sokuyorsun ya