- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
kuzum sen gece kuşusun geç geliyosunn
Önceden çağırsaydın ya
akasyada derin daldııı
O da çıkamamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum sen gece kuşusun geç geliyosunn
akasyada derin daldııı
bugün yoruldum bayağı...sizin bu istanbul bana göre değil tam 1,5 saat belediye otobüsündeydim hiç bana göre değil bu trafik işleri
ben sırf bu istanbuldan kurtulmak için bankayı bıraktım ...
Alışkın değilim anacım bu kadar sayfa birikmesine Geçmişe dalanları daha iyi anladım şimdi
Çeviri değil de fotokopiden worde yazı aktarıyorum canım. Bugün fazla yapamadım. Yemekten sonra eşimle temizlik yaptık, senin mesajını görünce fırsat bu fırsat hem az dinleneyim hem sizinle konuşayım dedim
Önceden çağırsaydın ya
O da çıkamamıştır
Neredesin sen?
Mikrooooo gitmeeee uyumaaaa
yalovadayımmm..deniz otobüsü ile ist.1.20 dak geldim ordan memorile 1,5 saatte varamadım yaaa yoruldun canım anlayacağınNeredesin sen?
Mikrooooo gitmeeee uyumaaaa
yalovadayımmm..deniz otobüsü ile ist.1.20 dak geldim ordan memorile 1,5 saatte varamadım yaaa yoruldun canım anlayacağın
yARIN DETAYLI GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HERKESİ....
yalovadayımmm..deniz otobüsü ile ist.1.20 dak geldim ordan memorile 1,5 saatte varamadım yaaa yoruldun canım anlayacağın
yARIN DETAYLI GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HERKESİ....
kopamıyorum ama koptum haydi görüşürüzzburanın trafiği böyledir canım. Bir keresinde feribotla bursa'dan buraya 1,5 saatte geldik. Yenikapı iskeleden eve (yarım saatlik yol) 3 saatte gelmiştik, sinir harbini tahmin edebilirsin
Hayırlı geceler.
bu iğneler varya bu sefer baya kilo aldırdı bana önüm arkam şişti
Akasya baktı olacak gibi değil uyumaya gitti her halde
ben çok erken uyumam aslında ama 2 günden beri geceleri başım ağrıyo gözlerim kapanıyo dayanbildiğim kadar burdayımmm
Ya bu iğneler bir bana mı kilo aldırmıyor anlamıyorum he :)
Dur sen 3 canlısın ne kilolar gelecek ne Zayıflar daha çok kilo alıyor hamilelikte :)
Gebeliğin en tipik belirtisi uyku
bende bu tedaviye kadar almamıştım hiç bunda aldımm ne hikmetsee .3 canlı :)))annemde hep öyle diyo hayırlısı olsun tek olsun da sağlık olsun benim olsun inş..
gündüz olmuyomuydu o
almina ne zaman sonuç alıcak canım biliyormusunn
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Sağlıklı hayırlı evlat olsun da...
Gece gündüz ne farkeder
Ben uykuyu çok severim, eşim takılır arada uyku mu ben mi diye
Hamile halimi düşünemiyorum