- 16 Ağustos 2010
- 7.208
- 9
ama murat bey yemedi bu numarayı :))) kürtajdan sonra en az 3 adet dedi şartları hiç zorlamayın demişti :))
yemez bızım dr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama murat bey yemedi bu numarayı :))) kürtajdan sonra en az 3 adet dedi şartları hiç zorlamayın demişti :))
bence nisan sonu uygun.
yemez bızım dr :)
25 nisan perşembe son olsun. 26 nisan cuma günü de duasını yapalım inş.
25 nisan perşembe son olsun. 26 nisan cuma günü de duasını yapalım inş.
bana uyar herkes kabul ederse ben hemen başlıyım günde 10 adet okusam sonuna kadar biraz daha alırım bitiririz inşallah
Paşa paşa bekleyeceksin o zaman :)
Ben de bu adet bitiminde gideyim diyordum ama dedim sistemde görünür en son ne zaman gittiğim
inşallah hayırlı ve bebekli zamandırda beklerim incim ne yapalım sende kaçamak yapma bekele zamanı :))
Acmiyo happy ins.duymuyodur
Kız günde 10 adet okuyunca 3 günde biter :)
kızlar bide toplanalımda site kurucularına dua edelim yoksa biz nasıl buluşacaktık.
bitsin incim daha çok var alırım yine yarım kalmasın dualarımız bu aralar işler yoğunda değil
kızlar bide toplanalımda site kurucularına dua edelim yoksa biz nasıl buluşacaktık.
Allah kabul etsin inşaallah dualarımızı...
denturum seni böyle görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor. Maşallah arkadaşıma çok güzel toparlandın, negatifliklerden arındın
ay incim neydi o hallerim ya ben isyan ettim allahım affetsin çok bunalmıştım birde 2 senenin çok büyük umudu vardı hiçbirşey yok stresten çocuk olmuyor diye 2 senemi oyaladılar bir öğrendik ki eşimde durumlar vahim sonu kötüde bitti kürtajdan sonra benim devreler yanmıştı ama sonsuz şükürler olsun ailemden önce sizlerin desteğiyle toparladım kendimi alalhım tekrarlarını yaşatmasın yine negatif alsamda yılmak yol yola devam :))