- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman şöyle bir başlık altında listemizi oluşturalım inş.
2013 yılında Memorial Hastanesi'nde tedaviye başlayacakların sağlıkla hamile kalıp hayırlısıyla yavrularını kucaklamaları ve hamile kalanların sağlıkla doğum yapabilmeleri için 500 yasin ve 500 meryem suresi
Biraz uzun oldu ama olsun listemiz de uzun olacak :)
Okuyabilecekler yazsın listemizi oluşturmaya başlayalım. Mart başında da başlarız inş.
ben 30 yasin ve 30 meryem süresi istiyorum incim ne zamana kadar bitirmek lazım :)) adet olmadan bitireyim bari
Ne zaman adet olacaksın :)
Zaman olarak bilmiyorum herkes bir yazsın bakalım ortak zaman belirleyelim.
Kızlar bir de sakıncası yoksa isimlerimizi de yazalım nicklerimizin yanına, isim isim daha etkili olur inş.
30-30 da ben alıyım yine devam ederim bitince...şimdien başlayalım ama martı beklemeyelim derim ben
denturum sen şubat sonu mart başı başlıyorsun yani
O zaman bitiş zamanını belirleyelim. Ne zamana bitsin?
Bende alirim 30 30 ama ne zamana onu da soyleyin bu arada gunaydin happdyden haber varmi
günaydın mikrocum zaman konusunda henüz karar veremedik sence ne zaman olsun bu arada happy bekliyoruz daha bişi yazmadı
tedaviye mi ?? eğer öyleyse yok canım mart adetiyle dedi doktor keşke öyle olsa :)))
Bende alirim 30 30 ama ne zamana onu da soyleyin bu arada gunaydin happdyden haber varmi
Heyecanlandım birden Mart başı olsan adet al sana mart adeti işte
Yok canım hastanededir şimdi.
Nisan sonu mu diyorsunuz?
nsanla kt haber - Hrriyet SALIK -YAAM kızlar bunu paylaşmak istedim durum ne kadar vahim her yaşadığımız an dahada kötüye gidiyor herşey çocuklarımıza iyi bir nesil biramıcaz bu gidişle
Heyecanlandım birden Mart başı olsan adet al sana mart adeti işte
Yok canım hastanededir şimdi.
Nisan sonu mu diyorsunuz?
ama murat bey yemedi bu numarayı :))) kürtajdan sonra en az 3 adet dedi şartları hiç zorlamayın demişti :))