- 14 Ekim 2011
- 2.343
- 6
bende varııımm mart ekibindeeee...Mart ekibi
mucize'nin müjdesini alacağız inş.
aysun, lap olacak.
çakır
dentur
juliaa
kezban
sblkmbsr
benim de 13 martta beli olacak :)
yok mu arttıran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende varııımm mart ekibindeeee...Mart ekibi
aysun, lap olacak.
çakır
dentur
juliaa
kezban
sblkmbsr
benim de 13 martta beli olacak :)
yok mu arttıran
Oooooo uyku saatim geçmiş.Benim gözler kapanıyor.Ben uykuya gidiyorum.(Eşim yarın Antalya'ya gidiyor.5 gün yok.Ben onsuz napıcaaaaam.Patlarım sıkıntıdan.)Hepinize iyi geceler.Yarın görüşürüz.
Canım gözünüz aydın.İnşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın.
Oooooo uyku saatim geçmiş.Benim gözler kapanıyor.Ben uykuya gidiyorum.(Eşim yarın Antalya'ya gidiyor.5 gün yok.Ben onsuz napıcaaaaam.Patlarım sıkıntıdan.)Hepinize iyi geceler.Yarın görüşürüz.
bende varııımm mart ekibindeeee...
inci sana özel bişey yazıcamda mikroşa yazdım 10 dk engeli yani..heyecandan ellerim titriyo çok korkuyorum çıkmaz diye
kızlar bende 70 tane okumuştum yüze tamamlıycaktım bittimi hilburun tefriciyeleri..
mart grubu rahattttt,hazır ollll. marş marş takviyelere devam bol vitamin,bal,pekmez.kuru incir e devam....
Canım gözünüz aydın.İnşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın.
Happyim benim tedaviye başlayabilmem hamile kalmak gibi olay olacak
Mesaj gelmedi :26:
Mart ekibi
aysun, lap olacak.
çakır
dentur
derya
juliaa
kezban
semra
sblkmbsr
canım öncelikle hoş geldin aramıza ben 1 denememi bahçeci gurubunda yaptırdım
ve hiç memnun değildim dr çok soğuk soru sorcaksın muayeneden giyinip çıkıyorsun
dr malesef yok hep hemşireyle muaatapsın bak 2 memorialda yaptırdım tesadüf
arkadaşım için girdim bu topiğe o hamile kalınca banada umut oldu ve ben dünyalar
tatlısı dr nur hanımla tanıştım hiç soru bile sormuyordum çünkü herşeyi kendi anlatıyordu
hiç terettütte kalmadım hatta bir arkadaşta var geçmişte okumuştursun belki 4 deneme
yaptı bahçecide ordan vaz geçti oda nur hanımda tedavi sonucu hamile kaldı baya uzun oldu
kusura bakma eğer imkanın varsa bence memorial ,ı düşün derim bak bende burda hamile kaldım
çok şükür inşallah seninde olcak