- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Mart'ta bende varım bı aksilik olmazsa listemi yapcan inci
Yapacağız inş. canım. Mart bir gelsin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart'ta bende varım bı aksilik olmazsa listemi yapcan inci
Hayırlısı olsun canım. En azından bu stresten kurtuldun. Ağustosa kadar bir sürü zaman var :) İnş. birinden birinde olur.
belirsizlikten kurtulmuş oldun cnmm..
hayırlısı olsun..
hem daha zamanımız var
canım bi aksilik çıkmazsa bende mart sonu gibi başlıycam inşallah.haftaya afyona kaplıcalara 10günlügüne gidicez .biraz stres atar moral depolarım .martayı inşallah hepimiz için bereketli saglıklı ve mutlu geçer.
Merhaba sevdacim, aranizda olmaktan cok mutluyum en azindan beni anlayan benim hissettiklerimi hisseden insanlarin olmasi güc veriyor. Allah razi olsun insallah nisan ayina randevu alacagim Semra hanimdan. Destegin icin verdigin Moral icin cok tesekkür ediyorum. Siz bana isik tuttunuz rabbimde sizleri aydinliktan ayirmasin.
Mart ekibi
mucize'nin müjdesini alacağız inş.
aysun, lap olacak.
çakır
dentur
juliaa
kezban
sblkmbsr
benim de 13 martta beli olacak :)
yok mu arttıran
incim ben yanlış söyledim düzeltiyim hemen doğumdan 14 gün sonra yapılması gerekiyormuş özelden mail adresini verirsen sana ayrıntılı rapor gönderiyim canım
yarın öglene kadar 3 yasiin okunması lazım bi arkadasa almak isteyen olursa yardımınızı bekliyorum
Hilbur Nasılsın? Derin ve Deniz'den güzel haberler var mı
canlar bugün derin ve denizle çok güzel bi gün geçirdik..babalarıda ilk kez onları kucağına aldı...artık hergün çıkma ihtiamalimiz var ama tabi beslenme performanslarına bağlı...ama miniklerim biraz tembel ve uykucu:) biberonu emmeyi bi türlü beceremiyorlar....dua ediyorum artkık emsinlerde eve gidelim...
canlar bugün derin ve denizle çok güzel bi gün geçirdik..babalarıda ilk kez onları kucağına aldı...artık hergün çıkma ihtiamalimiz var ama tabi beslenme performanslarına bağlı...ama miniklerim biraz tembel ve uykucu:) biberonu emmeyi bi türlü beceremiyorlar....dua ediyorum artkık emsinlerde eve gidelim...