- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
en az 14 gün öncesinden yapanları kapsıyorsa 1 ay öncesinidi kapsar eşim sağolsun bu konuda çok inceleme yapıyor dur konuşyım daha net bilgi veriyim sana
Tamam sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en az 14 gün öncesinden yapanları kapsıyorsa 1 ay öncesinidi kapsar eşim sağolsun bu konuda çok inceleme yapıyor dur konuşyım daha net bilgi veriyim sana
Ancak hayirlisi boyleymis diyebiliyorum.sizlerin durumu daha zorlu haklisin ama umudunu yitirme sakin...evlat ozlemi boyle iste bir taraftan yoruldum dersin diger taraftan yeni tedavi icin arayisa girersin...insallah son tedavinde,memorial da evladini saglikla kucaklaman nasip olur..
Yazarım tabi ama herkesinkini bilmiyorum ki :26: Mucize şu an tedavide onu biliyorum. Martta bayağı bir patlama olacak inş. bir de onu biliyorum Tedaviler başladıkça yazayım
Pgt topiğinden bir arkadaşın görümcesi canım. Pgt'li deneme yaptı. Üç embriyo transferi yapılmış. Bana üçüz gibi geliyor ama inş. değildir, doktorlar redüksiyon istiyor
incim ben yanlış söyledim düzeltiyim hemen doğumdan 14 gün sonra yapılması gerekiyormuş özelden mail adresini verirsen sana ayrıntılı rapor gönderiyim canım
dentur banada yollayabilir misin?
amin inşaallah akasyacım. Rabbim bu yolda mücadele veren herkese nasip etsin inşaallah.bizlerede
amin canım bende dün hepimiz için okudum...
inci canım çok stres yapmayım dedim,tatildi zaten,bu pgt li 2.denemeydi,2 sağlıklı çıktı yine olmadı
anlamıyorum,genart yapılacak herşeyi yaptık diyor,eşim pek sevmedi orayı,artık memorial a gidelim diyor
ben de tamam dedim,cumhur beyle geçen yıl genetik durum çıkınca tel de konuşmuştum,
nasip herhalde incim ama inan öyle yoruldum ki anlatamam....
kızlar çok giremiyorum nete hep hep aklımdasınız her açtığımda güzel haberlerle karşılaşıyorum içim kıpır kıpır oluyor hem devam etsin bu güzel haberler hamile arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Tedavideki canlarım Allahım en en en en kısa zamanda sizede naipppppppppppppppppp etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dularımız sizler için Bebişlerini kucağına alan Annelerimiz allah bebeklerinize ve size sağlık güzellikler yaşatsin
Gelecekteki hamilelerimiz inşaallah
akasya
aysunayy
bebekdls
belki
çakır
dentur
dilberimk
gulveson
qingdao
inci
juliaa
julietta
kabakcicegi
kezban
meryem
mucize
mummu
sblkmbsr
semra
sezyal
sumeyye
trkuaz
western
incim ben yanlış söyledim düzeltiyim hemen doğumdan 14 gün sonra yapılması gerekiyormuş özelden mail adresini verirsen sana ayrıntılı rapor gönderiyim canım
lotus amin inşallah son tedavimde memorial da evladımıza kavuşuruz...çok teşekkür ederim
inci genelde herkes memnun yazmışsın,inşallah bizde memnun kalırız,hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz
sen başlayacaksın tedaviye,inşallah hamiş yazdığın haberleri okuruz:)
gönderirim canım özelden mail adresini yaz bana
canım redüksiyon nedir anneyi ve bebekleri tehlikeye sokacaksa inş.değildir
Turkuaz tekrar denediğini bilmiyordum canım. İnşallah 3. denemende Memorial ile mutlu sona ulaşırsın. Yaza deneyeceksen belki denk geliriz Bu arada 2 sağlıklı olmasına rağmen 2 seferdir tutunmamasının sebebi neymiş ? Bir yorum yapıyorlar mı ? Acaba pıhtılaşma, bağışıklık farklı bir sorun olabilir mi ? :26
akasyacım pgt li 2.kez,aslında 4 .denemem ama olmadı
sebep yok akasya,nasip kısmet herhalde,bağışıklık testleri yapılmıştı,clexane iğne kullandım,
ama olmayınca olmuyor demek ki...bağışıklık testlerinin hepsini yaptırmıştım,onlardan da birşey çıkmamıştı
bakalım belki denk geliriz gerçekten,Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
Turkuaz tekrar denediğini bilmiyordum canım. İnşallah 3. denemende Memorial ile mutlu sona ulaşırsın. Yaza deneyeceksen belki denk geliriz Bu arada 2 sağlıklı olmasına rağmen 2 seferdir tutunmamasının sebebi neymiş ? Bir yorum yapıyorlar mı ? Acaba pıhtılaşma, bağışıklık farklı bir sorun olabilir mi ? :26
akasyacım pgt li 2.kez,aslında 4 .denemem ama olmadı
sebep yok akasya,nasip kısmet herhalde,bağışıklık testleri yapılmıştı,clexane iğne kullandım,
ama olmayınca olmuyor demek ki...bağışıklık testlerinin hepsini yaptırmıştım,onlardan da birşey çıkmamıştı
bakalım belki denk geliriz gerçekten,Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
Haklısın canım. Bazen olmayınca olmuyor. Ne kadar tedbir alınsa da , araştırılsa da denk gelmeyebiliyor. İnşallah memorial ile herşey daha iyi olur. Genartı bilmem ama Memorial'ın tüp bebek sürecinde de , laboratuvar ortamında da titiz çalıştığını biliyorum.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ben nasip olursa haziranda deneyeceğim. Ama uzun protokol olacağı için işlemler temmuza sakacaktır.