2 kere olmadıysa ilaç dahil paket tedavi uygulayan bir yeri değil ciddi tedavi uygulayan bir yeri öneririm. başlayamadım maddi durum nedeniyle ama 2 kere memorial a görüşmeye gittim 2 kere de yumurta sayıma göre farklı tedavi verildi. ben memorial daki tedavileri yaklaşımları amerikan ve almandan (ilk tedavimi almanda olmuştum) daha başarılı buldum. memorial ı şiddetle öneririm. çidere üye olursan 1650 eur artı ilaçlar ve ilk muayene ücretsiz.
Bence umut tüp bebek bu konuda çok başarılı ilaç dahil paket fiyat uygulayınca ciddi tedavi yapmıyorlar mı demek oluyor ben senin bu düşüncene kesinlikle katılmıyorum ben umut tüp bebek merkezinde yaptırdım ve herşeyden oldukça memnunum
neden olmadı merak ettim? benim yumurta sayım iyi değil ve 1 tanesi önde gidiyor. başlamak için tedavi önerdiler kararsızım
yaa geçen babamı ziyarete gittim oraya biri geldi babama çocuğunu göstermeye.ziyaret gibi işte.çocuk tüp bebekmiş ve ilk seferde olmuş.ama bildiğim kadarıyla memoriel pahalı bir hastane göz önünd ebulundurmakta lazım
evet pahalı ama alman ve amerikan çok daha pahalı
mrb arkadaşlar sizlere uzun süre yazamadıom önceden tahmin ettiğim gibi internet problemi yaşadım az önce evime geri döndüm ve hemen neti açtım önce herşey normaldi bi ay öncesinden doğum kontrole başla demişti güvenç bey ben epey düzenli kullandım sonra istanbula gittik dr bi baktı bi yumurtam önden büyümüş yumurta sayısı fene değil ama dr bize bir hafta bekleyecez bu arada lucrin kullanacaksın dedi o bi hafta nasıl geçirdik anlatamam herşeyimizi ayarlayıp umutlarımızı da bavula koyup gitmiştik sonunda bi hafta geçti dr muayene etti iyi dedi büyüme durmuş tam sevindik bi de hormon bakalım başladıysa salgılanmaya tedevi yatabilir dedi 2 saat öldük dirildik hormon sonucunu aldık tedevimiz iptal oldu önümüzdeki aya kaldı :a015:çok ağladım çok dua etmiştim ama deneyemeden döndük nasip değilmiş sonra yine yazarım arkadaşlar dedim ya az önce geldim evime Allah hepimize bu zorlu yolda yolumuzu bir an önce bulmayı nasip etsin:Saruboceq:
mavioje canım bak bunda da bir hayır vardır, sakın üzülme, belki olmayacaktı, belki olacak ama sağlıksız olacaktı, ama ertelendi belki daha sağlıklı yumurtalarla başlıycaksın, lütfen rahat ol...Ben de temmuzda güvenç beye gittim ama tüp bebek tedavisi için sanırım semra hocayla başlıycam, düşüncemiz memorialda semra hocayla yaptırmak, Allaha şükür yumurta rezervinde sorun yok, rahmimive beynimi dinlendirip ondan sonra başlıycam.
Deniz bulut sen ne zaman başlıycan güzelim? Doktorun kim?
ben 2 ay önce hale hn a 10 gün önce güvenç beye gittim. ikisi de çok iyi doktorlar ama konuşkanlık moral verme açıklama yönünden hale hanımı tercih ederim. tedavim 21. gün 1 yumurta önden gidiyor diye lucrin ile değil daha değişik planlandı ama ben memorial da devam edemedim. rezerv az 1-2 deneme daha gerekebilir bütçemiz kaldırmaz diye medacana çamlıca faruk vanlıoğluna geçtim. bu doktoru da hem tavsiyeyle hem memorialdaki doktorlar tanıyıp övdüler diye (histeroskopimi o yapti deyince konuşmuştuk) hem de memorial tecrübesi olduğu için hem de ücret olarak daha hesaplıya geleceği için seçtim.
merhabalar 1 yumurta önde gıtmesı ne demek ben anlamadım.benımde az yumurtam var 1denemeyı memorıalda yaptırdık sonuç ıyı olmadı ama çok memnun kaldık .2.denemeyıde orda yaptırmayı duşunuyorum ınş bu sefer ıyı sonuç alırım.tedavı surecı çok zor bı donem sabır ısteyen bır ış ben çok zorlandım çok uzuldum ama şımdı alıştım allah herkezın gonlune gore versın.
anjelic ve deniz bulut teselliniz için teşekkür ederim napalım istesem de istemesem de sonucu değiştiremiyorum yine bi sorun çıkmasından ve tedevimin yapılıp negatif sonuç almaktan da acayip korkuyorum neyse pozitif düşünecektik dimi kızlar moral bozmak yok Allah ım eşlerimize ve bize sağlık versin nasıl olsa bi gün bebişlerimize kavuşucaz kaydirigubbakcemile5
canim benim bende senin gibi tedavim ertelendi bundada vardir hayir inseallah bir daha sorun cikmaz senin protokol uzun sanirim bendede cok korku var ama basaracagimiza inaniyorum inseallahhh ALLAH BUYUK RABBIM HERKESIN YUZUNU GULDRSUN AMINNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
senin neden iptal oldu canım?