Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ınş cnm allahın işi bellı olmuyo sende canını sıkma geç degıl daha senın ıçınde umarım sende bıan once bebgıne kavuşursun ..bu işlerde moral çok önemlı öle dıyorum ama kendımde moralımı bozuyorum ıster ıstemez ınsanın canı sıkılıyo işte

bende başlangıç olarak semra hanıma gitmiştim kızlar takiplerimi hale hanım yaptı şükür şuan ikizlerime hamileyim ekipten memnun kaldım

ben bu perşembe görüşmeye güvenç beye gidiyorum. negatif sonuç alan bile olsa ekipten memnun olmayanı hiç görmedim. herhalde mmemorial olacak. bir de bu kadar pahalı olmasaydı :sm_confused:

ben bu perşembe görüşmeye güvenç beye gidiyorum. negatif sonuç alan bile olsa ekipten memnun olmayanı hiç görmedim. herhalde mmemorial olacak. bir de bu kadar pahalı olmasaydı :sm_confused:

sana katılıyorum canım.a.sbende dr.çok memnunum,hastane hakkında en ufak bir şüphem olmadı.ben orayı artık 2.evim gibi görüyorum.çünkü 3 deneme yaptım.merkezde kendimi rahat hissediyorum.tekrar orada yaptırmayı düşünüyorum ve istiyorum.yanlız çok pahalı anlaşması yok,ilaçlar yazılmıyor,en ufak bir kanda gebelik testi bile 50 di.merkezin tekrar anlaşması olsa çok iyi olacak.

merhaba menekse senın adına çok sevındım allah tamamına erdırsın.banada geçen hafta trasfer oldu bu persembe test yaptırcaz.ben sana bışey sormak ıstıyorum.benım bı kaç kere akıntım oldu bu normalmı sendede olmuşmuyudu yanı bı belırtı varmıydı bıde ben 1 haftadır yatıyorum sen bu kadar dıkkat etmışmıydın cvp verırsenız sevınırım

burcubu akıntı bende olmamıştı ama dr lar normalir diyorlr. bir de 2-3 günden sonra çok koşturmadan ağır kaldırmadan normal hayatınıza geri dönün diyorlar. zaten devamlı yatmak iyi değilmiş. kan dolaşımı bozulurmuş rahme kan gitmezmiş. zorlama ama dolaş hatta biraz dışarı çık yorulmadan yürü falan. merak etme inşallah tutunmuştur artık onlar. bir de sıcak su ile yıknammamaya dikkat

benim tutmadı. inşallah allah söyletmiştir bu kez tutar :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: ilki mayısta kimyasal gebelik oldu. yarın dr a gidecegiz rahim temizse aksi bir durum yoksa inşallah ikinciye başlayacağım ay sonu. hayırlısı hepimize. umarım sen de poziif sonucu müjdelersin yarın

çok ümitlıydım ama olmadı çok uzuldum allah buyuk umarım en kısa zamanda bıze hayırlısını nasıp etsın.

memorıal hakkında bilgi alabilirmiyim.bende 3.yü memorıal yada umutta yaptırmak istiyorum.ücret nekadar tutuyo.bende polikistik over hemozigot mutant yani kan pıhtılaşması hipotiroid var iki kere tüp bebek denedik ikiside boş gebelik oldu malesef cevap bekliyorum.özeldende mesaj atabilirsiniz

2 kere olmadıysa ilaç dahil paket tedavi uygulayan bir yeri değil ciddi tedavi uygulayan bir yeri öneririm. başlayamadım maddi durum nedeniyle ama 2 kere memorial a görüşmeye gittim 2 kere de yumurta sayıma göre farklı tedavi verildi. ben memorial daki tedavileri yaklaşımları amerikan ve almandan (ilk tedavimi almanda olmuştum) daha başarılı buldum. memorial ı şiddetle öneririm. çidere üye olursan 1650 eur artı ilaçlar ve ilk muayene ücretsiz.

benımde yumurtam kalıtelı degıldı ve 1 taneydı.oda olmadı ama umudımı kesmıyorum olucak allahın ıznıyle.

Kizlar bende ayni derttenim.Bende memorialde yaptiracam allah nasip ederse 3. denememi toplamda 7 olacak.Bizde kalacak yr arastiriyoruz ben MEMORIALDEN COK MEMNUN KALDIM benim dr semra hanimdi biraz soguk ama isini iyi yapiyor.simdi hale hanimi istiyorum cok deneyimli bir uzman sonucta ekip halindeler ALLAH HEPIMIZE HAYIRLI EVLAT VERSIN insellah bildiginiz otelleri varmi biz arastirdik cok pali ben yurt disindan gelecem memorialanin anlasmali otelleri varmi ne olur cevap yazin . allah nasip ederse ogustosun sonunda basliyorum.mevlam hepomizin yar ve yardimcisi olsun.aminnnnnnnnkafamçokkarıştı

probleminiz neydi

ben istanbuldayım ankarayı hiç bilmem
sana tavsiyem acele etme burada 1 hatta 2 ay hergün yazılanları takip et. merkezler sayfalarını oku baştan sona
sonra tedavi olanları da oku biraz. zaten oldukça fikir ediniyorsun. bir de fırsatın olursa aklında olan 2-3 merkezle görüş son kararını öyle ver. tek yere gitme

merhabalar ben yeniyim arkadaşlar hepimize rabbim yardım etsin bende pcoydum memorialde bir deneme yaptık ama olmadı herşey yolundaydı ama tutmadı kısmet inşallah ikincide tutar tekrar memorial ekip çok güçlü tavsiye edrim

X