Memorial'da şehir dışından gidenlere kalacak yer , misafirhane ya da anlaşmalı otel falan var mı arkadaşlar?
bir de iğneler,ilaçlar başlayınca tüm takibi orada mı yaptırıyorsunuz? yani bazı merkezlerde şehir dışında başka doktorla devam edip en son yumurta toplama zamanı oraya gidiyoruz ya o nedenle sordum..
memorial'da nur hanım nasıl? çok soru sordum.....:)
canım nilcim...ben yazmiştım ama tekrar yazayım.....memorıalin anlaşmalı otelleri var....nettte araştır ordada çıkıyor zaten......biz demircan oteli diye bir otelde kaldık.....kişibaşı 25 lira...tabii sadece kalma ücreti...yemeklerini falan dışarda yiyosun...ama semti kasımpaşaydı ve o kadar pahalı bir yer degil....sormak istedigin olursa yine sor ben yardımcı olmaya çalışırım...
nzmyhn canım paylaşımın için çok teşekkür ederim biz de memoriala gidicez 14 ağustosta kontrollerim başlıcak inş. şuan doğum kontrol kullanıyorum biz gecçen hafta merkezi aradık konuk evlerinin fiyatı iki kişi günlük 200 liraymış 20gün kalsak 4000 dumur olduk biz de arkadaş yanı ayarlamıştık biraz onda biraz bunda ama anlaşmalı otel işi iyi bişey hem kimseyi sıkmamış oluruz ay çok sevindim eşim eve gelince söylerim o da sevinir sağ ol:1hug:a.s.
canım sormak istedigin olursa bildiklerimi paylaşrım.....Allah yardımcınız olsun....inşaallah güzel haber:dance:lerle dönersin.....:dance:
canım hastane 1900 euro alıyo....1 lira dahi indirmeden..........eger size tese falan olursa bilemiyorum ama ek işlem yapılmazsa başka para almıyorlar............
ilk gittiginizden sonra 500 euro alıyorlar......geri kalan 1400 yumurta toplamadan önce alınıyo...........
ilaçlara gelince benim sana tavsiyem hemen onların sana burdan alabilirsiniz demeleriyle gidip ordan alma......kk'dan ilaç bulabilirsin....birde koridordaki hanımlarla konuş çekinme.....tedavisi biten oluyo.....onlardan iste.......inan herkes veriyo birbirine.......bana kadının biri 2 günlük ilacımı verdi hatta benim arttı ben başka birine verdim.....yani eger ilaçları ucuza alabilirsen bilemiyorum ama çok tutmuyor....ben bu siteden aldım gonalflerimi falan...hepsi 700 tl falan verdim ilaca.....
ilk muayenen semra hocaya ise 250 aldılar bizden....seninki kim....
sağol canım ben az çok fiyatları biliyordum ama annemle konuştuk dün birisi tüp bebek yaptırmış şuan bebişi olmuş yani geçen sene 17 milyar tuttu demiş anneme ben de acaba ben mi, yanlış anladım bu kadar fazla mı bi de hazırlıklı gitmek için sordum benim dr güvenç karlıkaya aslında kadınlar kulübünden hep nur hoca ve hale hocayı tavsiye ediyorlar ama eşimin kuzeni orada staj yaptı o da kadın doğum asistanı o tavsiye etti işinde çok iyi diye eşim de randevuyu ondan aldı 200 ilk muayene bedeli. valla insanların birbirine yardım etmesi lazım ben zaten kaşla göz arasında sohbete başlarım 2 aşılamamı diyarbakır euro fertilde oldum orada hoca muayene edene kadar zaman kaybı olmasın diye iki kişi daha alıyorlar düşün ben o araları bile değerlendirip millletle konuştum ama insanlar da konuşmak istiyor kendinden birilerini arıyor bu arada eşimde hareket sorunu var 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu tek taraflı sperm var tese olmaz herhalde orası erkek infertilitede iyiymiş araştırdığıma göre sen bi daha ne zaman deniceksin
canım biz 4 milyarını borç alarak gitmiştik zaten......toplamda kalma falan 7 milyar falan tuttu...yani daha ödememiz gereken ve biriktirmemiz gereken çok para var......borçları ödemeden gidemeyiz....ama histeroskopi falan yapalım dediler.......onları falan yaptırıcam...Allah nasip ederse......