- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı sabahlar arkadalar.
gününüz güzel olsun inlalah
Mart Tayfası
aysunayy (lap)
beylem
çakır
dentur
inci (kontrol)
juliaa
kabakcicegi
kezban
mucize
mummu
sblkmbsr
sezyal (lap)
sumeyye
western
dentur nerelerde ya
kabakçiçeğim öğlen gibi ararlar seni. 4-5 gibi transferiniz var gelin derler Çok heyecanlı
günaydın canım benim nasılsınız nasıl gidiyor
günaydınnnnnnnnnn güzel anneler ve anne adayları
bugün kabakçiçeğinin transferi vardı..
herşey güzel olacak inş...
bebişlerini al gel cnm..
Hayırlı sabahlar verdecim.
Ben yokken katılan arkadaşlarımızdansın galiba. Hoş geldin. Tedaviye başladın mı?
kızlar güneydın ;
Herzaman ki gibi yine bir kaç gündür yoktum geçmişi okuyamadım malesef hepinize bi günaydın demek istedim. Bu arada aklım kabakçiçeğinde transferi gerçekleşti mi ?
bugün ancak akşam üstü tekrar nete girebileceğim hepinize hayırlı haftalar
kabakçiçeği özlem bugün bitiyor yavrularına kavuşuyorsun..İnş seni hiç bırakmasınlar...
günaydınnnnnnnnnn güzel anneler ve anne adayları
bugün kabakçiçeğinin transferi vardı..
herşey güzel olacak inş...
bebişlerini al gel cnm..
Mart Tayfası
aysunayy (lap)
beylem
çakır
dentur
inci (kontrol)
juliaa
kabakcicegi
kezban
mucize
mummu
sblkmbsr
sezyal (lap)
sumeyye
western
dentur nerelerde ya
kabakçiçeğim öğlen gibi ararlar seni. 4-5 gibi transferiniz var gelin derler Çok heyecanlı
canım inşalah mutlu sona ulaşırsın
günaydın kızlar
incimmmm bitanem hoşgeldin özledik seni canım tatilin güzel geçmiş sevindim sen gelince çostu buralar bakıyorumda
herkez seni beklemiş
mikrom canım bulantıları sormuşsun benim bulantılarım olmadı canım çok nadir ara zorladı sadece ama genelde 7. hafta itibari ile
başlıyormuş inşallah seninde bulantısız geçer canım
kabakçiçeğim canım minişlerini laıyormuşsun bugün hayırlı olsun sımsıkı tutunup hiç bırakmasınlar inşallah canım
kızlar bu aralar yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi işlerde haraketli yazamıyorum ama takipteyim