Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incim nere gidiyorsun bi online görünüyosun bi değil.bende kaçıcam daha namaz kılmadımm maalesef bu saatte
Mikrom bayıldım yaaa Çok güzel çıkmışsınız Ne güzel bir kare, 8 ay sonra kendi bebeklerin kucağında olacak inşaallah...
Hilburumun meleklerini de gördüm Dudakları nasıl da büzmüşler
hoşgeldinn canım inş.. bu tedavinde evladını kucağına alırsın rabbim fazla aratmasın inş...
Buradayım :)
Fotoyu arıyordum
Hadi kıl namazını seni. Ben de yavaştan kalkayım.
hoş bulduk canım..amin.allah seninde ikizlerini kazasız belesız kucağına almayı nasip etsin..allah nazarlardan saklasın
inşş...canım o sayfalarda başka fotolarıda var onları gördünmüü
Gördüm :) Muhteşem bir şey bir duygu...
Allah hepimize nasip eder hayırlısıyla inşaallah.
gidiyomuyuz yanii sabah sorun çıkmazsa nette 10:30 da burda olurummm öptümm byy
aminn canımm inş...
Gitmeyelim mi
Sen randevunu aldın mı?
Aktarmaya gerek yok canım bakıyorum hemen
Merhaba duygu hoş geldin.
Ya kızlar neden uzaktan izliyorsunuz gelin yazın ne var çekinecek
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah. Nisan ayında başlayacağına göre başka bir doktora gideceksin?
gidelim canımm fazla oturunca biraz sıkıntı çekiyoruz kasıklarım ağrıyor sen yokken bu kadar da durmuyordumm net beni bırakıyodu bak oda özlemiş seni
randevu henüz almadım bankodaki kızlar daha erken demişti olmazsa yarın alırımm
sabah buluşalımm tatlımmm iyi gecelerrr byy
hoş bulduk canım..amin..inanın okadar samimi ve içtensinizki hepinizi çok yakından tanıyomuşum gibi hissediyorum çünkü uzun süredir takip ediyorum sizi sessiz takipçilerinizdendim.ya evet öyle görünüyor ama hala kararsızım nur hanımı beklesemmi acaba diye..
yazarim insallah canim.yasim 30 bir kac ay bekleyebilirim aslinda ama biraz sabirsizim..biran once baslamak istiyorum..genetik tesler bir ciksin nur hanimla gorusup oyle karar veririm artiikAile gibi olduk burada gerçekten.
Sesli takipçi ol bundan sonra :)
Yaşla ilgili bir sıkıntın yoksa bekleyebilirsin. Nur Hanım'la da konuş bunu.
kabakçiçeği özlem bugün bitiyor yavrularına kavuşuyorsun..İnş seni hiç bırakmasınlar...
yazarim insallah canim.yasim 30 bir kac ay bekleyebilirim aslinda ama biraz sabirsizim..biran once baslamak istiyorum..genetik tesler bir ciksin nur hanimla gorusup oyle karar veririm artiik
günaydın kızlar
incimmmm bitanem hoşgeldin özledik seni canım tatilin güzel geçmiş sevindim sen gelince çostu buralar bakıyorumda
herkez seni beklemiş