- 21 Ekim 2011
- 400
- 0
canım benim ailemde burda ama ben onlara tedaviyi soylememiştim yani eşimle gittik sadece kimseye gerek aklmadı merak etme yanında eşin olsun yeter zaten basit bir işlem gorevliler sagolsun yardım ediyorlar
canım ins 5. gun transferi olacak ozaman senin ne guzel ins hayırlısı ile tutacak
canım benimde sebepsiz infertilite dediler benim ilkinde tutmadı ama baska sebeplerden dolayı merak etme inş tutacak
canım birşey soracagım neden ilk önce sende pcos olabilir dediler biliyor musun?sonra nasıl pco olmadıgını anladılar doktorun kim bende sebepsiz infertilite var ama artık bende acaba bende pco mu var diye süphelenmeye basladımda
yumurta sayımı fazla buldu doktorum ilk aşamada ve şüphelendi ama sonrasında pco olacak kadar olmadığını söyledi adetlerim falan da düzenli zaten..sadece sayının fazla olması kalitesini düşürebilirmiş arttırmak için de glukophage(şeker ilacı) verdi..doktorum müstecep bey canım ama aynur hanım ve semra hanım da gördü beni..ilkinde başka sebeplerden dolayı tutmadı demişsin neden olmadı canım...