- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Canım benim bu Çarşamba inş buyuk gun umarım sende başlarsın bende :119:
Aaaaa çok az kalmış
Hadi hayırlı haberlerle gel inşaallah. Kimden almıştın randevuyu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim bu Çarşamba inş buyuk gun umarım sende başlarsın bende :119:
Allah razı olsun kuzum
Korkma lütfen. Burada neler okuduk. Transfer günü işe başlayıp da hamile kalan da oldu benim gibi 10 gün yatıp kalamayan da. Kasma kendini yeter. İlk 3-4 gün dikkat etmen yeterli. Sürekli yatmak iyi değil zaten. Kabız olmamak için bol su ve kuru kayısı. Namazlarını oturarak kılabilirsin
Ben de çok istedim görmek ama nasip olmadı maalesef. Sağlık olsun ne yapalım
valla insana huzur veriyorsun sen yaaa..
hilbur bu sabah kuzularıyla eve dönüyormuş, çok sevindim Allah'ım bundan sonra hep güzel günlerini göstersin, 4 kişilik yuvanızda mutlu, huzurlu, sağlıkla yaşayın inşaallah
Mikrom nasılsınız iyi misiniz :)
happyim siz de iyisiniz inşaallah
Akasyam
çakırım tedavi nasıl gidiyor?
Denturum
Lotusum
Sumeyyem
Zambağım minişin ve sen nasılsınız
Cananım her daim uyku modunda
Qingdaom
Kezbanım
Kabakciceğim
Aysunum
Nurmem ve minikleri
Tuğçecim
Almina her şey yolundadır inşaallah
Mucizem
Sevda sen de hoş geldin
Begonvilcim kanaman geçti mi tamamen canım?
Juliaaacım
Westerncim
Meryemcim
Mummucum
Sezyalcim
Medicalcim
Herkes iyi mi
Unuttuğum yoktur umarım :26:
Bugun yada yarın alıcam canım doktorum Nur hanımAaaaa çok az kalmış
Hadi hayırlı haberlerle gel inşaallah. Kimden almıştın randevuyu?
hoşgeldin canımmmmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın erkenmi döndün, çok şaşırdım..sen olmayınca hiç tadı tuzu yok bi kere söyliyim bi daha tatil yasak sana...neler yaptın anlatsana..
Bugun yada yarın alıcam canım doktorum Nur hanım
hoş buldum
Iyiyim şükür canım. Bugün dönecektim
Ilk 2 gün üsküp'te gezdik, akrabalarım var arkadaşlarımız var orada onları gördük. üçüncü gün gostivar'a gittik, vardar nehri'nin olduğu ve türklerin yoğun olarak yaşadığı şehir. Nehrin doğduğu yerdeki alabalık çiftliğine gittik, müthişti. önce balıkları izledik havuzda sonra hüplettik. Eşime diyorum ben fazla bakmayayım yiyemeyeceğim yoksa
Ay bir de biz oradayken olaylar çıktı. 3 hafta sonra seçim varmış. Biber gazıyla tanıştım, yüzümüz gözümüz boğazımız yandı
Dolu dolu bir 3 gündü.
Sizi özlemek dışında her şey güzeldi. Ay nasıl alışmışım size
Randevunu erkene aldın mı?
bizde özledik valla tatil iyi gelmiş tedavi için bol enerji depolamışsın belli oluyo bize kadar geldi:)) hilburun meleklerini görmelisin çok tatlılar mikroyla beraber fotoları var baktınmı??burası bağımlıılk yapıyo işte burdayım eve gider gitmez açıyorum hafta sonu bakıyorum nolcak böyle bizim halimiz...
Bu ctesi korkularımı yenip gitmeyi düşünüydrum olmazsa kalıcak zaten çok merak ediyorum ama bi yandanda korkuyorum ya kötü bişey olursa yada bişeyle karşılaşırsam çok karışığım hafta sonuna netleşir durumum...
Adet oldun mu?
Ay ben de dün oldum, korkuyordum gecikecek diye bu kez bekletmeden geldi [/QUOTO
oldum bugun neyse senide bekletmemiş kırmızılar senin Çarşamba kacta belki görüşürüz
Adet oldun mu?
Ay ben de dün oldum, korkuyordum gecikecek diye bu kez bekletmeden geldi [/QUOTO
oldum bugun neyse senide bekletmemiş kırmızılar senin Çarşamba kacta belki görüşürüz
Canım benim randevu haftaya çarşamba Tedaviye başlarsan ve çarşamba orada olursan görüşürüz inş.
Tamam canım bende çıkıyorum iyi dinlenmeler öptümKızlar bana az müsaade. Gözlerim kapanıyor. Biraz uyuyayım gelirim akşama inş. Hepinizi öpüyorum
inci hos geldin nasıl geçti tatil diyecektim ama cok guzel gecmiş iyice dinlenip enerji depoladın inş canım 13 mart bekle inci geliyorHerkese selam
Hepinizi çok özledim
Herkes iyi mi?
Ben bomba gibi döndüm İyi ki gitmişiz çok iyi geldi, kafamı dağıttım. Şimdi 13 martı iple çekiyorum
Herkese selam
Hepinizi çok özledim
Herkes iyi mi?
Ben bomba gibi döndüm İyi ki gitmişiz çok iyi geldi, kafamı dağıttım. Şimdi 13 martı iple çekiyorum
inci hos geldin nasıl geçti tatil diyecektim ama cok guzel gecmiş iyice dinlenip enerji depoladın inş canım 13 mart bekle inci geliyor
slm kızlar nasılsınız?
sagol canım cok sukur dunya hali yuvarlanıp gidiyoruz sizin haberleri bekliyorum canım hayırlısı ile doktora bir gidin bize guzel haber getirin diye bekliyorum canımsaol canım sen nasılsın nasıl gidiyor??
Selam kızlar
Bende iki kez denedim bir negatif diğeri pozitif ama kalbi durdu bebeğimin (((
3. denememi Semra hanım ile yapmaya karar verdim . hemen başlayamayacağım . Ama en kısa zamanda haziran temmuz gibi başlamak istiyorum . kendisine mail atmıştım kısaca hikayemi anlattım ücretsiz muayene için davet ettiler .
Benim yengem de onun hastası ve çok memnun kendisinden . Gidenleriniz bana bilgli verebilir mi . uygulama ne kadar .
kan tahlilleri dahil mi fiyata ?