- 23 Mart 2012
- 1.019
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hayırlı olsun çok sevindim..
hersey yolunda ve sıkı durun 2 tane daha bebıs gelıyorrr
kız kabakcıcegı hıl-bur rezıl olmus senı ararken ınmıs asagya sormus senı adı ne demıs hemsıre oda bılmıyorum dıyınce arkadasınızın adını bılmıyormusunuz demıs?neyse nur hnm hastası felan dıyınce bır oda numarası vermısler.acmıs sormus acan kadın bılmıyorum felan demıs..rezıl oldum dıyordu kesek ozelden ısmını yazsaydın..eve gelene kadar hıl-bur a gul gul oldum valla
aradım ama kadın ben değilim sizi tanımıyorum dedi..rahatsız ettim boşuna ayıp oldu...valla kabakçiçğe oku bunları gelince en azından çabamı gör...bu arada ben 3512 deyim belki görürsün..
neyse canım gecmıs olsun sana kac yumurta toplandı ve en onemlısı sen nasılsın ben agrıdan olmustum cunku o gun..ay inanmıyorum canım benim yaa :)
ben dün heyecandan hiç ismimi söylemedim, aklıma gelmedi. ya bana hakkını helal etsin. benim de tam sedyede aklıma hilbur geldi biliyor musun.. adımı söylemedim ki ben dedim.
ben de opudan sonra beklerken hilburun bebeklerini görmek istedim, sonra ismini bilmiyorum ki dedim.. :)
valla Allah senden razı olsun yaaa ... gerçekten çok üzgünüm. heyecanıma ver. cumartesi günü orada mısın? benim randevum var 10,30da. seni görmeye gelicem!!!!
neyse canım gecmıs olsun sana kac yumurta toplandı ve en onemlısı sen nasılsın ben agrıdan olmustum cunku o gun..
hıl-bur haftasonuna kalmıycak sanırım canım derınde cıkıyor bugun yogun bakımdan
maşallah maşallah mikromuzdan güzel haber herşey yolundaymış ikiz bebişler geliyo çok güzel geliyodu sesi çok mutluydu Rabbim daim etsin isteyen herkese yaşatsın inş..ayrıntılar mikrodan:))
canım 5 tane yumurta toplandı benden. ben de şaşırdım. müstecep bey, sedyedeyken korktuğun olmadı, 5 yumurta topladık dedi. yeni ayılıyordum.
ağrım oldu ama kalçadan iğne yaptılar, 20 dakikaya kesildi.. Allah'a şükür şu an ağrım yok.
bizde altın yumurta falan diye düşünürken süpriz yumurtalar olmuş:)))
canım 5 tane yumurta toplandı benden. ben de şaşırdım. müstecep bey, sedyedeyken korktuğun olmadı, 5 yumurta topladık dedi. yeni ayılıyordum.
ağrım oldu ama kalçadan iğne yaptılar, 20 dakikaya kesildi.. Allah'a şükür şu an ağrım yok.