Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar rabbım heopınızın yuzunu guldursun ınsallh. ben bırsey sormak ıstıyorum memorıal da ne kadar mal oldu sıze ?
merhaba cnm..
ben tedavi olmadım henüz ama 5200 euro+ ilaç idi sanırım...
merhaba cnm..
mikro kız kucağında 4 bebeyle olan fotonu koyimmi :)
ayy ben bu topicte takılmıyorum ama bu fotoları görünce dayanamadım...çok tatlılarrrrrrrrrrrrrrr ya maşallah.....aysunay ın peşinden geldim
derin ile denizin hikayesi....
eczanelerle ilgili bilgi verirmisin canım.bende marttta başlicam kısmet olursa ilaçları uygun almayı kim istemez ki....?kızlar 2 gündür yazıcam unututorum bugün arkadasıma ilaç almaya gittik aynı yerde tedavi oluyoruz gonalef 360 dan 230 tl ye düşmüş..3 eczane birbiriyle rekabet ediyor ben 5 gün önce 360 dan 310 a zor bela almıstım..simdi iyi bir indirime girmiş ilginiz olsun..
maşşallah canım hayırlı olsunSonsuz ikram rahmet merhamet sahibi rabbime sukurler olsun ki bende canparcalarimin sesini duydum varliklarini gordum Allahim mubarek etsin bu duyguyu butun hepinize yasatsin sonuna kadar saglikla ulasmayi nasip etsin
maşşallah mikro hayırlı olsun inşallah.happy hadi sıra sandeemaşallah maşallah mikromuzdan güzel haber herşey yolundaymış ikiz bebişler geliyo çok güzel geliyodu sesi çok mutluydu Rabbim daim etsin isteyen herkese yaşatsın inş..ayrıntılar mikrodan:))
kara fındıklar maşşallah allah analı babalı uzun ömürlü etsin inşallah
merhaba cnm..
2100 eur+ilaç canım 5200 yanlış olmuş..
ayyy eevet yanlış olmuşof dıyorum off
hoşgeldin bebemmayy ben bu topicte takılmıyorum ama bu fotoları görünce dayanamadım...çok tatlılarrrrrrrrrrrrrrr ya maşallah.....aysunay ın peşinden geldim
derin ile denizin hikayesi....
ayyy maşallah allah uzun ömürler versin size çok güzeller
inşallah bizde görürüz o günleri