mikrocum galiba nesini seviyim ev gibisi var mı en iyisini yapıyoruzz
bende varım evde yatmaya bayılırım :)))
hadi gelin kızlarrrr hep birlikte yatalım boşverinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mikrocum galiba nesini seviyim ev gibisi var mı en iyisini yapıyoruzz
bende artık sevmıyorum iş mişi kızlar :) hiç gönlüm yok
ev kredmız olmasa dakka durmam şurda
azız nesının dedıgı gıbı aptal olan %70 ın kahrını cekıoz burda
tam benlik 7/24 evdeyatıyım :)) canım az kaldı sende ağırlaşmaya başladığunda bırakırsın inşallah
heleki şimdi sana ne zor gelir uyku gelir sürekli canım hiç şikayetlerin var mı mide bulantısı falan
tam benlik 7/24 evdeyatıyım :)) canım az kaldı sende ağırlaşmaya başladığunda bırakırsın inşallah
heleki şimdi sana ne zor gelir uyku gelir sürekli canım hiç şikayetlerin var mı mide bulantısı falan
evet mıdem bulanıyo denturcum sabah otobusten ınınca malesef kı istifra ettım
az az sık sık yıyebılıyorum
eskı performansın kalmadı :) uykum da var
ama medicalll bende sordumm dünden beri iki kere bi görsen ya sorumuu((
hadi yaaa sen ayakta mı geliyosun otobüste?
canım benım kusura bakma gecmısı tamamen okuyamıyorum ne sormustun
takvimde 6.haftası içindeyim diyor ama tam olarak kaçsınız duydun ya kalp atışını o yüzden soruyorummm
normalde servıs var ama,
akşam 11 de yatabıldım
11 benım ıcın gec bır saat
bu yuzden 5 dk daha uyuyayım derken sabah servısı kacırdım
oturarak geldım amaaaaaa
ınınce foşş oldu
valla medicalde olması lazım ama bana ne oluyosa çok uykum geliyo ya anlatamam akşam burdan 21.30 falandı çıktım bi uyumuşum sabaha kadar nolcak benim bu halim dünde işte bi bastırdı ama sadece 5 dk masanın altına kıvrılasım geldi resmen kendime yer aradım yatmaya:)))
6+3 canım
bu takvımde gunu gunune yazmıyo
happycm çok yok ki aranızda sendede olur ayyy ya işte olmanın zorlukları işte sevmiyorum ben bu iş kanununu bu ülkede kadın hamile kaldığı gibi izne ayrılmalı bence
6+3 canım
bu takvımde gunu gunune yazmıyo
senın ne zaman muayene tarıhın
happycm çok yok ki aranızda sendede olur ayyy ya işte olmanın zorlukları işte sevmiyorum ben bu iş kanununu bu ülkede kadın hamile kaldığı gibi izne ayrılmalı bence
mikrom siz adetten mi hesaplıosunuz internette transfer tarihi daha sağlıklı diyo.benim son adet tarihim 27 ocak transfer tarihim 9 şubat ben çok küçüğüm daha öyleyse:))
kesinlikle , sen alie ve sosyal polt. bakanı olmalısın ne güzel düşüncelerin var yada çalışma bakanı:))