- 23 Mart 2012
- 1.019
- 1
nacizana fikrim bence de 19 marta kadar insan meraktan olur yaa...baska iyi bi doktora gidebilirsin...
evet canım öyle olcak gibi ama muayenden korkuyorum alltan yapılırsa zarar verirmi diye??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nacizana fikrim bence de 19 marta kadar insan meraktan olur yaa...baska iyi bi doktora gidebilirsin...
yok izlemiyorum da akasya izlenecek gibi mi guzelmi senceBende açık happyciğim.. eşim spora gitti. ben de tv net takılıyorum.
Canım kaçta randevun ? Nur Hanımda mı ? bol duaya devam.. İnşallah güzel haberlerle geleceksin. Ben iyi şeyler hissediyorum. No problem bence
iste onu bilemeyecem bir bilene sorariz ..onemli cunkuevet canım öyle olcak gibi ama muayenden korkuyorum alltan yapılırsa zarar verirmi diye??
Bencede problem yokkk mikro..ben hep dua ediyorum merak etmeyin durum kontrol altinda allah in izniyle..
evet canım öyle olcak gibi ama muayenden korkuyorum alltan yapılırsa zarar verirmi diye??
Memorialda da belli haftaya kadar muayene alttan oluyor. Korkma. hiçbir problem olmuyor. Sakıncası yok.
yok izlemiyorum da akasya izlenecek gibi mi guzelmi sence
canım ilk muayne ücretli mi oluyor sen bilirsinnn
Valla bütün diziler çok gergin. İnsanı gerim gerim geriyorlar. Ben sadece 80'leri keyifle izliyorum. Bir de kayıp şehiri izliyorum. O kadar
onu bende izliyorum canım bide şimdi beni böyle sev diye bir dizi var trt de onuda sevdimmm
maşallah kuzucuğa çok tatlı Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin inş.
Bende kayip sehire bayiliyorum baskada izledigim yok denebilir..Valla bütün diziler çok gergin. İnsanı gerim gerim geriyorlar. Ben sadece 80'leri keyifle izliyorum. Bir de kayıp şehiri izliyorum. O kadar
Aynen mikrocuğum. Biz de eşimle TRT dizilerine sarmış durumdayız. Bir de altı mantımız var Pazar akşamları onu izliyoruz. Ben böyle sakin, içten aile dizilerini seviyorum. Entrika falan beni kasıyor. Zaten hayatımız stres ve entrika bir de dizilerde stres yaşamayalım.
dimi ama çok doğru aslında biz bide oturup onlara ağlıyoruz hiç başka derdimiz yokmuş gibi senin bakış açın daha güzell...
canım muayne ücreti ne kadar bilgin varmı
Kızlar iş görüşmesine gitmeye karar verdim. Cuma gideceğim. Ama üstü kapalı olarak durumumdan bahsedeceğim. Tedavi durumu, hamilelik ihtimali vs... Eğer bu şartlarda almak isterse ve bende şartları beğenirsem hayırlısı.. Bu arada cv'mi günceleyeyim.
Hayirlisi olsun insallah...durumundan bahsetmen iyi olur sonradan problem olmaktansaKızlar iş görüşmesine gitmeye karar verdim. Cuma gideceğim. Ama üstü kapalı olarak durumumdan bahsedeceğim. Tedavi durumu, hamilelik ihtimali vs... Eğer bu şartlarda almak isterse ve bende şartları beğenirsem hayırlısı.. Bu arada cv'mi günceleyeyim.
Bizde TRT dizilerine sardık Avrupa Avrupa var o da guzel dediğiniz gibi strese gerek yok