- 16 Şubat 2012
- 740
- 0
Tamam hadi sen ol üzmeyelim üç canlı anne adayımızı :)
dimi oh bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam hadi sen ol üzmeyelim üç canlı anne adayımızı :)
canlarım ben çıkıyorum şimdi ilk fırsatta tekrar burdayım hepinizeeeee gönderiyorum sizi sewiyoruzzz
ş
evet yaaa artik mikro degil makro demeliyiz valla..ş
incim alemsin valla gaz kaçağı olmasın diye ateşten uzak duruyorum sırtımada yakında tehlikeli madde ateşle yaklaşma yazıcam:)))bu arada eşin ne kadar güzel düşünmüş matbaa işleriyle uğraşıyo yada grafiker heralde..
mikrom hatta artık sana makrom demeliyiz:)) bende evdeyim misafirim vardı gittiler.ama hafta içi tekrar gelicekler yatılıya ısınma turları atıyorlar sanırım rahatsızım diye şimdi gittiller güneşi bende göremiyorum(
belgesel çok güzeldi mucizeleri izledik resmen 4 üzler ne tatlı yaaa inanamıyo insan..ikiz annesi kadın nasılda doğurdu ama ikisni birden:))
ciddi misin inanamıyorum yaaa daha nelerTüp bebeğin böyle olduğunu düşünen insanlar var biliyor musun
yaaa ne güzel bi süpriz yaaa maşallah eşine çok düşünceliKızlar eşim kardeşine bir sürpriz hazırlıyor :)
Bebeğin doğduğu gün tarihli bir gazete sayfası bastıracak, D... ailesinin son üyesi diye :) Sayfada fotolar, bebeğin bilgileri olacak. Nasıl :)
Kızlar eşim kardeşine bir sürpriz hazırlıyor :)
Bebeğin doğduğu gün tarihli bir gazete sayfası bastıracak, D... ailesinin son üyesi diye :) Sayfada fotolar, bebeğin bilgileri olacak. Nasıl :)
hmm ama olabılıyor öyle ablamda yaşadı aynı sorunu inş tez zamanda hayırlı sekılde tekrar başlarsın sağlıkla kucağına alırsın akasyam
İnşeAllah hayırlısı ile sen de başlarsın. Semra hanımla Memoryalde randevu almaya çalışıcam, ancak eşimin kız kardeşi için. Ben daha kendi doktorumdan vaz gecemedim. Onların da sorunları var. 5 yıla yakın evlilikleri var ve 4 düşük yaşadı, hepsinin ilk 2 ayda gelişimi durdu. Kısmetse İstanbulda umut aramaya gelicekler. Belki ben de onlarla Memoryale bir göz atmaya gelirim
Benim tedavi inşeAllah yarın balşıyor
ş
incim alemsin valla gaz kaçağı olmasın diye ateşten uzak duruyorum sırtımada yakında tehlikeli madde ateşle yaklaşma yazıcam:)))bu arada eşin ne kadar güzel düşünmüş matbaa işleriyle uğraşıyo yada grafiker heralde..
mikrom hatta artık sana makrom demeliyiz:)) bende evdeyim misafirim vardı gittiler.ama hafta içi tekrar gelicekler yatılıya ısınma turları atıyorlar sanırım rahatsızım diye şimdi gittiller güneşi bende göremiyorum(
belgesel çok güzeldi mucizeleri izledik resmen 4 üzler ne tatlı yaaa inanamıyo insan..ikiz annesi kadın nasılda doğurdu ama ikisni birden:))
kızlar selam..
bu iğneler beni kabız yaptı normal mi.. mahvoldum :)
ciddi misin inanamıyorum yaaa daha neler
yaaa ne güzel bi süpriz yaaa maşallah eşine çok düşünceli
Aaa ne güzel bir sürpriz İncim Ben de gazete arşivlerine girip kendi doğduğum günün gazetesini okumuştum. Darısı inşallah kendi bebişlerinize..
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum buranın eksikliği okadar belli ki resmen bağımlılık yapıyor.Buarada bnm durumlar iyi dğl cumadan beri acayip kanamam var doktora gittik kese göründü kan değerleri normal ama durmuyor kanama yarın tekrar gidecez düşük olup olmadığını ve kesenin gelişimini görcez bakalım neolcak.
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum buranın eksikliği okadar belli ki resmen bağımlılık yapıyor.Buarada bnm durumlar iyi dğl cumadan beri acayip kanamam var doktora gittik kese göründü kan değerleri normal ama durmuyor kanama yarın tekrar gidecez düşük olup olmadığını ve kesenin gelişimini görcez bakalım neolcak.
Gaz kaçağı he
Eşim gazeteci canım.
Yapabiliyor canım. Bol su iç ve kuru kayısı ye.
Evet inanması güç değil mi
Nasıl bir şey düşünüyorlarsa Doktorların bebeği tüp içinde geliştirdiğini falan zannediyorlar galiba
Amin inşaallah Akasyam.
merhaba canım. Allah yardımcın olsun. inşallah sağlıkla geçirirsin yarınki randevunu. güzel düşün güzel olsun :)
ay canım ya denemediğim şey kalmadı. hemşireye sordum, yapmaz iğneler, ilk defa duyuyorum diyor.
belki çok komik bir soru ama :)
tuvalette çok zorlandım. yumurtalarıma zarar gelmiş midir :)
gecmis olsun ama hemen moral bozma boyle seyler olabiliyor...merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum buranın eksikliği okadar belli ki resmen bağımlılık yapıyor.Buarada bnm durumlar iyi dğl cumadan beri acayip kanamam var doktora gittik kese göründü kan değerleri normal ama durmuyor kanama yarın tekrar gidecez düşük olup olmadığını ve kesenin gelişimini görcez bakalım neolcak.
Yok canım bir şey olmaz merak etme. Ben kabız olmamak için bol su içip kuru kayısı yiyordum ki kabızlıktan çok çekerim ben de.
Aaaaaaaaa yarın mı Süper bir haber bu.. Hadi gözün aydın canım. Şubat bereketi sana da yansısın inşallah. Senden de bir pozitif haberi alıp halaylar çekelim.. bu arada kısa protokol mü olacak :26:
ben de kayısı manyağı oldum.. :)
ama snaki kasıklarım zorlandı gibi hissettim. epey kasıldım. 13mm di yumurtam bugün yaa inşallah zarar gelmemiştirrr..
Yok canım gelmez merak etme :)
Yarın var mı randevun?