Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen arkadasim.iki gündür yasadigim kabustu resmen.teve arkadasimizinda dedigi gibi sanki milyarlar dönüyor.gercek marka diyorum. bin liraya aldım diyorum. 50 tlye satiyorum sirf uzerime olmuyor dolaptan ciksin diye. Neymis çizikler varmis deride.uzerine isik tutunca çizikler görünüyor mus:))) artik varya gülüyorum bu insana.ve dua ediyorum sizler insallah alışverişinizde o insana rastlamayin.odedigi kargo parasini bile hesabina küsüratina kadar iade ettim . sonra sini dinleyin.ayni gun montu isteyen baska birine sattim verecem adrese göndermesini rica ettim . bana verdigi cevap suydu.hayir montu tekrar Size iade edecem hir daha kargo parasi odeyin dedi...yorum sizin.anlatilmaz yasanir..
Sevgili Canan Hanım'ın sayesinde mükemmel bir deri monta sahip oldum. Harika yumuşacık derisi var ve 'hayali' çizikleri var.
Son derece güzel durumda.
Yalnız, bana gönderen kişi Canan Hanım'ın sattığı kişi yani, o kadar kötü paket yapmış ki maalesef onun yüzünden çok hafif zarar gördü.
Bana gönderilen kargo da verdiğim adrese değil, oraya bağlı bir kargo firmasına teslim edilmiş. Yani sinir bozacak tüm işlemler yapılmış denecek söz yok hele ki yapılanları da okuduktan sonra Canan Hanım size teşekkürler ama o kişiye memnuniyetim 0...
Ayrıca bedeni tam oldu.
Hayyalcim .an itibariyle herkez farkettiki ben alcalip senin adini bile telafus etmemistim burda.kendi kendini acikladin tebrik ediyorum.montu diger alan bayanin mesaji cookk sagol hayalcigim.bunu bekliyordum sende nde
Neden alçalasınız yaptığınız jest ile beni çok sevindirdiniz gerçekten teşekkür ederim. Geç de olsa Gizia montuma kavuştum.
Giyebilirsem kombin de atarım size
çok sevindim canım. montu görünce dibim düşmüştü. senin almana da çok sevindim. beden bana olsa kaçırmazdım. ama maalesef şu göğüsler:)Sevgili Canan Hanım'ın sayesinde mükemmel bir deri monta sahip oldum. Harika yumuşacık derisi var ve 'hayali' çizikleri var.
Son derece güzel durumda.
Yalnız, bana gönderen kişi Canan Hanım'ın sattığı kişi yani, o kadar kötü paket yapmış ki maalesef onun yüzünden çok hafif zarar gördü.
Bana gönderilen kargo da verdiğim adrese değil, oraya bağlı bir kargo firmasına teslim edilmiş. Yani sinir bozacak tüm işlemler yapılmış denecek söz yok hele ki yapılanları da okuduktan sonra Canan Hanım size teşekkürler ama o kişiye memnuniyetim 0...
Ayrıca bedeni tam oldu.
Kızlar şu üyenin adını söyleyin çatladım meraktan
O arkadas su anda saniye saniye takipte.Ozelden yazmaya devam edip,sabrimi zorlarsa burda aciklayacam.
Tehdit ediyorsa özel mesajı kible canan. Yönetim gereğini yapar.
Canim benim güle Güle giy.yukarda allah var.o hepp haklinin yanındadir.Şükür ler olsun.
çok sevindim canım. montu görünce dibim düşmüştü. senin almana da çok sevindim. beden bana olsa kaçırmazdım. ama maalesef şu göğüsler:)
çok güzel bir mont aldın. gülegüle kullan hayyalciğim.
Kızlar şu üyenin adını söyleyin çatladım meraktan
Yönetim gereğini yapacaktır med.
Canım mutlaka yapar, ama yaşanan olay çok çirkin..Şimdi ismi de, konunun detaylarını da öğrendim..Yanılıp yenilip insanlar bu üyeden alışveriş yapmamalı diye düşünüyorum. Neticede memnuniyet topiği burası..
Sana kargonun ne halde geldiğini de sen söyledin..Bu yapılanlar çok ayıp ve bu bölüme hiç yakışmıyor.
Merak ettim kimmis o:26:
Nuanza arkadasimdan aldigim nevresim takımına bayildim.tek kelime ile mükemmel. Kendisine cookk teşekkür ediyorum. .
Yazdım....................