Memnuniyet topiği

Medcezir ben de sana çok teşekkür ediyorum güzel bir alışveriş oldu benim için ....

herkes ptt kargoyla mı gönderiyor.. diğer kargolarda bi yolu var ucuza göndermenin ama onlardada kapıda ödeme yok

Yok yok, ben sana mahçup oldum senin ürünleri görünce
Valla sıfır gibiler

İyi kalpli arkadaşım estağfurullah ne demek...Diğer arkadaşlara sölemek isterim Medcezir kesinlikle çok iyi niyetli bir ar
kadaşımız bana ekstradan hediyeler gönderecek kadar da cömert.Mutlaka alışveriş yapılabilecek biri.

elf06'dan aldığım ürünlerden çoooooook memnun kaldım. fiyatları hem çok ucuz hem çok kaliteli.. hiç kullanılmamış gibiydiler belki de öyledir bilemiyorum hediyesi içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyoruum
bu kadar ucuza kalan ürünlerini kaçırmayın derim hanımlar

Simdiye kadar sorunsuz devam eden bit pazari maceram bugün itibariyle son bulmustur.Karsi tarafa yalan soyleyerek ürün satmisim.iade almak zorundaymisim.ve devam eden kirici sozler..hakli oldugum halde urune odenen paranin tamamini ve karsi tarafin tehditli talebi uzerine ödediği kargo parasini da son kurusuna kadar hesabina iade etmis bulunmaktayim..Allahim inşallah sizlere mutlu alisverisler nasip etsin ve memnuniyet topiginde sik sik buluşun..

Geçmiş olsun arkadaşim.biliyorum ben senin kalbini.iyi niyetini..bosver üzülme.

İğne ucu kadar çiziği kabul edemiyorsa gitsin sıfır alsın o herkimse ,sen benim buradaki alışverişlerimde favorimsin gözüm kapalı alırım ürünlerini ki bir yeleğinde 7/24 sırtımda dolayısıyla sende hep aklımda Kargo parasına kadar ödemiş olman da senin insaniyetinin mükemmelliği karşı tarafınsa acizliği çirkefliği ayıptır edep yahu Asla moralini bozmayıp bizlere faydalı olmaya devam etmeni umuyorum PİRE için yorgan yakmamanı diliyorum ...​

Canancım bende senin ürünlerini zevkle takip ediyordum....hatta çok temiz buluyordum....hiç alışverişim olmadı ama .....benimde favorimdin sen, keşke bırakmasaydın tatlım....moralini lütfen bozma aramıza dön lütfen

sakın canını sıkma insanları memnun etmek kolay değildir göreceli kavramlara takılıpta bence yanlış kararlar verme canancım.ben senden alışveriş yapma imkanı bulamadım beden uyumsuzluğundan dolayı ama ablamla alışverişinin hakkını verdiğini ısrarla söylemek isterim.boş yere kendini üzme her yerde bu tarz memnuniyet kısıtlılığı ve kavram karmaşası yaşayan insanlar vardır ve hep olacaktır yolundan vazgeçme ve bu yolda süpersin ve ilerle canım...üzme tatlı canını kuzummm

buyrunbenim isimli arkadaşımdan ikinci ürünümü aldım...
ikisinden de memnun kaldım...çok indirim yaptı burda pazarlık yaparken sağolsun..üstelik kargoya verirken anlaştığımız ücretin daha da altına yollamış bana..
çok teşekkür ederim kendisine...ilgisi alakası ve tatlı dili için...
gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz..

Canm benim cok teşekkür ediyorum hep böyle güzel alışverişler olur insallah burada. canan2156 arkadasin basina gelene üzüldüm. Elimizden geldigince birbirimizi memnun etmeye calisiyoruz kırıcı olmadanda sorunumuzu çözebiliriz degilmi burda ticaret yapmiyoruz amac ev ekonomisi tasarruf degerlendirme değilmi .Hedorlandocum begenmenize cok sevindim gercekten ürünlerim temiz gorunduklerinden daha güzel hepsi kızım yuzunden cok ilgilenemiyorum bi an once bitsinler dye uygun veriyorum hemde faydam olur diye düşünüyorum herkesi öpüyorum hayirli alışverişler

Üzüldüm başınıza gelene, üyeyi de yazarsanız en azından burada pazarı olan insanlar dikkatli olur o kişiye karşı.

Şekerparemmmm yeni fark ettim burayı ......caım çoook teşekkür ederim....benden alış veriş yapanlar genelde topiğime yada mailime tşkr ettiği için buraya pek bakmıyordum....elin kolun dert görmesin bağdaki güzelim şekerim iyi günlerde sevdiklerinle beraber kullan...Rabbim hiiççç ayırmasın sevdiklerinden seni.....tekrar tşkr ederim

amin canım benim amin....
bana edeceğin en güzel duaydı bu biliyormusun...kimseyi sevdiklerinden ayırmasın rabbim inşallah....
asıl ben teşekkür ederim...

Neden son bulsun arkadaşım,hemen küsmek olmaz bence devam etmelisin ben pes etmedsim sen de etme canım

XAYX .....Arkadaşıma ürünlerin kalitesi,temizliği ve hediyesi için çok teşekkür ediyorum
ELFRİEDE..Arkadaşıma da teşekkür ediyorum ürünleri temiz,kaliteli ve güzeller.

Neden son bulsun arkadaşım,hemen küsmek olmaz bence devam etmelisin ben pes etmedsim sen de etme canım

Valla teve bende canan gibi pes etmek üzereyim iyilik edeyim derken yanlış anlaşılıyor herşey....en baştan beri diyorum kimseyi zarara uğratmam beğenmediğinizi geri yollayın iade alıyorum diye......bunun her zaman arkasındayım.....ama gerçekten insanları memnun etmek çok zor .....şu yaştan sonra yalancı duruma düştüm ya ne işim olur satışla benim.....arada kaldım resmen .....canan gibi bende çekiliyorum artık yavaş yavaş

İyilik etmeye kalkıyoruz kötü oluyoruz ...... Birde tehdit alıyoruz

Anlamıyorum sanki milyarlar dönüyor burada ki sen zaten çok anlayışlı,açık,net bir arkadaşsın arada yalnış anlaşılmalar,karıştırmalar olabilir gayet normal anlayışlı olmak lazım arkadaşlar yapmayın.Ben Buyrun benim arkadaşımızdan gayet memnunum,lütfen kimse kimseyi kırmasın.İade alınır diyorsun,değiştirilir diyorsun ee sorun ne peki,tabii ki kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil maksat iş görülsün.Lütfen arkadaşım sen de üzülme ve satışına devam et.Seni seviyoruz.

Aynen arkadasim.iki gündür yasadigim kabustu resmen.teve arkadasimizinda dedigi gibi sanki milyarlar dönüyor.gercek marka diyorum. bin liraya aldım diyorum. 50 tlye satiyorum sirf uzerime olmuyor dolaptan ciksin diye. Neymis çizikler varmis deride.uzerine isik tutunca çizikler görünüyor mus:))) artik varya gülüyorum bu insana.ve dua ediyorum sizler insallah alışverişinizde o insana rastlamayin.odedigi kargo parasini bile hesabina küsüratina kadar iade ettim . sonra sini dinleyin.ayni gun montu isteyen baska birine sattim verecem adrese göndermesini rica ettim . bana verdigi cevap suydu.hayir montu tekrar Size iade edecem hir daha kargo parasi odeyin dedi...yorum sizin.anlatilmaz yasanir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…