- 14 Nisan 2013
- 2.632
- 174
Beni siyasetten sürebilirsiniz ama bit pazarından asla
1 haftalık sürgün hayatımda bol bol alışveriş yaptım..
teve- ürünlerin hepsi tertemiz..O elbiselerin, kabanın o fiyata olması şaşılacak şey..Cidden çok memnun kaldım..
brctlp- Gelen ürünlerimi çok beğendim..Hele o gri elbise sanki tam üstüme dikilmiş gibiCidden tertemiz ve çok güzeldi..Yalnız kargo şubeye teslim gitmiş..Birazcık o uğraştırdı beni Teşekkürler sana da canım..
lale78- 1 liraya o ürünler şaka gibiHiç bir deformasyonu yok, hepsi tertemiz..Sana da çok teşekkür ederim arkadaşım..
Medcezir ben de sana çok teşekkür ediyorum güzel bir alışveriş oldu benim için ....
Yok yok, ben sana mahçup oldum senin ürünleri görünce
Valla sıfır gibiler
Simdiye kadar sorunsuz devam eden bit pazari maceram bugün itibariyle son bulmustur.Karsi tarafa yalan soyleyerek ürün satmisim.iade almak zorundaymisim.ve devam eden kirici sozler..hakli oldugum halde urune odenen paranin tamamini ve karsi tarafin tehditli talebi uzerine ödediği kargo parasini da son kurusuna kadar hesabina iade etmis bulunmaktayim..Allahim inşallah sizlere mutlu alisverisler nasip etsin ve memnuniyet topiginde sik sik buluşun..
Simdiye kadar sorunsuz devam eden bit pazari maceram bugün itibariyle son bulmustur.Karsi tarafa yalan soyleyerek ürün satmisim.iade almak zorundaymisim.ve devam eden kirici sozler..hakli oldugum halde urune odenen paranin tamamini ve karsi tarafin tehditli talebi uzerine ödediği kargo parasini da son kurusuna kadar hesabina iade etmis bulunmaktayim..Allahim inşallah sizlere mutlu alisverisler nasip etsin ve memnuniyet topiginde sik sik buluşun..
sakın canını sıkma insanları memnun etmek kolay değildir göreceli kavramlara takılıpta bence yanlış kararlar verme canancım.ben senden alışveriş yapma imkanı bulamadım beden uyumsuzluğundan dolayı ama ablamla alışverişinin hakkını verdiğini ısrarla söylemek isterim.boş yere kendini üzme her yerde bu tarz memnuniyet kısıtlılığı ve kavram karmaşası yaşayan insanlar vardır ve hep olacaktır yolundan vazgeçme ve bu yolda süpersin ve ilerle canım...üzme tatlı canını kuzummmSimdiye kadar sorunsuz devam eden bit pazari maceram bugün itibariyle son bulmustur.Karsi tarafa yalan soyleyerek ürün satmisim.iade almak zorundaymisim.ve devam eden kirici sozler..hakli oldugum halde urune odenen paranin tamamini ve karsi tarafin tehditli talebi uzerine ödediği kargo parasini da son kurusuna kadar hesabina iade etmis bulunmaktayim..Allahim inşallah sizlere mutlu alisverisler nasip etsin ve memnuniyet topiginde sik sik buluşun..
elf06'dan aldığım ürünlerden çoooooook memnun kaldım. fiyatları hem çok ucuz hem çok kaliteli.. hiç kullanılmamış gibiydiler belki de öyledir bilemiyorumhediyesi içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyoruum
bu kadar ucuza kalan ürünlerini kaçırmayın derim hanımlar
buyrunbenim isimli arkadaşımdan ikinci ürünümü aldım...
ikisinden de memnun kaldım...çok indirim yaptı burda pazarlık yaparken sağolsun..üstelik kargoya verirken anlaştığımız ücretin daha da altına yollamış bana..
çok teşekkür ederim kendisine...ilgisi alakası ve tatlı dili için...
gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz..
Şekerparemmmm yeni fark ettim burayı ......caım çoook teşekkür ederim....benden alış veriş yapanlar genelde topiğime yada mailime tşkr ettiği için buraya pek bakmıyordum....elin kolun dert görmesin bağdaki güzelim şekerimiyi günlerde sevdiklerinle beraber kullan...Rabbim hiiççç ayırmasın sevdiklerinden seni.....tekrar tşkr ederim
Neden son bulsun arkadaşım,hemen küsmek olmaz bence devam etmelisin ben pes etmedsim sen de etme canım
Valla teve bende canan gibi pes etmek üzereyim iyilik edeyim derken yanlış anlaşılıyor herşey....en baştan beri diyorum kimseyi zarara uğratmam beğenmediğinizi geri yollayın iade alıyorum diye......bunun her zaman arkasındayım.....ama gerçekten insanları memnun etmek çok zor .....şu yaştan sonra yalancı duruma düştüm ya ne işim olur satışla benim.....arada kaldım resmen .....canan gibi bende çekiliyorum artık yavaş yavaş
İyilik etmeye kalkıyoruz kötü oluyoruz ...... Birde tehdit alıyoruz
Valla teve bende canan gibi pes etmek üzereyim iyilik edeyim derken yanlış anlaşılıyor herşey....en baştan beri diyorum kimseyi zarara uğratmam beğenmediğinizi geri yollayın iade alıyorum diye......bunun her zaman arkasındayım.....ama gerçekten insanları memnun etmek çok zor .....şu yaştan sonra yalancı duruma düştüm ya ne işim olur satışla benim.....arada kaldım resmen .....canan gibi bende çekiliyorum artık yavaş yavaş
İyilik etmeye kalkıyoruz kötü oluyoruz ...... Birde tehdit alıyoruz