Cnm duygular karşılıklı ..güle güle kullan inşadba canım benim inceliğin cömertliğin tartışılmaz güzel bi alışverişti seni tanıdığım için çok şanslıyım alışverişimiz devam edicek
güle güle kullan canım seninle alıiveriş yapmakta keyifliydi çok teşkkür ediyorum ilgin için umarım yine alışveriş yapma fırsatımız olur :)))Hejelen arkadasimla yaptigim takastan gayet memnun kaldim guvenle alisveris yapabilirsiniz. Tesekkur ediyorum kendisine
teşekkür ederim..ne istediğini bilen ve problemsiz bir alıcı olduğun için..her zaman beklerim...adba arkadaşımdan satın aldığım ürünler bugün elime geçti, hepsi yeni ayarında çok memnun kaldım. Bir çok satıcı eskimiş renk atmış tüylenmis kıyafetleri buraya koyuyor, kendin bi daha giymiycen kıyafeti nasıl başkalarına para karşılığı layık görüyorsun anlamıyorum. İlla elinden çıkarmak istiyorsanda karşılığında para bekleme. Dilerim adba ve onun gibi satıcılarla daha kaliteli bi forum haline gelir burasi
Canım benim önemli değil daha ürünler eline geçmedi beni böyle mahcup etme utanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?