Memnuniyet topiği

tuuba8822 tanıdıgıma çok sevindigim güzel bir bayan kesinlikle ve kesinlikle bu bayanla alışveriş yapın gözünüz kapalı olsa bile tereddüt yaşamayın ilgisi alakası güzel hoş sohbeti zaten sizi başta etkileyecegine eminim hele birde 36 bedenseniz deymeyin keyfinize 36 bedenimin bu bayanda bukadar sevicegimi hiç tahmin etmezdim ürünlerinin temizligi düzeni ya bantları bile özenle hazırlarmı bir insan abartıyorum ama inanın çok hoş birşey tugbacım tekrar teşekkür ediyorum sana buarada bayanlar izmirde topik buluşması yapıcaz bu güzel bayanla çok heycanlıyım nasıl olucak acaba :))) hepinize güzel musmutlu alışverişler diliyorummm

Oyyy kuzumm ya canım benim HEJELEN aynı şekilde seninle yaptığım alışveriş okadar içime sindiki boylarımız aynı bedenimiz aynı daha ne olsun sende çokkk tatlı çokk güzel çok şirin hoş sohbetli bi kızsın güzel ürünlerinin yanında senin gibi bi dost kazandm canımm benimm güle güle kullan inşallah tatlım izmirde görüşürüz inş... :)

adba arkadaşımdan satın aldığım ürünler bugün elime geçti, hepsi yeni ayarında çok memnun kaldım. Bir çok satıcı eskimiş renk atmış tüylenmis kıyafetleri buraya koyuyor, kendin bi daha giymiycen kıyafeti nasıl başkalarına para karşılığı layık görüyorsun anlamıyorum. İlla elinden çıkarmak istiyorsanda karşılığında para bekleme. Dilerim adba ve onun gibi satıcılarla daha kaliteli bi forum haline gelir burasi

teşekkür ederim..ne istediğini bilen ve problemsiz bir alıcı olduğun için..her zaman beklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…