Memnuniyet topiği

Canim tesekkur ederim memnun kalmana sevindim bizde filmkolik bi aileyiz :) bebisin guzel gunlerde giysin insallah

kesinlikle katılıyorum .Bir çuvalda ben yolladım. ÇOK tatlı ve yardımsever biri.

@aziz misafir arkadaş ile yaptığım alışverişten çok çok memnun kaldım.herkes gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Ürünleri son derece kaliteli ve çok uygun fiyatlıydı ve sıfır gibi anlayışı ve tatlı dilinden dolayı Teşekkür ederim :) tekrar görüşürüz bizzz...

@NAZLIIIII arkadaşımla yaptıgım takasın kargosu bugün aldım

Allahımmmm nasıl güzel ürünler yolladı öyle hepsi sıfır gibiydi hiçbi sorunları yok tertemiz, paketlemesi zaten muhteşem tek tek özenle poşetlemiş. 2 tane pantolon geldi ki hele sormayın gitsin :))) magazadan almış gibi oldum fotoda göründüklerinden çok daha güzel şeyler geldiii

muhabbeti güzel kalbi güzel arkadaşım sırf benim begendiklerimin fiyatına uygun takas olsun diye belkide hiç ihtiyacı olmayan şeyler aldı benden çok sağollll çok memmnun kaldım herkese tavsiye ederim çok uygun fiyata muhteşem ürünleri var.

evet canım bir öncekinide uc taksit halinde eve goturdum:))

ve ekstra koydugunuz fazla urunlerin zaten aldıklarım kadar..şimdi gönderdiğim o parfumu ve kullanılmamış super ayakkabılarına dort gözlen bekliyorum canımmm

kesinlikle katılıyorum .Bir çuvalda ben yolladım. ÇOK tatlı ve yardımsever biri.

KITARACIM SENİN URUNLERINDE ÇOK TEMİZ VE GÜZELDİ..AYAKKABI ANNEME CUKK DİE OTURDU VE ÇOK GUZEL..DİĞER ÜRÜNLERİNEDE SOYLENECK BİRŞEY YOK ZATEN..DEVAMINI DEDİĞİM GİBİ BEKLİYORUMM

KITARACIM SENİN URUNLERINDE ÇOK TEMİZ VE GÜZELDİ..AYAKKABI ANNEME CUKK DİE OTURDU VE ÇOK GUZEL..DİĞER ÜRÜNLERİNEDE SOYLENECK BİRŞEY YOK ZATEN..DEVAMINI DEDİĞİM GİBİ BEKLİYORUMM

annenizin beğenmesine sevindim :) teşekkür ederim yorumunuz için. güzel günlerde giyilsin inşallah. oldukça eklerim tabii :)

çok sağol canım güle güle kulan hepsini güzel yorumun için çok teşekür ederim birşeye ihtiyacın olduğunda herzaman beklerim beğenmene çokk sevindim

Asil ben tesekkur ederim kargoyu elimde olmayan nedenlerden dolayi iki gun geciktirmeme ragmen anlayisin nazik olusun oyle hostu ki... tekrar tesekkurler arkadasim ... ins yine gorusuruz ♥♥♥

cannım benim çok sevindim beğenmene güle güle giy üstünde eskisin sabırsızlıkla senden aldıkları beklicem pişman olmayacağıma eminimm

evlaefe cim hediyeye bogmussun beni.en güzelide kizima gönderdigin hediye çok mutlu oldum çok tesekkur ederim hepsini çok begendim.herkese tavsiye ederim kusursuz bir satici ,gönul rahatligiyla alişveris yapabilirsiniz.
Begenmene sevindim canm.Benim onceligim karsimdakinin memnun olmasi olmazsa ben huzursuz olurum.Bebislere dayanamam zatenn oyyy.Gule gule giyin beni hatirlayin.Allaha emanet ol cnmm

Bukrem hanım ile çok güzel ve sorunsuz bir takasımız oldu.memnun kaldım .sorunsuz ve hızlı.teşekkür ederim

Tuuba8882 genç arkadaşımızdan alışveriş yaptım ve memnun kaldım.sorunsuz ve hızlı,tüm aldıklarım bedeni tam geldi,teşekkür ederim.

Minikuss arkadasimin gonderdikleri geldi hangi birini yaziim hepsi cok guzeller minikuss arkadsimin da oyle güzel bir kalbi varki....hersey icin cok tesekkur ederim ..not..seninle daha cok goruscez :)

Canım çok tesekkur ederim..
Senin bakan gözlerin güzel, kusurları görmüyorsun bile..
Her zaman görüşelim canım alışveriş bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…