Canim tesekkur ederim memnun kalmana sevindim bizde filmkolik bi aileyiz :) bebisin guzel gunlerde giysin insallahyuppe arkadaşıma çok teşekkür ederim
ürünleri bahsettiği gibidir
keyifli bir alışverişti, filmleri izlemek için sabırsızlanıyorum
ve bebe takım beklediğimden daha tatlı çıktı
güvenle alışveriş yapabilirsiniz
@serapcan7677 arkadaşımıza koca bir çuval daha kıyafet, aykkabı ve çanta yolladım :))
Ücreti 2 taksitle ödeyeceğini söyledi..Allah herkese böyle alıcı nasip etsin
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
@serapcan7677 arkadaşımıza koca bir çuval daha kıyafet, aykkabı ve çanta yolladım :))
Ücreti 2 taksitle ödeyeceğini söyledi..Allah herkese böyle alıcı nasip etsin
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
kesinlikle katılıyorum .Bir çuvalda ben yolladım. ÇOK tatlı ve yardımsever biri.
KITARACIM SENİN URUNLERINDE ÇOK TEMİZ VE GÜZELDİ..AYAKKABI ANNEME CUKK DİE OTURDU VE ÇOK GUZEL..DİĞER ÜRÜNLERİNEDE SOYLENECK BİRŞEY YOK ZATEN..DEVAMINI DEDİĞİM GİBİ BEKLİYORUMM
çok sağol canım güle güle kulan hepsini güzel yorumun için çok teşekür ederim birşeye ihtiyacın olduğunda herzaman beklerim beğenmene çokk sevindim@NAZLIIIII arkadaşımla yaptıgım takasın kargosu bugün aldım
Allahımmmm nasıl güzel ürünler yolladı öyle hepsi sıfır gibiydi hiçbi sorunları yok tertemiz, paketlemesi zaten muhteşem tek tek özenle poşetlemiş. 2 tane pantolon geldi ki hele sormayın gitsin :))) magazadan almış gibi oldum fotoda göründüklerinden çok daha güzel şeyler geldiii
muhabbeti güzel kalbi güzel arkadaşım sırf benim begendiklerimin fiyatına uygun takas olsun diye belkide hiç ihtiyacı olmayan şeyler aldı benden çok sağollll çok memmnun kaldım herkese tavsiye ederim çok uygun fiyata muhteşem ürünleri var.
Mutluluk_dukkani arkadaşıma çooook çok teşekkür ederim
ürünleri bahsettiği gibidir
eklediği bir sürü hediye için de ayrıca teşekkür ederim
keyifli bir alışverişti, güvenle tercih edebilirsiniz
cannım benim çok sevindim beğenmene güle güle giy üstünde eskisineliflider canım sen hiç giymedin mi bunlari,yepyeni hepsi.çok güzeller.seninle alışveriş yapmak çok keyifliydi.çok teşekkür ederim canım.eliften alışveriş yapın uygun fiyata yepisyeni cicileriniz olsun.
Begenmene sevindim canm.Benim onceligim karsimdakinin memnun olmasi olmazsa ben huzursuz olurum.Bebislere dayanamam zatenn oyyy.Gule gule giyin beni hatirlayin.Allaha emanet ol cnmmevlaefe cim hediyeye bogmussun beni.en güzelide kizima gönderdigin hediye çok mutlu oldum çok tesekkur ederim hepsini çok begendim.herkese tavsiye ederim kusursuz bir satici ,gönul rahatligiyla alişveris yapabilirsiniz.
Minikuss arkadasimin gonderdikleri geldi hangi birini yaziim hepsi cok guzeller minikuss arkadsimin da oyle güzel bir kalbi varki....hersey icin cok tesekkur ederim ..not..seninle daha cok goruscez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?