- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlaefe den aldiklarim geeldi cok guzeller birgun evlaefe bana oturmaya gelirse cocuklari hic yabancilik cekmez :) kiyafetten oyuncaga kacinci alisveris saymadim hepsindende cok memnunum bu sefer kendimede aldim :) tesekkur ederim arkadasim
Ay beklerim walla canim kapim acik sana herzaman :))Sagol canmmm sen sagol gelirim kiz belki bi gun oturmaya kim bilirr ::))))
canım benim teşekkür ederimm seninle alışverişte çok zevkliydi. ürünlerin sıfır ayarında ve kargon hızlıydı çok memnun oldummeliflider arkadaşımla alış verişte herhangi bir sorun yaşamadım. öneririm.
efenihanefe 'yi ben de çok severim. en güvenilir satıcılardandır.efenihanefe ne diyeyim çok çok çok memnun kaldım...hele hediyesini bir görmelisiniz...herkese tavsiye ederim....arkadaşım en yakın zamanda görüşmek üzere...teşekkür ederim..
canımm inceliğin için çok teşekkür ederim . benim için de çok güzel bir alışverişti, aramızda güzel bi güven oluştu veçok memnun kaldım. tekrardan teşekkürler sevgilerraçıkçası burayı bugün keşfettim dikkatimi çekmemişti daha önce nası bi göz varsa bende yoksa erdemli33 yazmayı nasıl unuturum canım arkadaşım sorunsuz keyifli çok ekonomik ve hediyeli bi alışverişti çok memnun kaldım tavsiye ederim
Canim benim bende begenmene cok sevindim gerçekten iyi günlerde kullan inş.seni tanidigima çok çok memnun oldum umarim yeniden gorusrz hoscakal:)efenihanefe ne diyeyim çok çok çok memnun kaldım...hele hediyesini bir görmelisiniz...herkese tavsiye ederim....arkadaşım en yakın zamanda görüşmek üzere...teşekkür ederim..
efenihanefe ne diyeyim çok çok çok memnun kaldım...hele hediyesini bir görmelisiniz...herkese tavsiye ederim....arkadaşım en yakın zamanda görüşmek üzere...teşekkür ederim..