Memnuniyet topiği

Sagol canmmm sen sagol gelirim kiz belki bi gun oturmaya kim bilirr ::))))

tuuba8822 CNM ÜRÜNLER GELDİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ÇOK BEĞENDİM..GÖZÜDE GÖNLÜDE BOL ARKADAŞIM ..HEDİYELERİN İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM..
adba canım seninşe alışveriş yapmazsam olmazdı bu kişi boşuna memnun kalmamış sende canım aynı şekilde ayrıca çoookkk tatlı bi bayansın

#serapcan7677 adaşım toplu bir alışveriş yaptı. tamamen sorunsuz ve güvenilir bir alıcıydı. ilk kez ben de bu kadar sorunsuz ve ne istediğini bilen biriyle karşılaştım. teşekkür ederim kendisine.
fakat benim şansızlığıma burda herkesin çok memnun olduğu kişilerden ben hep memnuniyetsizlik yaşadım. sanırım kısmet zorlamamak lazım. tanımadıklarımdan asla alışveriş yapmamayı öğrendim bu sayede.
satan arkadaşlardan rica ediyorum. aldığım çoğu üründe yaşadığım bir sıkıntı var. ürünler sigara kokuyor artık yıkanmadan mı gönderiliyor yoksa ptt de beklerken ortamda içilen sigara kokusu mu siniyor bilmiyorum ama paketi açınca böyle günlerce bekleyen sigara kokusu çok rahatsız ediyor. biraz daha özen gösterirsek sevinirim.

Son düzenleme:
canımm inceliğin için çok teşekkür ederim . benim için de çok güzel bir alışverişti, aramızda güzel bi güven oluştu veçok memnun kaldım. tekrardan teşekkürler sevgilerr

efenihanefe ne diyeyim çok çok çok memnun kaldım...hele hediyesini bir görmelisiniz...herkese tavsiye ederim....arkadaşım en yakın zamanda görüşmek üzere...teşekkür ederim..
Canim benim bende begenmene cok sevindim gerçekten iyi günlerde kullan inş.seni tanidigima çok çok memnun oldum umarim yeniden gorusrz hoscakal:)
efenihanefe ne diyeyim çok çok çok memnun kaldım...hele hediyesini bir görmelisiniz...herkese tavsiye ederim....arkadaşım en yakın zamanda görüşmek üzere...teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…