Kitara-84 ( nasıl ısmını bole renklı alıntı gıbı yapılıyor bılmıyorum)
bugun kargosunu aldım,
çok guzel urunlerr, çok çok teşekkur ederım , hedıyelerın ıcınde tekrar teşekkur ederım . hepsı yenı sankı nasıl bole tertemız kalmıs hepsı hayret :):)): ( (çocuk kıyafetlerı cok kırlenır ya )
kesınlıkle gozunu kapalı alısverıs yapabılcegınız bırı arkadaslar.
teşşekurler :)
nrmmrt arkadaştan aldığım kaban gerçektende tertemiz sıfır ayarındaydı çok beğendim kendisine buradanda teşekkür ediyorum
Canim benim cok teşekkürler güzel sözlerin için begenilmesine çok sevindim iyi güzel günlerde kullanilsin inş.sende cok rahatlikla alisveris yapilacak arkadaslardan birisinin herşey gönlünce olsuncanm hhoscakalefenihanefe arkadaşımdan yaptığım alışverişten fazlasıyla memnunum yiğenim için pakete eklediği hediye tam uydu ürünler tertemiz ve sorunsuzdu ayrıca indirimi sorunsuz kabul etmesi olgunluğunun göstergesiydi.En önemlisi kargonun sorumsuzluğundan kaynaklanan sorunları gidermem için benden çok gayret sarfetti kendisine sonsuz teşekkürler.kendisiyle hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.
canm seninürünler de geldi elime 2 gün oldu anca yazıyorum...begendim ürünlerini laptopu da sevdik anlamasak da oynuyoruz işte...hızlı kargo içn de tesekkü ederim... sorunsuz alıverişti tavsiye ederm..mstshn arkadaşım bu nasıl cömertlik ?utandırdın beni hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim.inş sende benden memnun kalırsın cnm...
4justice arkadaşımla takaslaştık gerçekten bütün ürünleri tertemiz çok az kulanılmış ve hasarsız ona burdan çok teşekür ediyorum allah güzel gönlüne göre versin canım benim senin gibiler hep olsun bu sitede
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben de çok memnun kaldım, ürünleri güzel günlerde kullan sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?