Memnuniyet topiği

sevgili evanesta güvenilir, dürüst, kalbi kocaman bir arkadaştır (satıcı denmez ona)
ürünleri anlattığı gibi miss
hediyesiyle de müthiş bir jest yapmıştır
çok mutlu oldum, teşekkür ederim
----------------takipçinim eva-----------------

tuuba8822 arkadaşıma teşekür ederim ürünlerimizi takasladık gerçekten ürünleri çok güzel ve neredeyse hiç kulanılmamış böyle güvenilir arkadaşlarla tanıştıkça bu siteye olan güvenim daha çok artıyor canım bu arada memnuniyetimi geç belirtim k.bakma :)

Ayy kuzum rica ederim aynı şekilde senden aldığım elbiseler harikaydı yepyeniydi güle güle kullan tatlım benim @NAZLIIIII

nbor gönderdiğin tüm ürünleri çok beğendim hediyelerin içinde çok teşekür ederim gerçekten yoladığım parayı fazlasıyla haketi ürünlerin helali hoş olsun:)

adba arkadaşımıza ürünü için teşekkür ederim ve ayrıca ürünün yanında göndermiş olduğu uyumlu hediyesi için de daha nice alışverişlere:)

milka84 ten deri mont aldım..Harika bir mont, yepyeni, tertemiz..
Kargo ödemesiz yollamış bir de, beni mahçup etti..İnceliği için çok teşekkür ederim..

Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

D doakolik arkadaşımızdan çok fazla memnun kaldım indirimin için ve sorunsuz alışveriş yapabildiğimiz için çok mutluyum gönül rahatlığıyla seni herkese öneriyorım eminim ürünlerinde alışverişimiz gibi sorunsuz ve senin gibi tatlıdır şekerim

M mrcajans isimli arkadaşla alışveriş yaptım memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum güzel hediyesi icin de ayrıca teşekkür ederim

Cok tesekkur ederim canim guzel sozlerin icin umarim begenirsin urunleri de tanistigima cok memnun oldum.sitenin bana kattigi o iyi insanlardan biri oldun sende benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…