• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

gevezek gevezek
Gevezek'çim ilgili tavrın ve ürünleri tertemiz gönderdiğin için bi de burdan teşekkür ederim :) :KK66:
Hediyeni ben sonradan farkettim o gün aceleden paketi tam açamamıştım çok çok teşekkür ederim tekrar :) öpüyom

Canım ben teşekkür ediyorum anlayışın ve güzel yorumun için güzel günlerde kullanılsın: )

DOAKOLİK
Arkadasımdan 2 kez alışveriş yaptım hırka sıfır kailteli orjinal poşetindeve ben 5 tl ye sahip oldum.Diğerleri de hediyesi de sıfır nedicemi bilemiyorum.Bedenler uymadı uysa zaten hepsini toplamıştım bile.Alışveriş dostluk.samimiyet istiyorsa ız hemen Doakolik arkadaşıma.Bendn söylemesi canlar üstelik zıraat hesabı var havale ödemiyorum bile.Canım çok teşekkükkür ediyorum sana.lütfen hakkını helal et.sunduğun fırsatları aklım almıyo.Maşallah sana güzel kız.cici kız.has kız.

DOAKOLİK
Arkadasımdan 2 kez alışveriş yaptım hırka sıfır kailteli orjinal poşetindeve ben 5 tl ye sahip oldum.Diğerleri de hediyesi de sıfır nedicemi bilemiyorum.Bedenler uymadı uysa zaten hepsini toplamıştım bile.Alışveriş dostluk.samimiyet istiyorsa ız hemen Doakolik arkadaşıma.Bendn söylemesi canlar üstelik zıraat hesabı var havale ödemiyorum bile.Canım çok teşekkükkür ediyorum sana.lütfen hakkını helal et.sunduğun fırsatları aklım almıyo.Maşallah sana güzel kız.cici kız.has kız.
Kuzucum foruma giremedigim icin yazamadim dun biliyosun. Cokcokcok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin hepsini iyi gunlerde kullan . Senin iyi niyetinin karsiligidir benimkide. Seni tanidigima cok memnunum tekrardan sadece alisveris icin degil normal zamanda da konustugum bir arkadasim oldun. Seni kocaman opuyorum

Nazara geldin hayatım.maşallah diyeyim sana.Evet tabi ki arkadaslığımız devam edecek seni kaybetmek istememDürüstlük çok önemli benim için.Ben de seni kocaman öperken referansımın değerlendirilmesini şiddetle öneriyorum arkadaslara
Hersey icin cok tesekkur ederim canim benim ozellikle bu guzel iltifatlarin icin..

Back