Memnuniyet topiği

Bende I ilksan arkadasıma tesekkur edıyorum,, ürünlerimizi takasladık .. Hediyesini de gondermıs.. Kızım cok sevdı bu arada ılksancım beceremıyor ama gozunun ustune dogru takmaya calısıyor tacını.:KK48: Elinden dusmuyor nıyeyse.. Tesekkur ederız..

susamlisimit susamlisimit arkadaştan alışveriş yaptım hem kargoyu cok uyguna yolladı hem de ürünleri tertemizdi hiç pişman olmadım teşekkür ediyorum kendisine

Ozaly Ozaly kendisinden guvenle alisveris yapabilirsiniz ben gomlekleri cok begendim teşekkür ederim iyi niyetini ilistirdigin melekli notunada bayildim canim

sebepsi arkadasimdan bir urun aldm ve cok guzel sebepsi canim cok tsk edrim hayatinda basarilarinin devamini dilerim. :)

Ozaly Ozaly adlı arkadaşın ürünlerindende ,fiyatlarındanda ;en önemlisi anlayışından çok memnun kaldım..tavsiye ederim...

serenOzun cnm ne demek ben teşekkür ederim ben de gönderdiğin tertemiz ürünü için çok teşekkür ederim henüz kullanmadım ama en kısa zamanda kullanıp yazacağım

küçükyürek arkadaşıma çok teşekkür ederim ondan aldığım ürün çok temiz geldi bu süreçte yakınlığı ve satış sonrası ilgisi içinde ayrıca teşekkür ederim

#gamzenn adlı üyeden nike ayakkabı aldım. hızlı kargo, özenle hazırlanmış bir paket ve tabii ki beni kırmayıp indirim de cabası. tertemiz bir ayakkabı kesinlikle 2.el bile denilemez. çok zor buluyordum 40 numara ayakkabıyı. çok memnun kaldım.

@NOOPTİON DAN İKİNCİ KEZ ALIŞVERİŞ YAPTIM, ÜRÜNÜN BİRİ RENK OLARAK KULLANDIĞIM BİR ÜRÜN OLMAMASI NEDENİYLE SAĞOLSUN GERİ ALDI, ÜRÜNÜ PAZARTESİ GERİ GÖNDERİCEM KENDİSİNE, BUGÜN PARASIN YATIRDI, ÇOK TŞK EDERİM, İLK ALIŞVERİŞİMDE DE ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM KENDİSİNDEN :)

Back
X