• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

beautysidny 'den üçüncü alışverişim oldu her seferinde hediyeler ve tertemiz kıyafetler aldım çok çok teşekkür ediyorum
vee hayatıyaşa ilk kez forumdan bir arkadaştan hediye kıyafetler aldımm hemde begendığım urunler kadar sürprizler de eklemiş yeniden teşekkür ediyorum size forumdaşlar bir başka alışverişte görüşmek dileğiyle =)
Güle güle kullan canım üzerinde paralansin:p

@Luthienelanesse
ürünleri mağazadan alsam bu kadar olurdu :)
çok memnun kaldım. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Mascara diyorsa doğrudur bende gönül rahatlığıyla alışveriş yaptım yorumundan sonra. Umarım memnun kalırım. Bu arada mascara ile takas yaptık ürünlerinden memnun kaldım, gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilir.

HANIMLAR PTT KARGOYA DİKKAT
PAKETİMİ ALMAYA ŞUBEYE GİTTİM PAKETİM 2.BUÇUKTA BAŞKADINA VERİLMİŞ YANLIŞLIKLA.E BU KADIN FARKEDİP NEDEN ŞUBEYİ ARAYIP HABER VERMİYOR.YARIN KAMERS KSYITLARINS BAKILACSK.BU TERSLİKLER ÜDTÜMDEN GİTMİYO YA DELİRCEM.BUGUN ATM DEN BERTOSUNA 20 TL DİYE 20KRUŞ YATIRMIŞIM.NEYSE YA PAKETE ULSŞSMAZSAM PTT ZARSTIMI KARŞILICAK MI NE DİYOSUNUZ CANLAR

aaa öyle şey olur mu ya kimlik istemiyorlar mı alırken çok acayip teve =/ alan kişi de farkeder getirir heralde
imza bile almaımışlar kimliği brak.
Kadına gelinceherhalde çok beğedi ürüleri paketin üstüdeki numaramı aramak aklına gelmemiş yar kamerada kimliğini deşifre edeym degörsün gününü ..biz ne zaman bu hale gedik ....insanların....ine kaldık diyen şairin ağzıa sağlık.

Milka84 gerçekten cok incesin canım alışveriş yapmaktan da cok cok memnun kaldım. Ayrıca bonkorlugun icinde tekrar tekrar teşekkür ederim. Inşallah yine alisverisimiz olur. Herşey gönlünce olsun. Hakkini helal et.sevgiler
Ben tesekkur ederım helalı hos olsun sagol arkadasım gulegule kullan

Sonsy arkadsşım.Doakolik arkadaşım ben size ne diyeyim cips o
parssınanasıl kaliteli ürünler almışım
Lütfen herkes sizi örnek alsınlar bix de bu topiği sık sık ziyaret edelim.
Ayyy canim benim cok tesekkur ederim. O kadar sevindimki urunleri begenmene gule gule kullan lutfen. İyi ki tanidim seni. Forumdan edindigim guzel arkadaslardan biri de sen oldun artik opuyorum

Back