blackanqel90 ile takas yaptık çook kibar ve düşünceli bir bayan.. Paketi açtığım gibi mis kokular yayıldı hediyeye de bayıldım ayrıca:)) başka alışverişlerde de görüşeceğiz eminim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım benim çok teşekkür ederim iyi günlerde kullan :) Sende çok ince ruhlu birisin kargomu sabırsızlıkla bekliyorum ama şimdiden çok memnun kalacagıma emınım,öyle bir güven veriyorsunblackanqel90 ile takas yaptık çook kibar ve düşünceli bir bayan.. Paketi açtığım gibi mis kokular yayıldı hediyeye de bayıldım ayrıca:)) başka alışverişlerde de görüşeceğiz eminim :)
Güle güle kullan tatlım:)- Janna - la parfüm alışverişi yaptık sabah 11 de geldi kargo o saat sıktım hala buram buram kokuyor orjinal ürün teşekkür ederim.ayrıca jasminin kutusunda göndermişsin onada talibim bilgin olsun
Rica ederim canım gulu gulu giy :) öptümTertemizzz misss gibi piril piril aldiklarim bogurtlenkusu cok tesekkur ederim
cnm baktikca seni hatirlicam takipteyim :) gulu gulu giyicemRica ederim canım gulu gulu giy :) öptüm
Güle güle iyi günlerde kullan canım ben hak yemekten korkarım beğendiğine sevindim..linda20 den guvenle alisveris yapabilirsiniz .. ayni fotodaki gibi gonderdikleri Teşekkürler canim