buyrunbenim' den 2. ürünlerimide alıyorum :)) bu seferkiler oğluşuma valla hızınada yetişemiyorum ki bazı şeyleri kaçırıyorum diyede üzülmüyor değilim, burda çogu insan için güzel bir örnek kendisi(forumdaki cevaplarından,yorumlardan, hitap şeklinden dolayı) aldığım tüm ürünlerde hiç kırmadı beni ..öncelikle hersey gönlünüzce olsun..herseyin güzeli hayırlısı sizinle birlikte olsun.Dilerim hayatınızdaki herşey hayal ettiğiniz gibi güzel geçer,dünya bir bahçeye benzer derler bahçede iyi de kötü de vardır. İyi insan iyi olandan iyi istifade eder; kötü niyetli kötü olanlarla meşgul olur ve istifade etmeden çıkar gider...bakış açınızda çok hoşuma gitti tekrardan selam ve sevgiler.bir gün bir yerlerlerde görüşmek temennisi ile..oğluşumla öpüyoruz sizi
Canımm helali hoş olsun iyi günlerinde giy,giydir:)İlk alışverişimi ELOSSAYLA yaptım.
Tabii buna alışveriş denirse.Resmen hediyeye boğdu hatun :)
O tertemiz kıyafetler ve o özel hediyelerin için çok ama çok teşekkür ederim canımcım
sevgili arkadaşım (arkadaşım diyorum çünkü sesi bile o kadar sıcaktı) buyrunbenim'den aldığım ürünler bugün elime ulaştı. Ürünler itina ile hazırlanmıştı ve en çok hoşuma giden şey süslü bir hediye paketinin içinde içinde olmasıydı.kendimi doğum günümde falan hissettim.hediye paketimi açtım içinden küçük küçük notlar ve hediyeler çiktı ve çok hoşuma gitti. inceliği için çok teşekkür ediyorum kendisine.
yolun ve kazancın daima açık olsun arkadaşım.Allah karşına senin gibi sıcak ve samimi insanlar çıkarsın.Sorunlarını çözebilmen için sana ve sevdiklerine cesaret,güç ve sabır versin. öpüyorum...
kesinlikle haklısın canım, ben 1 sipariş ettim 5 ürün geldi :)sevgili arkadaşım (arkadaşım diyorum çünkü sesi bile o kadar sıcaktı) buyrunbenim'den aldığım ürünler bugün elime ulaştı. Ürünler itina ile hazırlanmıştı ve en çok hoşuma giden şey süslü bir hediye paketinin içinde içinde olmasıydı.kendimi doğum günümde falan hissettim.hediye paketimi açtım içinden küçük küçük notlar ve hediyeler çiktı ve çok hoşuma gitti. inceliği için çok teşekkür ediyorum kendisine.
yolun ve kazancın daima açık olsun arkadaşım.Allah karşına senin gibi sıcak ve samimi insanlar çıkarsın.Sorunlarını çözebilmen için sana ve sevdiklerine cesaret,güç ve sabır versin. öpüyorum...
kesinlikle haklısın canım, ben 1 sipariş ettim 5 ürün geldi :)
işyerime gelen koliyi açınca büyük şaşkınlığa ugradık
çok şık bir hediye paketi vardı :):):)
hediyeleri de o kadar uyumluydu ki
ellerine ve emeklerine sağlıkkkk, tekrardan çook teşekür ederim
merhaba kizlar
bu mesajim tam yeri degil belki ama paylasacak bir yer bulamadim
kullanmadigimiz esyalari ne guzel degerlendiriyoruz burada ama kargo ucreti cok yuksek tutuyor ne yazik ki
42 tl'lik urun aldim 20 tl kargo parasi odedim
kadinlar klubu bir kargo kampanyasi ile anlassa ve kargo indirimli olsa ne guzel olur
umarim boyle bir calisma yapilir
iyi yapmissin tatlimİçeriği okuması için değerli genel müdürümüz Muneyi buraya davet ettim inşaallah gelir
iyi yapmissin tatlim
merhaba kizlar
bu mesajim tam yeri degil belki ama paylasacak bir yer bulamadim
kullanmadigimiz esyalari ne guzel degerlendiriyoruz burada ama kargo ucreti cok yuksek tutuyor ne yazik ki
42 tl'lik urun aldim 20 tl kargo parasi odedim
kadinlar klubu bir kargo kampanyasi ile anlassa ve kargo indirimli olsa ne guzel olur
umarim boyle bir calisma yapilir
Aslında bu dileğimizi sevgili MUNE ye iletelim.....çok güzel düşünmüşün arkadaşım....ben bireysel olarak böyle bir girişim de bulundum kargo müdürlüğüne henüz bir sonuç alamadım......ama Mune gereken kişilere konuyu açar....çok ilgili çok kibar biri.....evet evet hep birlikte bunu isteyelim yönetim denSevgili Munenin ofisini basalım
iyi yapmissin tatlim
Merhaba,
isteğinizi yönetime iletirim ama olur mu olmaz mı bilemem, söz veremem çünkü isteğiniz sitede yapılabilecek bir değişim vs değil direkt bir kargo şirketiyle anlaşma
Neyse elçiye zeval olmaz, yöneticilerimize iletirim
Merhaba,
isteğinizi yönetime iletirim ama olur mu olmaz mı bilemem, söz veremem çünkü isteğiniz sitede yapılabilecek bir değişim vs değil direkt bir kargo şirketiyle anlaşma
Neyse elçiye zeval olmaz, yöneticilerimize iletirim
canım sana gönderdiğim ürünün kargo ücreti ne kadar tuttu ? fikir olsun bi sonraki alışverişler için. baya ince paketledim az tutsun diye ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?