Memnuniyet topiği

nicole78 ile alışveriş yaptım ben biraz kargoyu göndermekte geciktim başka hiç bir sorun olmadı

miralife'den aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. söylediklerinin hakkını veriyor, tertemiz sıfır ürünler ayrıca çok kaliteli. fiyat konusunda da çok yardımcı oldu sağolsun. ve hediyesi içinde çok teşekkür ediyorum kendisine :KK16: çok memnun kaldım arkadaşlar hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniiiz :21:

lovely17'den satışa degmicek kadar ucuza 1 ürün aldım sadece. bunu hiç sorun etmedi ertesi gün yolladı hemen kargomu. anneme alıcagımı söyledim bide hediye yollamış. canım benim ne kadar incesin çok teşekkür ederim :KK16: annemde çok mutlu oldu ve tam üstüne oldu kendim arasam böyle bulamazdım dedi. :21: babette tam istediği gibi.

ürünleri, inceliği, anlayışıyla kesinlikle lovely arkadaşıma da tavsiye ediyorum pişman olmazsınız arkadaşlar :KK34:

hederlondo'dan aldığım ürünler beklediğim gibi geldi,temiz,yeni kalitesinde...üstelik hediye de göndererek beni mutlu etti:KK16:

lovely17'den satışa degmicek kadar ucuza 1 ürün aldım sadece. bunu hiç sorun etmedi ertesi gün yolladı hemen kargomu. anneme alıcagımı söyledim bide hediye yollamış. canım benim ne kadar incesin çok teşekkür ederim :KK16: annemde çok mutlu oldu ve tam üstüne oldu kendim arasam böyle bulamazdım dedi. :21: babette tam istediği gibi.

ürünleri, inceliği, anlayışıyla kesinlikle lovely arkadaşıma da tavsiye ediyorum pişman olmazsınız arkadaşlar :KK34:

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim güle güle kullansın anneniz.:KK16:

miralife'den aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. söylediklerinin hakkını veriyor, tertemiz sıfır ürünler ayrıca çok kaliteli. fiyat konusunda da çok yardımcı oldu sağolsun. ve hediyesi içinde çok teşekkür ediyorum kendisine :KK16: çok memnun kaldım arkadaşlar hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniiiz :21:
benden alışveriş yappı memnun kalan ama ilk yorum yazan hedorlando çoook teşekkür ederim canımmm...yüreğine sağlık.umarım güle güle kullanır prensesin Rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah .memnun edebildiysem ne mytlu bana ...sağlıcakla kalın kocaman öptüm :KK16:

duru2013 arkadaşımızdan bot aldım, bugün geldiler ve bayıldım! yepyeniler gerçekten de tam da söylediği gibi. hiç hayal kırıklığına uğramadım sağolsun. özel mesaj da attım ama burdan da paylaşmak istedim. alışveriş yapmayı düşünenler varsa gönül rahatlığıyla alabilirler kendisinden :KK16:

bit pazarından ilk alışverişim brctlp 'den oldu, tüm ürünler tertemiz mis gibi kokuyor,
çok fazla indirim yapmasına rağmen bir de hediye eklemiş paketime çok mutlu oldum,
tüm aldıklarımın üzerime tam olmasına da ayrıca mutlu oldum :KK76:
ilgisi,sabri ve titizliği için buradan da teşekkür etmek istedim :KK16:

bit pazarından ilk alışverişim brctlp 'den oldu, tüm ürünler tertemiz mis gibi kokuyor,
çok fazla indirim yapmasına rağmen bir de hediye eklemiş paketime çok mutlu oldum,
tüm aldıklarımın üzerime tam olmasına da ayrıca mutlu oldum :KK76:
ilgisi,sabri ve titizliği için buradan da teşekkür etmek istedim :KK16:

çok teşekkür ederim cnmm:))cezam biter bitmez cevap yazıyorumm:)) çook sevindim cnm beğenmenede üzerine uymasına da:)) iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanırsın umarım..seninle alışveriş yapmak bir zevkti..keşke bende alabilseydim şifon bluzuu:))))

çok teşekkür ederim cnmm:))cezam biter bitmez cevap yazıyorumm:)) çook sevindim cnm beğenmenede üzerine uymasına da:)) iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanırsın umarım..seninle alışveriş yapmak bir zevkti..keşke bende alabilseydim şifon bluzuu:))))

aynen canım titizliğin ve ilgin için teşekkürler tekrar keşke daha fazla uyan kıyafetim olsaydı şifon bluz eline geçmiş olurdu şimdi:KK17: bende sana hoş bir paket göndermek isterdim ama aklımdasın uygun bısey olursa hemen ekleyecegım hatta direk sana göndercm resmini :KK34:

aynen canım titizliğin ve ilgin için teşekkürler tekrar keşke daha fazla uyan kıyafetim olsaydı şifon bluz eline geçmiş olurdu şimdi:KK17: bende sana hoş bir paket göndermek isterdim ama aklımdasın uygun bısey olursa hemen ekleyecegım hatta direk sana göndercm resmini :KK34:

tmm cnm bekliyorum o zaman:))

BuyrunBenim 'den yaptığım alışveriş çok sorunsuz ve kolay oldu kendisine teşekkür ediyorum :KK16: kargom elime ulaştı, ayakkabı da güzel çantayı da beğendim oysa kötü demiştin kötü dediğin çanta bile şık duruyor :KK1: eminim diğer ürünleri alanlar da çok memnun kalacaklar :KK34: kutunun üzerine yazdığın not için de teşekkür ederim :KK17:

BuyrunBenim 'den yaptığım alışveriş çok sorunsuz ve kolay oldu kendisine teşekkür ediyorum :KK16: kargom elime ulaştı, ayakkabı da güzel çantayı da beğendim oysa kötü demiştin kötü dediğin çanta bile şık duruyor :KK1: eminim diğer ürünleri alanlar da çok memnun kalacaklar :KK34: kutunun üzerine yazdığın not için de teşekkür ederim :KK17:

Beğediğine sevindim bitanem :KK19:
çooook üstüme geliyorlar burda benim........neymiş hep sıfırmış ürünlerim......lütfen söylermisn sıfırmıydı:KK14:
Tek sorun sıfır kadar temiz olmaları ve ben çok titiz bir bayanım her eşyama itina gösteririm......evim prırıl pırıldır.......neden benle uğraşıyorlar anlamıyorum :KK14: sattığım fiyatları neden dikkate alm dan bu acımasız yorumlar yapılıyor hiç anlamıyorum.......100 liralık ürünü ben 10 tl ye veriyorsam sizce bu tcaret mi olur? Piyasa koşullarından mı haberi yok bu arkadaşların:KK20:

Offfffıf be güzelim sizi sevindireyim derken bu kadar kalbimi kıracakları aklıma gelmedi......iyiki sizler varsınız sizin gibi güzel yürekliler yoksa çekilmezdi burası....

Tekrar tşkr ederim iyi günlerde kullan....her zaman yardımcı olmaya hamrım tatlım balım:KK54:

o kadar temiz,güzel,yeni ürünler aldım ki senden herşey için çok teşekkürler cnm..keşke bedenlerimiz uysaydıda daha çok ürün alsaydım dedim valla:)) bundan böyle fanınım cnm:)) takipteyim bırakmammm:))

gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz bayanlarr:))

Beni siyasetten sürebilirsiniz ama bit pazarından asla:KK14:
1 haftalık sürgün hayatımda bol bol alışveriş yaptım..

teve- ürünlerin hepsi tertemiz..O elbiselerin, kabanın o fiyata olması şaşılacak şey..Cidden çok memnun kaldım..

brctlp- Gelen ürünlerimi çok beğendim..Hele o gri elbise sanki tam üstüme dikilmiş gibi :KK1: Cidden tertemiz ve çok güzeldi..Yalnız kargo şubeye teslim gitmiş..Birazcık o uğraştırdı beni :KK1: Teşekkürler sana da canım..

lale78- 1 liraya o ürünler şaka gibi :KK1: Hiç bir deformasyonu yok, hepsi tertemiz..Sana da çok teşekkür ederim arkadaşım..

beni siyasetten sürebilirsiniz ama bit pazarından asla:KK14:
1 haftalık sürgün hayatımda bol bol alışveriş yaptım..

teve- ürünlerin hepsi tertemiz..o elbiselerin, kabanın o fiyata olması şaşılacak şey..cidden çok memnun kaldım..

brctlp- gelen ürünlerimi çok beğendim..hele o gri elbise sanki tam üstüme dikilmiş gibi :KK1: Cidden tertemiz ve çok güzeldi..yalnız kargo şubeye teslim gitmiş..birazcık o uğraştırdı beni :KK1: Teşekkürler sana da canım..

lale78- 1 liraya o ürünler şaka gibi :KK1: Hiç bir deformasyonu yok, hepsi tertemiz..sana da çok teşekkür ederim arkadaşım..

:)) benide 1 günlüğüne sürdüler senin taktiği kullandım çok işe yaradı:)))) güle güle kullan cnm olmayacak diye çok korkmuştum:)) hiç giymedim gri elbise ve mavi bluzu gerçekten temiz yani:)) kargo neden öyle oldu anlamadım diyecem ama ptt işte ne yapacakları belli olmuyor:))

İZMİRGELİNİ adlı arkadaşımın gönderdiği özenli ve tertemiz paketinden dolayı çok tşk ederim:KK16:
sorunsuz iletişim ve alışveriş yaşadık kendisi ile :nazar:

Güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle arkadaşım, paylaşımınız için çok teşekkür ederim :KK34:

X