En sık alışveriş yaptığım canan2156 dan tereddütsüz güvenle alışveriş yapabilirsiniz,aldığım herşey tertemiz enönemliside çok tatlı ,sorunsuz,anlayışlı bir satıcı ben çok memnun kaldım
canandan ben de çok memnun kaldım
buyrunbenim arkadaşıma teşekkür ediyorum..çok zahmet çekti, çok alakalıydı...
çok iyi bir alışverişti..
inşallah o da benden memnun kalmıştır
aynı şekilde ben de çok memnun kaldım.
yusra63 arkadaşa çok teşekkür ediyorum, kendisi her mesajıma sabırla cevap verdi:)
ayrıca çok zevkli biri.
malum, denemeden alım yapınca, aklıma gelen her soruyu sormak istiyorum.
teşekkürler yusra63.
buyrunbenim,urunleri cok kaliteli cok memnun kaldım.ilgili davrandıgın icin tesekkur ederim ayrıca
guzel bi alısveris oldu
(urunlerin satılma hızına yetisemedigimden daha sıkı takipte kalıcam)
iyi satıslar
BuyrunBenim isimli arkadaştan salon takımı almıştım biraz önce kargodan da teslim aldım çok itinayla güzelce paketlenmiş teşekkür ederim
İhtiyacı olanlar arkadaşımızın topiğini ziyaret eder ve kendilerine gerekli eşyaları almak isterlerse hiç tereddüt etmesinler
Link şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-p...alar-kalitenin-kapisi-burda-buyrun-iceri.html
BUYRUNBENİM arkadaştan çok güzel ürünler aldım hem fiyat konusunda hemde ürünlerden çok memnun kaldım ama en önemlisi güler yüzü ve ilgisiydi benim için önemli olan, üstte bir arkadaşın dediği gibi ürünler çok çabuk satılıyor, bebişim oldugu için sık sık bakamıyorum ve birçok ürünü öyle kaçırdım
kızıma ve kendime birrsürü ürün aldım..carpelumina'dan 3.alışverişim üçünde de çook memnun kaldım:)) mükemmel bir insan ve aşırı sabırlı onlarca mesaj attım soru sordum sabırla cevap verdi :)) çok teşekkür ederim carpelumina.. kesinlikle ürünlerine bakın derim kızlarr..