Memnuniyet topiği

yorumların hepsini okudum ,nil den ve medcezirden alışveris yapmak geldi icimdennn amaa ,var mı şuanda şatısta olan bişeyler

muzeyyenrize'den hem bebek kıyafetleri hem de kendim için bir şeyler aldım. çok sorunsuz bir alışveriş oldu. ürünler tertemiz ve ütülü geldi. teşekkür ediyorum kendisine.

kızıma ve kendime birrsürü ürün aldım..carpelumina'dan 3.alışverişim üçünde de çook memnun kaldım:)) mükemmel bir insan ve aşırı sabırlı onlarca mesaj attım soru sordum sabırla cevap verdi :)) çok teşekkür ederim carpelumina.. kesinlikle ürünlerine bakın derim kızlarr..

aynı şekilde ben de çok memnun kaldım.

yusra63 arkadaşa çok teşekkür ediyorum, kendisi her mesajıma sabırla cevap verdi:)

ayrıca çok zevkli biri.

malum, denemeden alım yapınca, aklıma gelen her soruyu sormak istiyorum.

teşekkürler yusra63.

buyrunbenim arkadaşıma teşekkür ediyorum..çok zahmet çekti, çok alakalıydı...
çok iyi bir alışverişti..
inşallah o da benden memnun kalmıştır

Canım asıl ben tşkr ederim...sesinden belliydi çok temiz bir yüreğe sahipsin Allah hep iyilerle karşılaştırsın seni...yorlmak zahmet ne demek.....beni de Allah hep senin gibi güzel yürekli insanlarla karşılaştırsın ...anacığını benim için de öp....o ana kokan ellerinden öp......çok memnun kaldım seni tanıdııma beni unutma

canım benim çook teşekkür ederim sana, sende çok nazik ve kibar bi bayansın.burda hertürlü insanla karşılaştım :) insanın görmeden ısınması, sevmesi dedikleri şey gerçekten doğruymuş demekki.. zevklerimiz birbirine çok yakın.seninde ürünlerin olursa bakabilirim :))
soru sormak en doğal hakkın tabii kii, ben teşekkür ediyorum mbyra

buyrunbenim,urunleri cok kaliteli cok memnun kaldım.ilgili davrandıgın icin tesekkur ederim ayrıca

guzel bi alısveris oldu

(urunlerin satılma hızına yetisemedigimden daha sıkı takipte kalıcam)
iyi satıslar

ben tşkr ederim zahmet edip buraya da yazma nezaketi gsterdiğin için.

BUYRUNBENİM arkadaştan çok güzel ürünler aldım hem fiyat konusunda hemde ürünlerden çok memnun kaldım ama en önemlisi güler yüzü ve ilgisiydi benim için önemli olan, üstte bir arkadaşın dediği gibi ürünler çok çabuk satılıyor, bebişim oldugu için sık sık bakamıyorum ve birçok ürünü öyle kaçırdım

elf06 arkadaştanda 2 adet halı aldım çok çok memnun kaldım ürün almaktan ziyade ilgisi güler yüzü, güzel bir arkadaş edinmek çok önemliydi....

Bir de link koyarmış yerim ben seni yaaaa valla utandım Asıl ben tşkr ederim tatlım

çok kişiden alışveriş yaptım ama en özenli davranan canan dı.
ayrıca cok zevklı herşeyini alasım geliyor:)

ben de ilk alisverisimi canandan yaptim..cok guzel zevki
kiyafetler de oturdu ustume
tesekkur ederim tatlim

Sizleri tanıdğım için çok mutluyum...öpüyorum kocamannnn

Rica ederim :)) çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…